Lichtblauwe met witte logo van Cinco Cleaning

Vloerkleed laten reinigen?

2 specialisten sproeien en reinigen de vloerkleed

The Weavery heeft voor het reinigen van vloerkleden een unieke samenwerking met Cinco Cleaning.

Doordat we intensief samenwerken kunnen we alle klanten van The Weavery een 10% korting aanbieden op de vaste prijzen van Cinco Cleaning.

Wilt u meer weten over de unieke werkwijze van Cinco? Lees snel verder.

Waarom Cinco Cleaning?

Alle klanten van The Weavery kunnen via deze pagina een Gratis Online Offerte aanvragen en ontvangen direct 10% korting.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Meer dan 2000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5 op Klantenvertellen. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven ons en onze klanten vakkundig advies op maat. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse tapijtreinigingsbedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.

Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren in bijna heel Nederland.*

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Wij berekenen vaste prijzen inclusief BTW en komen uw vloerkleed in bijna heel Nederland gratis ophalen en afleveren.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Gratis Online Offerte