Vloerkleed laten reinigen?

vloerkleed reinigen

Rozenkelim.nl heeft voor het reinigen van vloerkleden een unieke samenwerking met Cinco Cleaning.

Doordat we intensief samenwerken kunnen we alle klanten van rozenkelim.nl een 10% korting aanbieden op de vaste prijzen van Cinco Cleaning.

Wilt u meer weten over de unieke werkwijze van Cinco? Lees snel verder.

Waarom Cinco Cleaning?

10% Rozenkelim Korting

Alle klanten van Rozenkelim.nl kunnen via deze pagina een Gratis Online Offerte aanvragen en ontvangen direct 10% korting.

Gratis Ophalen en Afleveren

Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren in bijna heel Nederland.*

Kies voor ervaring en kennis

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven ons en onze klanten vakkundig advies op maat. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse tapijtreinigingsbedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Duizenden 5-sterren online reviews van echte klanten

Meer dan 2000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5 op Klantenvertellen. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.

Unieke 30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Wij berekenen vaste prijzen inclusief BTW en komen uw vloerkleed in bijna heel Nederland gratis ophalen en afleveren.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.