[two_column left]


Dagelijks  / Wekelijks onderhoud

Het onderhoud van meubilair wil nog wel eens ‘vergeten’ worden. Maar ook voor de levensduur van uw meubelen is het van belang dat ze goed worden gereinigd en onderhouden. Vuil op het gestoffeerde meubilair kan er voor
zorgen dat het slijtageproces wordt versneld. Daarnaast hebben meubelstoffen de eigenschap om veel stof vast te houden. Het is dan ook belangrijk om gestoffeerd meubilair frequent, afhankelijk van gebruik dagelijks of wekelijks, te zuigen.

Aanvullende dienen vlekken zo snel mogelijk verwijderd te worden. Niet stoffen meubilair, of delen van meubelen, kunnen worden afgenomen.
[/two_column] [two_column]


Periodiek onderhoud

Een periodieke onderhoudsbeurt is ten zeerste aan te bevelen. Dit proces, dat wordt uitgevoerd door middel van sproei-extractie zorgt voor een hogere representativiteit van de meubels. Tijdens dergelijke onderhoudsbeurten zorgt Cinco er voor dat vuildeeltjes die diep in de stof verankerd liggen en ook slijtage kunnen veroorzaken (bijvoorbeeld zand, lichaamsvetten) worden verwijderd.Het is tevens ook hygiënischer om stoffen meubilair regelmatig te laten reinigen.

Optionele behandelingen

Om snelle hervervuiling te voorkomen is een vuilwerende behandeling een optie.

[/two_column]

Neem Nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte:

0546-571707