Meubelreiniging ZakelijkProfessionele Meubelreiniging

Zijn uw bureaustoelen, vergaderstoelen of andere meubelen vuil geworden? Denkt u aan vervanging? Wij maken ze weer als nieuw voor een fractie van de kosten. Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van alle stoffen meubels.

Duurzaam, Kostenbesparend en Gezond

Met schoon meubulair zorgt u niet alleen voor een goede indruk bij klanten en medewerkers. Goed onderhouden meubulair is ook nog eens erg duurzaam, kostenbesparend en gezond. Waarom? Als meubels goed onderhouden worden, gaan ze langer mee waardoor vervanging uitgesteld wordt. Daarnaast zorgt het voor een schonere en gezondere werkplek.

Overlast Minimaliseren

U runt een onderneming en wij weten wat dat is. Wij proberen altijd de werkzaamheden uit te voeren op de momenten dat dit zo min mogelijk overlast geeft. Dit gaat altijd in overleg en gebeurt meestal in rustige periodes als er geen of weinig medewerkers en klanten zijn. Ons doel is uw medewerkers en klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen, zodat de dagelijkse werkzaamheden niet onderbroken hoeven worden.

Reinigingsmethode

Meubels worden normaal gesproken met de spoei-extractie methode gereinigd. Dit is een professionele, grondige reiniging welke de meubelstof spoelt waardoor vuil en vlekken zullen verdwijnen.

 

 

Zakelijk

Neem Contact op voor een GRATIS Zakelijke Offerte