Vloerkleed Reinigen

Wist u dat Cinco al sinds 1989 vloerkleden reinigt? Vraag hiernaast gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan!

Bij Cinco Vloerkleed Reinigen specialiseren wij ons in het behandelen en reinigen van allerlei delicate kleden zoals een Perzische kleden, Pakistaanse kleden, Afghaanse kleden, Chinese kleden, Indische kleden, zijden kleden, antieke kleden en handgeknoopte kleden.

Wij reinigen antieke en oosterse kleden sinds 1989. Elk kleed wordt bij ons individueel behandeld, en met aandacht en zorg gereinigd.

Na een uitgebreide voorinspectie stellen we de beste reinigingstechniek en producten vast die aansluit bij de vezel en staat van het tapijt. Dit alles om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Naast vloerkledenreiniging doen wij ook aan tapijtreiniging, meubelreiniging en matrasreiniging.

Werkwijze Vloerkleed Reinigen

 1. Ophalen – Het tapijt wordt op een samen afgesproken tijd opgehaald.

 2. Voorinspectie – Hier bekijkt een expert de materialen van uw kleed en stelt eventuele aandachtspunten en reinigingsmiddelen vast. Gaat het bijvoorbeeld om een wollen tapijt dan gebruiken wij voor de reiniging een speciale wolreiniger die de unieke eigenschappen van de wol intact laat.

 3. Kloppen – Voor een goede reiniging is dit één van de belangrijkste stappen. Het tapijt wordt grondig geklopt in een speciale klopmachine. Hier word al het losse vuil, zand en haar uit het kleed geklopt.

 4. Voorbehandeling – Afhankelijk van de grondstoffen van het tapijt word er een door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd product aangebracht en eventueel ingeborsteld. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten veilig voor mens en dier.

 5. Sproei-extractie reiniging – Het kleed wordt volledig gespoeld zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen en het niet goed spoelen zijn de voornaamste oorzaken voor snelle hervervuiling.

 6. Extra vlekkenbehandeling – Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks gebruik van specialistische producten kunnen we niet altijd garanderen dat alle vlekken 100% verwijderd kunnen worden.

 7. Drogen – Het tapijt wordt onder optimale omstandigheden gedroogd in een droogkamer.

 8. Na inspectie – Nakijken op eventuele achtergebleven vlekken en geuren en nabehandelen. Deze stap wordt herhaald totdat alles goed is bevonden.

 9. Verpakken en afleveren – Het kleed wordt verpakt en we maken een afspraak om het tapijt weer bij u af te leveren.


100% Tevredenheids Garantie op Vloerkleedreiniging

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

 

Chris Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie


Extra Behandelingen Beschikbaar voor Vloerkleed Reinigen:

 • Aanbrengen Scotchguard Tapijtimpregneer

 • Behandeling Huisdierongelukken/Ongeuren

 • Extra vlekkenbehandeling (koffie/thee/wijn etc.)


 

[/vc_column]

Gratis Online Offerte

Aangesloten bij:

Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging

Klantenrecensies:

[dt_testimonials type=”list” padding=”20″ column_width=”370″ number=”3″ orderby=”rand” order=”desc” category=”vloerkleedreiniging”]