Tapijtreiniging Almelo door de Specialist

Zoekt u tapijtreiniging Almelo? Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het goed en grondig reinigen van vast tapijt, vloerkleden, stoffen meubels en matrassen.

Wij reinigen voor zowel bedrijven als particulieren in heel Almelo en omgeving. Vloerkleden worden gratis opgehaald en afgeleverd en voor tapijtreiniging en meubelreiniging op locatie berekenen wij geen voorrijkosten in Almelo en omgeving.

Cinco Tapijtreiniging Almelo is ook gespecialiseerd in:

tapijt reinigen

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

willem-web

Tapijtreiniging Almelo volgens onze klanten.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of lees wat ze over ons zeggen op klantenvertellen.nl.

René Brouwer

Fantastisch hoe mooi de kleden zijn geworden. en wat een vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf weet hoe het hoort. gewoonweg geweldig.

A. Rubbens

Wat een topbedrijf. Heldere communicatie. Prijsopgave zonder verborgen extra’s. En het kleed van wol/zijde is als nieuw! Ik beveel Cinco zeker aan.

Jacqueline Van Brugge

Ons wollen kleed prima gereinigd en voelt lekker zacht aan.
Snelle reactie en prima communicatie!
Scherpe prijs en prima service.

Jo Van Schijndel

Hartelijk dank voor de vlotte en duidelijke afhandeling. Alleskeurig volgens afspraak.
We zijn zeer content over het resultaat. Alles weer mooi fris. Ik had, na de golf rode port over het witte kleed, niet durven te hopen dat het zo goed zou worden.We zijn er heel blij mee.

M. Schraven

Geweldige service, afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Ons tapijt is als nieuw. Vond het een risico omdat het tapijt bestaat uit wol en linnen, producten die krimp gevoelig zijn. totaal niet gekrompen. Perfect. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Ted Anema

Wij hebben een kleed laten schoonmaken door Cinco.
Vanaf het eerste contact tot en met het vandaag weer terug leveren van het schone kleed 100% complimenten over de service en communicatie.

Zelden kom je deze service nog tegen.
In één woord ‘PERFECT’.

Mvrgrt
Ted

Waarom Tapijtreiniging 

Onderhoud is behoud. Dit geld ook voor uw tapijt. Om uw tapijtinvestering te beschermen en de levensduur van uw tapijt te verlengen heeft u naast een goed functionerende stofzuiger ook regelmatige tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig. Een goed onderhouden tapijt gaat niet alleen veel langer mee maar u geniet er ook nog eens veel meer van omdat u zich niet hoeft te ergeren aan die vuile loop of die vlek die er al zo inzit. Daarnaast is het beter voor het milieu omdat u aanschaf uitstelt.

6 Redenen om voor Cinco Tapijtreinging Almelo te kiezen:

 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie

Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn dan kunt u altijd gebruik maken van onze unieke tevredenheidsgarantie.

 • Honderden 5-sterren Klantenreviews

Onze missie en passie is om u een onvergetelijke ervaring te geven. En dit is niet onopgemerkt gebleven. Door de jaren heen hebben honderden klanten uit Almelo en omgeving een 5 sterren review geschreven. Lees ze op klantenvertellen, facebook of onze google pagina.

 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier

Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

 • Tapijtreiniging is een vak

Al onze medewerkers hebben externe tapijt en meubelreinigingsopleidingen gevolgd bij de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Daarnaast geven we interne opleidingen over tapijtreiniging. Dit is belangrijk omdat we dan materialen kunnen herkennen en de juiste reinigingsmethode toe kunnen passen. Zodat u zich dus geen zorgen te maken over mogelijke krimp of verkleuringen.

 • Ervaring sinds 1989

Professionals met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van tapijt en meubels.

 • Live Telefoon

Geen keuzemenu. Wij antwoorden de telefoon live. U hoort alleen een ingesprekstoon als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Bel ons op 0546-571707 voor vragen.

Werkwijze Tapijtreiniging Almelo

 • Meubels verplaatsen – Kleine meubels worden door ons verplaatst en terug gezet op plastic/schuimblokken zodat deze niet in direct contact komen te staan met het vochtige tapijt.
 • Borstelzuigen – Met een borstelzuiger verwijderen wij indien nodig het losse vuil en haren die in uw tapijt zitten.
 • Voorbehandeling – Afhankelijk van het materiaal van het tapijt en de mate van vervuiling word het ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.
 • Sproei-Extractiereiniging (dieptereiniging) – Het tapijt wordt grondig gespoeld, onder druk wordt er warm water in het tapijt gespoten en dit wordt direct met vuil en reinigingsproduct weer opgezogen en afgevoerd. Dit is de grondigste reiniging voor de reiniging van vast tapijt en wordt door de grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt.
 • Nabehandeling – Eventuele vlekken die nog niet zijn verwijderd worden apart nabehandeld.
 • Na inspectie – Na afloop lopen we graag met u een rondje zodat u het resultaat direct kunt zien. Mocht u vragen hebben of aandachtspunten hebben dan kunt u dat direct aangeven zodat we het direct op kunnen lossen.
 • Impregneren – Als het tapijt helemaal schoon is kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen zodat u nog langer kunt genieten van uw schone tapijt.

Tapijtreiniging methode

Er zijn verschillende manieren om tapijt te reinigen. Veruit de grondigste methode is sproei-extractie tapijtreiniging. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct d.m.v. een vacuüm samen met het vuil weer opgezogen en afgevoerd. Deze methode wordt aangeraden door de meeste grote tapijtfabrikanten voor het groot onderhoud van tapijt. In 95% van de gevallen zullen we ook deze tapijtreinigingsmethode toepassen.

sproei extractie tapijtreiniging almelo

Gratis Online Offerte

Vraag hier binnen 1 minuut een Gratis Online Offerte aan!

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0546-571707 (ma. – vr. 8:30 – 17:00).