vloerkleed kloppen

Vacature Vakantiebaan Allround Medewerker

Heb je vrije tijd over én wil je geld verdienen?

Cinco Cleaning biedt een afwisselende bijbaan/vakantiebaan aan als Allround Medewerker. Als Allround Medewerker word je ingezet waar het op dat moment nodig is. Je hebt afwisselende werkzaamheden en werkt samen met enthousiaste mensen. Zo leer je het hele bedrijf goed kennen.

Een greep uit het takenpakket van een Allround Medewerker:

  • Samen met het wasserijteam kleden wassen in onze kledenwasserij.
  • Samen met een Specialistisch Reiniger op pad voor tapijt- en/of meubelreiniging op locatie.
  • Als bijrijder mee op de bus voor het ophalen en afleveren van vloerkleden.

Misschien wil je alleen geld verdienen voor een tijdje of misschien bevalt het wel zo goed dat je in dienst wilt blijven. Voor gemotiveerde Allround Medewerkers zijn er eventueel doorgroeimogelijkheden naar Chauffeur, Specialistisch Reiniger of Medewerker Wasserij.

Bedrijfsprofiel

De missie van Cinco Cleaning is de klant te verrassen met onze service en het resultaat. Wij noemen dit intern “Cheerleaders maken”. En een Cheerleader is eigenlijk gewoon een blije klant. Daar worden we zelf ook blij van :). Maar hier houdt het niet op, Cheerleaders zijn ook blije medewerkers, partners en leveranciers.

We werken elke dag keihard aan het realiseren van dit doel. Elke dag worden er tientallen kleden afgeleverd en tapijt en meubels op locatie gereinigd en jij als klant staat daarbij centraal. We willen je een onvergetelijke ervaring geven. Als we jou een onvergetelijke ervaring geven en hierbij een gezonde winst kunnen maken, dan kunnen we ook Cheerleaders maken van onze medewerkers, partners en leveranciers. Zo proberen we een klein verschil te maken in deze wereld en iedereen met wie we in aanraking komen een glimlach te bezorgen.

Solliciteer Direct Online