logo cinco cleaning

Vloerkleed laten reinigen

Verwijdert tot 99% van vuil en huisstofmijt

Vloerkleed laten reinigen? 100% Garantie!

Veel vloerkleden, zoals Perzische tapijten, berber tapijten, zijden tapijten en andere fijn geknoopte tapijten zijn erg kostbaar en gemaakt van natuurlijke vezels en kleurstoffen die niet allemaal op dezelfde manier gereinigd kunnen worden.

Maar ook andere tapijten zoals hoogpolige tapijten, wollen vloerkleden of synthetische vloerkleden kunnen niet allemaal op dezelfde manier behandeld worden zonder dat er risico is op beschadigingen of kleurdoorloop.

Vloerkleed laten reinigen door Cinco Cleaning

Onze vloerkleedspecialisten analyseren bij binnenkomst nauwkeurig het vloerkleed en bepalen de juiste reinigingsproducten en reinigingsmethode.

Zo ben je er bij ons altijd van verzekerd dat jouw vloerkleed de juiste en grondigste behandeling krijgt zonder risico’s op kleurdoorloop of beschadigingen.

Bij Cinco Vloerkleed Reinigen specialiseren wij ons in het behandelen en reinigen van allerlei kleden zoals Perzische kleden, hoogpolige vloerkleden, Pakistaanse kleden, Afghaanse kleden, Chinese kleden, Indische kleden, zijden kleden, antieke kleden en handgeknoopte kleden.

Voor reiniging

Na reiniging

Voor reiniging

Na reiniging

Gratis telefonisch advies

Waarom Cinco Cleaning?

Meer dan 3000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5.  Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google en Facebook.

Ben je niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor je op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Veel bedrijven doen vloerkleed reinigen “er even bij”.  Met als resultaat een niet schoon en/of beschadigd vloerkleed retour.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in vloerkleedreiniging. We beschikken over de efficiëntste kledenwasserij in Nederland en rijden dagelijks efficiënte routes door heel Nederland. 

Door deze combinatie kunnen we eerlijke prijzen bieden en alleen de allerhoogste kwaliteit leveren.

Cinco Cleaning is nog niet 100% CO2-neutraal. Maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk te bereiken.

Dit doen we onder andere door ons dak te gebruiken om zelf energie op te wekken met  zonnepanelen, onze leveranciers zorgvuldig uit te kiezen en alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen te gebruiken: Onschadelijk voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Zo maken we onze CO2-voetafdruk steeds kleiner en ons doel is om uiteindelijk 100% CO2-neutraal vloerkleden te reinigen. 

Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren in bijna heel Nederland.* We rijden dagelijks meerdere routes met eigen chauffeurs en komen zo ook regelmatig bij jou in de buurt.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 vloerkleden reinigt. We kunnen dus bouwen 30+ jaar ervaring in de tapijtreiniging.

Daarnaast beschikt Cinco Cleaning over 3 gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit zijn experts met jarenlange ervaring die vloerkleedreinigingcertificering van het allerhoogste niveau in de wereld behaald hebben. 

Deze certificering kan alleen behaald worden na minimaal 5 jaar ervaring en het volgen van een intensieve training in de USA. Dit zijn de enige drie Master Rug Cleaners in heel Nederland.

Gegarandeerd 100% tevreden, anders geld terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als je niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat je tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijg je zonder vragen jouw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Huisdierongelukje op uw vloerkleed? 100% Geurgarantie.

Bij ons weet je dat je jouw tapijt écht schoon terugkrijgt.

