Tapijtreiniging Tapijt Reinigen Zwolle

Onderhoud is behoud. Dit geld ook voor uw tapijt. Om uw tapijtinvestering te beschermen en de levensduur van uw tapijt te verlengen hebt u naast een goed functionerende stofzuiger ook regelmatige tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig. Een goed onderhouden tapijt gaat niet alleen veel langer mee maar u geniet er ook nog eens veel meer van omdat u zich niet hoeft te ergeren aan die vuile loop of die vlek die er al zo lang inzit.

Er zijn verschillende manieren om tapijt te reinigen. Veruit de grondigste manier is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct d.m.v. een vacuüm samen met het vuil opgezogen.

Wij reinigen voor zowel bedrijven als particulieren in Zwolle. Naast vaste tapijtreiniging, reinigen we ook vloerkledenstoffen meubels en matrassen.

Werkwijze Tapijtreiniging Zwolle

Hoe gaan we te werk:

tapijt reinigen Zwolle

Sproei-Extractie tapijtreiniging, de grondigste manier om vast tapijt te reinigen.


  1. Meubels verplaatsen – Kleine meubels worden door ons verplaatst en terug gezet op plastic/schuimblokken zodat deze niet in direct contact komen te staan met het vochtige tapijt.

  2. Borstelzuigen – Met een borstelzuiger verwijderen wij indien nodig het losse vuil en haren die in uw tapijt zitten.

  3. Voorbehandeling – Afhankelijk van het materiaal van het tapijt word het ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.

  4. Sproei-Extractiereiniging (dieptereiniging) – Het tapijt wordt grondig gespoeld, onder druk wordt er warm water in het tapijt gespoten en dit wordt direct met vuil en reinigingsproduct weer opgezogen en afgevoerd. Dit is de grondigste reiniging voor de reiniging van vast tapijt en wordt door de grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt.

  5. Nabehandeling – Eventuele vlekken die nog niet zijn verwijderd worden apart nabehandeld.

  6. Na inspectie – Na afloop lopen we graag met u een rondje zodat u het resultaat direct kunt zien. Mocht u vragen hebben of aandachtspunten hebben dan kunt u dat direct aangeven zodat we het direct op kunnen lossen.


100% Tevredenheids Garantie op Tapijtreiniging Zwolle

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

 

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie


Extra behandelingen Tapijtreiniging:

  • Impregneren

  • Huisdierongeluk/Ontgeuren


Tapijtreiniging ZwolleGratis Cinvlek Vlekverwijderaar voor nieuwe klanten.

Alle klanten van Cinco Cleaning ontvangen een busje Cinvlek Vlekverwijderaar cadeau. Daarbovenop vervangen we deze gratis voor u voor de rest van uw leven.

Wij nodigen u uit om onze diensten te proberen en ook één van onze tevreden klanten te worden!

Offerte Gratis en Vrijblijvend

 

 

Gratis Online Offerte

Aangesloten bij:

Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging

Klantenrecensies:

[dt_testimonials type=”list” padding=”20″ column_width=”370″ number=”3″ orderby=”rand” order=”desc” category=”tapijtreiniging-2″]