Heb je huisdieren?

Wij mensen kunnen onze schoenen uittrekken als we binnenkomen. Zo kunnen we voorkomen dat we vuil van buiten meenemen naar binnen.Honden en katten kunnen dit niet. Wel komt er veel vuil tussen de poten en in de vacht en dit komt uiteindelijk in je huis en op het vloerkleed terecht.De vloerkleden van mensen met huisdieren zijn

Lees verder!

Kattenpis Geur Verwijderen

Je komt beneden, en op het moment dat je de kamerdeur open doet, inhaleer je direct een vreselijke geur. De kat loopt gestresst rond en je vermoedt direct wat er gebeurd is. Je gaat op onderzoek uit om te kijken waar de geur vandaan komt. Je snuift in alle hoeken van de kamer, de bank, het tapijt. En ja hoor… Het tapijt ruikt naar kattenpis! Je lieve kat heeft over het hele tapijt gesproeid. En de geur is intensief. Heel vervelend, maar wat doe je nu?

Lees verder!

Vloerkleed laten reinigen Tips

Het vinden van een geschikt en professioneel bedrijf voor het reinigen van je vloerkleed is niet altijd gemakkelijk, maar met de juiste voorkennis zeker niet onmogelijk. Stel vragen en kijk hoe er gereageerd wordt. Hoe wordt mijn kleed gereinigd? Mag ik een schriftelijke prijsofferte ontvangen? Hoe lang bestaat uw bedrijf? Wat voor machines hebben jullie? En blijf weg bij bedrijven die jouw vloerkleed aan huis willen reinigen.

Lees verder!

Zelf Tapijt Reinigen

Als ik een manier kan verzinnen om in huis zelf te klussen en daarmee wat geld te besparen, dan doe ik dat ook graag. Ik probeer zelf kleine klussen op te lossen, de computer sneller te maken of wat dan ook in en om mijn huis. Ik voel me zo trots als een pauw wanneer ik dingen zelf uitvogel en het resultaat ook nog eens goed is. Dus hoe zit dat nou met zelf tapijt reinigen?

Lees verder!