[two_column left]

Preventieve maatregelen

Voor tapijt is het belangrijk dat zo weinig mogelijk vuil op het materiaal komt. Buiten kunnen hiervoor roosters en borstelmatten gebruikt worden. Daarnaast is binnen een schoonloopmat aan te bevelen.

Dagelijks onderhoud

Om te voorkomen dat vuil en zand de kans krijgen het slijtageproces van het tapijt te bevorderen moet de vloer dagelijks gezogen worden. Ook ontsierende vlekken moeten waarmogelijk zo snel mogelijk worden verwijderd. Hiermee wordt voorkomen dat vlekken in een later stadium moeilijk tot niet te verwijderen zijn.
[/two_column] [two_column]

Periodiek onderhoud

Periodiek heeft Cinco verschillende mogelijkheden om de vloer te onderhouden. Deze mogelijkheden zijn er verdelen in drie hoofdcategorieën, namelijk poederreiniging, bonnetreiniging en de sproei-extractie methode. Afhankelijk van de reinigingsfrequentie en het doel waar de ruimte voor gebruikt wordt.

Groot onderhoud

Voor het groot onderhoud aan tapijt is slechts één methode van Cinco aan te bevelen, dat is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt het tapijt gespoeld met water, wat ook direct uit het tapijt wordt gezogen, waardoor het vuil uit het tapijt wordt verwijderd.[/two_column]

Neem Nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte:

0546-571707