[two_column left]

Preventieve maatregelen

Wanneer de vloer bij de entree ligt zijn voorzorgsmaatregelen om vuil en zand buiten te houden gewenst. Buiten kunnen hiervoor roosters en borstelmatten gebruikt worden. Daarnaast is binnen een schoonloopmat aan te bevelen.

Dagelijks onderhoud

Om te voorkomen dat vuil en zand de kans krijgen de vloer te beschadigen, en het slijtageproces versnellen, moet de vloer dagelijks ontdaan worden van dit vuil en zand. Dit kan gedaan worden door de vloer te stofzuigen of stofwissen. Hierna kan de vloer met een vochtige doek worden afgenomen. Linoleum vloeren kunnen ook gemopt worden met neutrale reiniger
[/two_column] [two_column]

Periodiek onderhoud

Voor alle vloeren geldt dat Cinco ze grondig kan reinigen. Hierbij worden de vloeren ontdaan van dat vuil dat tijdens dagelijks onderhoud is achter gebleven. Er bestaat aanvullend de mogelijkheid om de linoleum vloer te voorzien van meerdere beschermlagen.

Groot onderhoud

Om de vloer in de oude staat te herstellen kan een vloer door Cinco worden gestript en gereinigd. Na deze behandelingen bestaat er wederom de mogelijkheid om de vloer te voorzien van meerdere beschermlagen.

[/two_column]

Neem Nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte:

0546-571707