Cinco maakt gebruik van enkele unieke methoden waarmee plafonds snel en geruisloos weer de oorspronkelijke uitstraling terugkrijgen. Elk type plafond kan op deze manier worden behandeld, of het nu gaat om een hard- of zachtmineraal plafond, panelen van metaal of gipsvinyl. Cinco biedt voor elk type plafond een effectieve oplossing.

[two_column left]

Periodiek onderhoud zelf uit te voeren

Afnemen van de niet poreuze oppervlakken met een vochtige doek en Cinclean interieurspray.

 

Periodiek / groot onderhoud

Cinco maakt gebruik van enkele unieke methoden waarmee plafonds snel en geruisloos weer de oorspronkelijke uitstraling terugkrijgen. Elk type plafond kan op deze manier worden behandeld, of het nu gaat om een hard- of zachtmineraal plafond, panelen van metaal of gipsvinyl. Cinco biedt voor elk type plafond een effectieve oplossing. Door het toepassen van het Cinco procédé worden kostenbesparingen gerealiseerd van meer dan 60% ten opzichte van vervanging. En het resultaat? Een schoon en fris plafond, dat er gewoon weer goed uit ziet. Met een verbeterde lichtreflectie en met behoud van de oorspronkelijke eigenschappen.

 

 [/two_column] [two_column]

Vervanging

Is het plafond beschadigd, en moet het plafond (of enkele platen) verwijderd en vervangen worden? Ook hiervoor is Cinco de juiste partner.

 

[/two_column]

Neem Nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte:

0546-571707