Bureaustoelen laten reinigen.

Duurzaam, kostenbesparend en milieuvriendelijk.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van bureaustoelen in kantoren door heel Nederland.

Onze opdrachten variëren van het éénmalig reinigen van de bureaustoelen tot het opstellen van een compleet onderhoudsprogramma voor al het tapijt en meubels in een kantoorgebouw.

We beschikken over een uitgebreid machinepark en medewerkers met de juiste kennis en ervaring om uw bureaustoelen te reinigen en onderhouden zodat uw medewerkers in een schone en hygiënische omgeving kunnen werken.

Naast bureaustoelen reinigen zijn we ook gespecialiseerd in:

bureaustoelen reinigen

Waarom bureaustoelen reinigen?

Bureaustoelen zijn de meest intensief gebruikte meubels in een kantoor.

Dagelijks worden ze door de medewerkers gebruikt en hierdoor worden ze na verloop van tijd steeds vuiler.

Niet alleen zichtbaar vuil zoals vlekken van eten of drinken, maar ook onzichtbaar vuil zoals stof, mijten en ander vuil hoopt zich steeds meer op.

Hierdoor is het op een bepaald moment niet meer verantwoord om op deze bureaustoelen te werken en sta je voor de keuze om nieuwe bureaustoelen aan te schaffen of ze te laten reinigen.

Ergonomische bureaustoelen zijn duur in de aanschaf maar ze zijn niet duurder om te reinigen dan een normale stoel. Als u  geïnvesteerd heeft in ergonomische bureaustoelen, dan wilt u de aanschaf van nieuwe bureaustoelen zo lang mogelijk uitstellen om kosten te besparen.

Door de bureaustoelen regelmatig te reinigen bespaart u veel geld, verlengt u de levensduur, bespaart u het milieu, en bent u ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig.

Unieke Cinco Bureaustoel Reinigen Werkwijze

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze:

Offerte Aanvraag

De eerste stap naar een schone bureaustoelen is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen en een foto van de stoelen meesturen. Of als u liever iemand spreekt dan zijn we op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 088-2999299.

Gratis Proefreiniging

Wij komen uw vuilste bureaustoel gratis ophalen en leveren deze binnen 1 week weer schoon en droog af. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Afspraak inplannen

Als u blij bent met het resultaat van de proefreiniging, en akkoord bent met de offerte.

Dan maken we een afspraak voor het reinigen van alle bureaustoelen.

Dit gebeurt bij u ter plekke. We plannen de reiniging in op een moment dat het voor u uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld in weekenden, vakantieperiodes of de avonden.

Voorbehandeling

We brengen een reinigingsproduct aan in de stof. Dit zorgt ervoor dat het vuil losgeweekt wordt. Dit laten we even intrekken en borstelen het indien nodig in.

Dieptereiniging

De bureaustoel krijgt een grondige dieptereiniging. Warm water wordt onder druk in de stof geïnjecteerd en wordt er gelijk d.m.v. een vacuüm en meubelmondstuk opgezogen samen met het reinigingsproduct en al het vuil, stof en huisstofmijt wat in de bureaustoel zit. Dit vuile water wordt direct afgevoerd.

Extra Vlekbehandeling

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben. We doen er wel alles aan om tot het best haalbare resultaat te komen.

Reinigen Kunststof en Metaal

Als de stof weer mooi schoon is worden de kunststoffen en metalen delen (frame, armsteunen) afgenomen zodat ook deze weer mooi schoon en fris zijn.

Na-inspectie

De bureaustoel ziet er weer schoon en fris uit voor een fractie van de kosten van de nieuwprijs.

De droogtijd is ongeveer 12 uur.

Voor wie reinigen wij de bureaustoelen.

bureaustoel reingen cinco cleaning

Tevreden klanten zijn o.a.:

 

  • BCN Nederland
  • Xtrasource Enschede
  • NCOI

Kies voor een bedrijf met Kennis én Ervaring.

Cinco Cleaning is aangesloten bij de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging.

Dit betekend gegarandeerd de beste kwaliteit, opgeleide en getrainde specialisten en optimale onderhoudsprogramma’s op basis van gebruik. En daarnaast:

  • Altijd opgeleide en ervaren specialisten die uw bureaustoelen reinigen
  • Garantie op maximaal reinigingsresultaat
  • Onafhankelijke geschillencommissie
logo swtm

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte en gratis proefreiniging van uw bureaustoelen aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – vr. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte