Beste Stomerijeigenaar,

Een vaste klant komt zijn pak brengen om deze te laten stomen. Deze keer heeft hij ook nog een andere vraag: “Reinigen jullie ook vloerkleden?” Natuurlijk doe je dat!

De meeste mensen gaan ervan uit dat ze bij een stomerij hun vloerkleed kunnen laten reinigen en jouw klanten waarschijnlijk ook. Als je dit aanbiedt kan je meer klanten helpen en meer verdienen per klant.

Maar, als je niet met de juiste partner in zee gaat kan je ook tegen veel problemen aanlopen, zoals:

  • Lage kwaliteit waardoor je veel klachten binnenkrijgt. Klanten bellen dat ze niet tevreden zijn met het resultaat en jij moet het oplossen.
  • Lange behandeltijd. Het kleed is te lang weg waardoor klanten lang op hun kleed moeten wachten.
  • Kleed komt terug met beschadigingen of doorgelopen kleuren en jij moet dit aan de klant uitleggen.
  • Het vloerkleed komt onbehandeld retour. Vervelend, dan moet je het zelf doen of je moet de klant na een week uitleggen dat zijn vloerkleed niet gereinigd kan worden. Je hebt er wel tijd in gestoken maar krijgt er niets voor terug.

Wij zijn in januari 2012 begonnen met het reinigen van onze eigen kleden omdat we met onze toenmalige partner vaak tegen deze problemen aanliepen.

Maak van een kritische klant een blije klant

Sinds 2012 hebben we onze kledenwasserij en kennis stap voor stap verbeterd en we reinigen nu vloerkleden voor particulieren door heel Nederland. We halen de vuile kleden op, reinigen deze, en rollen het schone vloerkleed weer uit bij de klant. Wij weten precies hoe kritisch de klant is en hoe je daar een blije klant van maakt.

We reinigen tussen de 700 en 1000 kleden per maand en door de jaren heen hebben we alles meegemaakt, elke klacht, elk kleed, elk type klant.

We hebben systemen opgezet om klachten te zo laag mogelijk te houden en klanten te verrassen met het resultaat. Zo hebben we in één jaar tijd meer dan 700 5-sterren reviews ontvangen van klanten door heel Nederland op Klantenvertellen, Google, Facebook en onze eigen website.

Kies de juiste partner voor Vloerkleedreiniging

Wij weten inmiddels hoe je een klant blij maakt. En dat is ook wat jij wilt toch? Er zitten zoveel voordelen aan een tevreden klant, een tevreden klant betaald, komt terug en raad jouw stomerij aan bij vrienden en familie. Dat betekent meer omzet en winst.

Het is dus heel belangrijk dat je voor het laten reinigen van je vloerkleden de juiste partner kiest.

We zijn nu klaar voor de volgende stap, vanaf 2019 bieden we dit systeem ook aan voor stomerijen.

Omdat we de kwaliteit hoog willen houden is er maar ruimte voor een beperkt aantal stomerijen en we bieden dit systeem momenteel alleen aan in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Uniek Vloerkleedreinigingssysteem voor Stomerijen

  • Gratis ophalen en afleveren.
  • Behandeltijd van 1 week, inclusief ophalen en afleveren.
  • Bied de 2 gemakkelijkste en winstgevende upsales aan die je winstgevendheid drastisch zullen verhogen.
  • Gratis workshops over hoe je klanten ontvangt, het reinigingsproces en zo gegarandeerd enthousiaste klanten genereert.
  • Geen lange contracten, je zit nergens aan vast. Bevalt het niet? Stuur me een mailtje dat je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten en we zetten het direct stop.

Heb je een stomerij in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel? En heb je interesse in een winstgevend systeem voor het laten reinigen van je vloerkleden?

Zullen we een bak koffie drinken en de mogelijkheden bespreken?

Albert Blok

Ja, ik wil een afspraak maken en de mogelijkheden voor mijn stomerij bespreken.