Een ongelukje zit in een klein hoekje. En dit geldt ook voor jouw huisdieren. De urinegeur en urine die in het vloerkleed zit kun je zelf niet verwijderen met een vlekverwijderaar of iets dergelijks. Hooguit verdoezel je daar de geur wat mee maar de urine zal erin blijven zitten. Dit is natuurlijk niet hygiënisch. Wat is de oplossing? Om tijd en geld te besparen kun je het beste jouw vloerkleed laten reinigen door de specialist op het gebied van huisdierongelukken.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nare geurtjes uit tapijt. Sinds 1989 verwijderen wij geuren van huisdierongelukjes door middel van beproefde methodes. Zo wordt alle urine uit het vloerkleed gehaald. Hygiënisch en schoon. Je hebt bij ons altijd een 100% geurgarantie.

Werkwijze vloerkleed reinigen

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Lees hier over onze werkwijze.

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Je kunt via deze website gemakkelijk en snel een gratis online offerte aanvragen. Of je kunt ons bellen op 088-2999299. We geven je dan telefonisch een offerte.

Als je akkoord gaat met onze offerte, dan maken we in overleg een afspraak om jouw vloerkleed op te komen halen.

Hier bekijkt een expert de materialen van jouw kleed en stelt eventuele aandachtspunten en reinigingsmiddelen vast. Gaat het bijvoorbeeld om een wollen tapijt dan gebruiken wij voor de reiniging een speciale wolreiniger die de unieke eigenschappen van de wol intact laat. Indien van toepassing wordt het tapijt getest op kleurechtheid zodat er tijdens de reiniging geen risico is op kleurdoorloop.

Voor een goede reiniging is het kloppen één van de belangrijkste stappen in het reinigingsproces. Het tapijt wordt grondig geklopt in een speciale klopmachine. Deze machine zorgt ervoor dat het losse vuil, zand en haar uit het kleed geklopt wordt. Hoe meer droog vuil eruit geklopt wordt hoe effectiever de reiniging. Dit is dan ook één van de redenen waarom een vloerkleed niet thuis gereinigd kan worden.

Niet alle tapijten worden op dezelfde manier gereinigd. Afhankelijk van de constateringen bij de voorinspectie wordt uw tapijt op de grondigste en veiligste manier gereinigd. Een antiek wollen of zijden tapijt krijgt niet dezelfde behandeling als een tapijt met synthetische vezels. Wij hebben alle machines en materiaal om alle vloerkleden de beste behandelingen te geven.

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Wij streven naar een perfect schoon tapijt. Maar ondanks onze expertise en het gebruik van specialistische producten, kunnen wij niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd kunnen worden.

Het kleed wordt volledig gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen.

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.

Vervolgens wordt het vloerkleed grondig geïnspecteerd. Zijn er nog vlekken zichtbaar die nabehandeld moeten worden? Of ruikt het tapijt nog niet 100% fris? Hier wordt alles gecontroleerd en indien van toepassing opnieuw behandeld. Deze stap wordt herhaald totdat we het allerbeste resultaat hebben bereikt.

We rollen jouw kleed op en tapen het in, vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij je thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor je uit, zodat je direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als je wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.

Video: vloerkleed reinigen bij Cinco Cleaning

Bekijk in deze video hoe grondig dit vloerkleed gereinigd wordt bij Cinco Cleaning.

Stappen in deze video:

Video afspelen

Recensies vloerkleed reinigen - wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 888 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen
Jan V.
Jan V.
Een prima bedrijf voor reininging van tapijt of vloerkleed. goede haal en breng services. duidelijke info tijdens vooronderzoek en tijdens behandeling
Saakje S.
Saakje S.
Kleed is weer mooi schoon, heel blij mee. Hele goede communicatie via de mail en de afspraken worden precies nagekomen.
Anetta S.
Anetta S.
Al 3 jaar voor ons HET bedrijf voor het reinigen van onze vloerkleden, bankstel en stoelen en alleen maar lof voor al het werk en voor het zeer prettige contact.
Elske T.
Elske T.
Snelle en goed reiniging van ons tapijt. Zeer tevreden!
Gerald den B.
Gerald den B.
Na de vorige reiniging, nu 3 jaar later weer netjes gereinigd.Wel vreemd dat het tapijt na 3 jaar groter geworden is?
Wim
Wim
Weer ons tapijt laten reinigen door Cinco Cleaning. Het tapijt werd op ons verzoek op een speciaal tijdstip opgehaald. Na de reiniging werd het weer mooi en volgens afspraak thuisbezorgd. Het is een echte aanrader!!
Michael L.
Michael L.
Al drie maal onze buitenkleden laten reinigen! Vanaf het eerste contact tot het terugbrengen van de kleden… alles verloopt zoals je als klant wenst. Een fantastisch bedrijf dat de processen prima op orde heeft en buitengewoon vriendelijke medewerkers in dienst heeft! Grote klasse.
Kirsten P.
Kirsten P.
Goede service, snel en geen gedoe. Kleed is mooi schoon.
Irenea S.
Irenea S.
Zeer betrouwbaar en weer een schoon tapijt. Super snelle service👍
Ellen T.
Ellen T.
Gokje gewaagd met 16 jaar oude wollen vloerkleed. Prima service, goed contact en snel antwoord op mails. Afleveren op ons nieuwe adres kon ook gewoon. En superblij met resultaat! Bijna als nieuw, aanrader!
Peter S.
Peter S.
Het is bijzonder hoe Cinco Cleaning de juiste toon weet te kiezen in de opvolging met klantvriendelijke mailtje's over onze bestelling. No noncense.Het gaf veel vertrouwen in de goede afloop van onze bestelling. Afspraken zijn ook volledig waargemaakt. We genieten weer van ons als nieuwe tapijt. Hartelijk dank.
Gabrielle H.
Gabrielle H.
Perfect! Kleed was erg vies door zieke kat (veel urinesporen). Haal- en brengservice netjes. Zeer tevreden.
Claudia
Claudia
Het reinigen van mijn vloerkleed was snel en makkelijk geregeld. Ik werd erg goed op de hoogte gehouden en het halen/brengen van het kleed gebeurde precies volgens afspraak. Zeer goede service!
harryt140e
harryt140e
Hele goede communicatie!Goede haal en breng service!De kleden waren heel goed gereinigd!Deze service is niet goedkoop, maar wel HEEL goed!!Kortom, een aanrader.
Jose L.
Jose L.
Top service , wordt op de tijden die ze zeggen opgehaald en weer gebracht. Kleed is mooi schoon en ruikt weer heerlijk fris
Alex ten W.
Alex ten W.
Perfecte service en resultaat. Fijn hoe je op de hoogte wordt gehouden.Dank nogmaals. 3 kleden laten reinigen en behandelen.
A Mourik V.
A Mourik V.
Wollen vloerkleed laten reinigen. Keurig op afgesproken tijd opgehaald, netjes aangegeven wat het uiteindelijk zal kosten en wat we mogen verwachten. Met enkele dagen weer retour, keurig op afgesproken tijd. Vriendelijke beleefde chauffeurs. Kortom wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf!
Dave S.
Dave S.
Nu voor de 4e keer ons kleed laten reinigen bij dit bedrijf(mede door huisdieren). Kleed komt iedere keer fris en als nieuw terug. Ophaal en brengservice is top👌🏻. Aanrader!
- D.
- D.
Prijzige vloerkleden verdienen een zorgvuldige reiniging met aandacht voor details zoals aanbevelingen voor het type kleed.Dit bedrijf is goed georganiseerd en voor iedereen aan te bevelen als het gaat om professionele reiniging.Kortom : weer een fris ruikend vloerkleed retour binnen enkele dagen.
Lizette O.
Lizette O.
Erg goede service en heldere communicatie. Vloerkleed is als nieuw!
C H.
C H.
Ben echt heel erg tevredenIk had pas een nieuwe kleed gekocht, maar mijn lieve hond was ziek en helaas braak vlekken veroorzaakt.Cinco Cleaning boden geen garantie dat het verwijderd zou worden, maar het is werkelijk toch echt niet meer te zien.Weer als nieuw kreeg mijn tapijt terug.Ik heb wel spoed behandeling behandeling gedaan.Echt zeer tevreden klant !
Sebastiaan van der B
Sebastiaan van der B
Cinco Cleaning is een goed bedrijf voor het reinigen van tapijten.Een oud Perzisch tapijt laten reinigen, hierbij continue een update van de stand en perfecte communicatie via e-mail.Bij aflevering bleek het tapijt te ruiken naar '' natte hond'', terwijl wij geen huisdieren hebben. Opnieuw contact opgenomen en kosteloos is het tapijt weer opgehaald en behandeld met ''huisdier compleet''Binnen 1 week kwam het tapijt weer fris terug, zonder nare geurtjes. Super services!
Annemiek V.
Annemiek V.
Een vlek die niet meer uit het kleed wilde en alleen maar groter werd na iedere poging die we zelf deden om deze schoon te krijgen. Laatste kans, kleed laten reinigen. Via Google gevonden en….. vloerkleed is weer helemaal schoon! Professionele partij, goede communicatie en alles volgens afspraak. Erg tevreden!
Jan en Tineke de G.
Jan en Tineke de G.
Ons Gabeh vloerkleed laten reinigen bij Cinco Cleaning. Vantevoren de zeer informatieve site bekeken. Ook telefonisch goede info gekregen over het proces. Kleed werd keurig op tijd gehaald en teruggebracht. Goed schoongemaakt. Al met al een prima bedrijf. We zijn heel tevreden.
rob S.
rob S.
als je op internet google naar een bedrijf om je karpet schoon te maken blijft het altijd spannend hoe goed je karpet schoongemaakt wordt Cinco Cleaning overtreft al mijn verwachtingen snel en goed prima service
anneke van V.
anneke van V.
Wij zijn super tevreden over het schoonmaken van ons tapijt. Het zat vol met urine vlekken van onze pup. Nu weer een fris schoon tapijt. Zoals ook aangegeven als je heeeel goed kijkt zie nog vaag wat verkleuring. Maar te verwaarlozen bij wat het was. Wij kunnen met dit tapijt weer een paar jaar door!
Katja M.
Katja M.
Kleed is weer bijna als nieuw! Dank!
Doortje S.
Doortje S.
Onze zijden tapijten zijn professioneel gereinigd. Kleuren weer als nieuw. Contact, informatie dmv emails prima en betaling eenvoudig te voldoen. Zeer tevreden, raad het bedrijf absoluut aan.
HJ F.
HJ F.
Duidelijke, heldere eerlijke communicatie.Snelle reactie op vragen, niets is teveel.Alles correct volgens afspraak.Vandaag vloerkleed terug en uitermate tevreden.Didy
Anita van O.
Anita van O.
Vriendelijk emailcontact.
Vorige week is ons vloerkleed opgehaald en zojuist weer thuisbezorgd.
Wat ziet het vloerkleed er weer fris en mooi uit.
Dank je wel hiervoor.
Wat heel fijn is. Tijdens het reinigen worden er foto's toegstuurd👍🏻

En chapeau voor allebei de chauffeurs die met dit weer door heel Nederland crossen👏✊💪
groetjes
Anita
uit Berghem (NB)
Celeste van C.
Celeste van C.
Mijn vloerkleed wat ik al 2,5 jaar heb ( en heb gekregen van iemand ) was wel toe aan een goede reiniging ! Ik ben na het lezen van de revieuws overgegaan naar het aanvragen van een vrijblijvende offerte en ben gegaan voor de huisdier compleet reiniging omdat ons kleed een plek had waar ooit een ongelukje is gebeurt !
Ik ben ontzettend tevrede over de informatie die ik kreeg toegestuurd, het ophalen en afleveren ( alles binnen 1,5 week ) en de heerlijke geur die het kleed heeft bij aflevering ! De plek van het ongelukje zie je nog wel ( wat ook logische is na zelf proberen schoon te maken en zolang er in te hebben gezeten ) maar vele malen minder te zien dan hiervoor ! Ik kan niks anders zeggen dan 100% tevreden te zijn, echt super bedankt !
Loes B.
Loes B.
Wist niet dat mijn vloerkleed deze kleur had 😉. Kleed volgens afspraak opgehaald en helemaal schoon teruggebracht. Geen centje pijn !
Brigitte H.
Brigitte H.
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Petra de J.
Petra de J.
Kleed schoon, ruikt als nieuw. Via mail keurig tijdvak voor opgalen en terugbrengen. betaallink per mail. Zeer eenvoudig.
Ron van V.
Ron van V.
Met 3 honden en 2 katten was ons licht grijze vloerkleed wel aan een wasbeurt toe. Het kleed werd op de afgesproken tijd opgehaald en na 2 weken was ie weer terug. We hadden gekozen voor het huisdier compleet pakket. Het resultaat heeft ons verwachtingen ruim overtroffen. Zoals beloofd geen geurtjes en vlekken meer en het kleed rook dan ook alsof hij net uit de fabriek kwam! En dat voor die prijs!! Super bedankt team van Cinco Cleaning. Mocht het kleed weer aan een beurtje toe zijn dan weten we jullie te vinden! 👌🏼👌🏼👌🏼
Samira Y.
Samira Y.
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Gérard Van de V.
Gérard Van de V.
Prima service vriendelijke mensen en ons vloerkleed heel mooi schoon!!!Een echte aanrader!!
Betty P.
Betty P.
Kleed netjes terug gekregen. Ruikt weer heerlijk fris en schoon👍 bedankt voor de goede service 👏👏👏
Koos de H.
Koos de H.
Kleed net terug gekregen, ziet er top uit !! Ruikt schoon en is behandeld . Keurige service, echt aan te bevelen 👍
Cathy M.
Cathy M.
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Diny G.
Diny G.
wij zijn heel tevreden over de service van jullie medewerkers en ook zeker over het resutaat,ons vloerkleed is weer heel mooi schoon geworden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen, dankjewel. groeten D. Garre
Ina B.
Ina B.
Heel tevreden! Snelle reacties, goede communicatie!
Het vloerkleed kwam veel mooier terug dan we gehoopt hadden!
Ans S.
Ans S.
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Aafke S.
Aafke S.
Een hele goeie service
Onze vloerkleed is weer als nieuwe, we zijn er super blij mee.

TOP
Hannie V.
Hannie V.
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle goede reacties! Ook bij ons een weer heerlijk schoon en fluffy (lekker zacht) wollen vloerkleed terug en er werd keurig gemeld dat het "looppad" enigszins zichtbaar was gebleven, vonden ze jammer. Nou wij vinden het reuze meevallen! Dus bedankt voor de goede service.
June B.
June B.
Wij hadden een heel groot vloerkleed met kattenpis, deze is loodzwaar. Werd zonder morren opgehaald en de klantenservice heeft extra zijn best gedaan toen het door omstandigheden niet op tijd teruggebracht kon worden. Prima dienstverlening & perfect schoon kleed!
Hennie W.
Hennie W.
we zijn heel blij met het gereinigde vloerkleed,weer als nieuw
Volgende beoordelingen

Extra behandelingen beschikbaar voor vloerkleed reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als je hiervan gebruik wilt maken, geef dit aan bij de offerteaanvraag.

Na het reinigen kunnen we onze Ecologische Impregneerspray aanbrengen. Dit is een natuurlijke beschermlaag die jouw vloerkleed beschermd tegen vuil en vlekken. De kans op permanente vlekken is een stuk kleiner omdat vloeistoffen moeilijker de vezel kunnen binnendringen. Onze ecologische impregeneerspray is volledig natuurlijk, bevat geen fluorocarbonen en is veilig voor kleine kinderen en huisdieren. 

Deze optie gebruik je als er een ongelukje op het tapijt is gebeurt met urine, ontlasting of braaksel. Of als er een specifieke geur in het tapijt zit die je eruit wilt hebben zoals een hondengeur. Als je voor deze optie kiest dan garanderen wij dat uw tapijt weer fris ruikt bij aflevering.

Als je jouw tapijt na de reiniging wilt opslaan raden wij aan het goed te verpakken zodat het beschermd is tegen mot en invloeden van buitenaf, maar zodat het wel kan ademen. Kies voor deze optie als je wilt dat wij dit voor je verzorgen.

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Zit er mot in jouw tapijt? En wil je gegarandeerd geen levend beestje meer? We vriezen jouw tapijt dan voor de reiniging twee weken in zodat we er zeker van zijn dat het tapijt helemaal motvrij is.

Heb je een tapijt waar zijde in is verwerkt? Zijden tapijten moeten op een uiterst voorzichtige manier behandeld worden om schade en kleurdoorloop te voorkomen. Kies voor deze optie als er zijde in jouw vloerkleed is verwerkt.

Wat kost het om een vloerkleed te laten reinigen?

De kosten van het reinigen van een vloerkleed variëren tussen de € 20 en € 30 per vierkante meter. Dit is afhankelijk van de afmetingen, het type tapijt en de behandelingen. Het reinigen van een klein vloerkleed kost gemiddeld tussen de € 100 en € 150. Het reinigen van een groot vloerkleed kost gemiddeld tussen de € 150 en € 300. Dit is inclusief de haal- en brengservice.

Voor zijde tapijten kan een toeslag gelden.

Vraag hieronder een offerte aan en ontvang direct de exacte prijs voor het reinigen van uw vloerkleed per e-mail.

Vragen?

Wij hebben de antwoorden.

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over het laten reinigen van een vloerkleed bij Cinco Cleaning.

Eerst wordt het kleed bij je thuis opgehaald. In de wasserij wordt het vloerkleed vervolgens geïnspecteerd op kleurechtheid, beschadigingen en materiaal en wordt de optimale reinigingsmethode bepaald. Vervolgens wordt het tapijt grondig machinaal geklopt om al het losse vuil te verwijderen.

Daarna wordt het gereinigd, uitgespoeld en gedroogd en weer schoon en droog bij je thuis afgeleverd.

Cinco Cleaning gebruikt alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Onschadelijk voor het milieu.

 

Voor wollen tapijten gebruiken we een speciale wolreiniger, zodat de vezel en vetgehalte van de wol behouden blijven.

Cinco Cleaning is op dit moment werkzaam in heel Nederland. Voor de provincies Zeeland en Limburg en sommige delen van Zuid-Holland en Noord-Brabant werken we samen met locale partners zodat we een landelijke dekking hebben.

Maak je gebruik van de reinigingsdiensten van Cinco Cleaning dan heb je altijd een 30 dagen 100% Tevredenheidsgarantie. Dit betekend dat als je na de eerste keer niet tevreden bent en dit binnen 30 dagen na aflevering van het vloerkleed dit bij ons aangeeft. We er alles aan zullen doen dit op te lossen, zonder extra kosten in rekening te brengen. Kunnen we het niet oplossen? Dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Nee, een degelijk bedrijf zal nooit een vloerkleed bij je thuis reinigen.

Dit kan allerlei risico’s met zich meebrengen voor je vloerkleed en de vloer waar het kleed op ligt o.a.: 

  1. Het vloerkleed kan niet geklopt worden waardoor het losse vuil niet verwijderd kan worden. 
  2. Het vloerkleed kan niet goed drogen waardoor je kans hebt of schimmel of rot.
  3. De ondervloer kan beschadigen.
  4. Franjes reinig je het beste met water onder hoge druk. In huis heb je niet de mogelijkheid dit te doen waardoor de franjes nooit mooi schoon zullen worden. 

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. Je ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van jouw vloerkleed.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte