logo cinco cleaning

Vast Tapijt laten reinigen

Dieptereiniging verwijdert tot 99% van vuil en huisstofmijt.

Tapijt Laten Reinigen door de Specialist

Onderhoud is behoud. Dit geldt ook voor uw tapijt. Om uw tapijtinvestering te beschermen en de levensduur van uw tapijt te verlengen, hebt u naast een goed functionerende stofzuiger ook regelmatige tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig.

Een goed onderhouden tapijt gaat niet alleen veel langer mee maar u geniet er ook nog eens veel meer van, omdat u zich niet hoeft te ergeren aan die vuile loop of die vlek die er al zo lang inzit.

Er zijn verschillende manieren om uw tapijt te laten reinigen. Veruit de grondigste manier is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct door middel van een vacuüm samen met het vuil opgezogen.

Naast vaste tapijtreiniging, zijn wij ook gespecialiseerd in vloerkleedreinigingmeubelreiniging en matrasreiniging.

Rode tapijt wordt gereinigd

6 Redenen om uw tapijt door Cinco te laten reinigen:

Meer dan 2000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5 op Klantenvertellen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.

We beschikken over de modernste machines en beste technieken om uw tapijt te reinigen. Onze medewerkers worden allemaal intern en extern opgeleid zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen leveren tegen een goede prijs.

Wij rekenen all in prijzen inclusief BTW zonder verborgen kosten. Zo weet u altijd direct waar u aan toe bent. Woont u niet in ons werkgebied? Dan verwijzen wij u door naar onze betrouwbare partner in uw regio. Zo hebben we een landelijke dekking.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 meubels reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven ons en onze klanten vakkundig advies op maat. 

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Gegarandeerd 100% Tevreden, Anders Geld Terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Werkwijze Tapijt laten Reinigen

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze:

De eerste stap naar schoon tapijt is het aanvragen van een offerte. U kunt via deze website gemakkelijk en snel een Gratis Online Offerte aanvragen. Of u kunt ons bellen op 088-2999299. We geven u dan over de telefoon een offerte.

offerte aanvragen

Indien de offerte akkoord is maken we samen een afspraak voor een gratis proefreiniging en voorinspectie. De specialist bepaalt de te gebruiken reinigingsproducten en als er iets niet of moeilijk te reinigen is, zal hij dat hier aangeven.

Als het resultaat naar wens is dan gaan we direct verder. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen, dan pakken we weer in en betaalt u helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan allemaal voor onze eigen rekening.

Tapijt laten reinigen | voor- en nafoto

Afhankelijk van het materiaal van het tapijt wordt het ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.

Professioneel je tapijt reinigen; de voorbehandeling

Het tapijt wordt grondig gespoeld, onder druk wordt er warm water in het tapijt gespoten en dit wordt direct met vuil en reinigingsproduct weer opgezogen en afgevoerd. Dit is de grondigste reiniging voor de reiniging van vast tapijt en wordt door de grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt.

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. De meeste vlekken van vuil zullen met de sproei-extractie methode verwijderd worden. Andere hardnekkige vlekken en verkleuringen kunnen na deze behandeling nog zichtbaar blijven. Wij geven deze vlekken dan een extra behandeling om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel verkleurd kunnen hebben waardoor deze niet meer te verwijderen zijn. We gaan echter altijd voor het best haalbare resultaat.

Tapijt krijgt voor de reiniging een vlekbehandeling

Na afloop lopen we graag met u een rondje zodat u het resultaat direct kunt zien. Mocht u vragen of aandachtspunten hebben dan kunt u dat direct aangeven zodat we het direct op kunnen lossen.

Meubelreiniging; een na-inspectie

Als we het best haalbare resultaat hebben behaald is er een optie om uw tapijt te impregneren met een vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor zal uw tapijt beter beschermd zijn waardoor toekomstige vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Geef het aan bij onze specialist als u hiervan gebruik wilt maken.

Vezelbeschermer voorkomt rode vlekken

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Geniet Langer Van Uw Schone Tapijt!

Als u een nieuw tapijt aanschaft dan is er vaak een beschermlaag aangebracht. Na verloop van tijd slijt deze laag er langzaam af en zult u zien dat het tapijt sneller vuil wordt.

Wij kunnen na de reiniging onze ecologische impregneerspray aanbrengen. Deze onzichtbare en ongevaarlijke laag beschermt uw tapijt tegen vloeistoffen zodat er geen permanente vlekken ontstaan. Zo geniet u nog langer van uw schone tapijt.

Ook wij zijn sceptisch geweest over de daadwerkelijk toegevoegde waarde van een vezelbeschermer die volledig beschermt en geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat.

De op de markt verkrijgbare producten voldeden niet 100% aan onze kwaliteitseisen. Door ontwikkeling in het lab en samenwerking met verschillende partners zijn we nu tot de ultieme impregneerspray gekomen. 100% ecologisch én een volledige bescherming.

Kies voor onze ecologische impregneerspray als u:

Vezelbeschermer voorkomt rode vlekken

Tapijt laten reinigen volgens onze klanten.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk bij klantenvertellen:

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 518 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 74 beoordelingen
Esther P.
Esther P.
Ons berber-tapijt is weer helemaal schoon geworden
Yolanda Aznar K.
Yolanda Aznar K.
Vriendelijke service! En het tapijt weer als nieuw gekregen!
Ed van Z.
Ed van Z.
Prima tapijtreiniging. Van advies, ophalen en terugbrengen, het zijn vooral de enthousiaste medewerkers die van Cinco een goed bedrijf maken. Top!
Jose S.
Jose S.
Ben heel tevreden over het resultaat van het reinigen van twee Ziegler tapijten. De tapijten zijn (zonder extra kosten of gedoe) twee keer behandeld en zien er weer fris uit. Ook tevreden over halen, brengen en betaling e.a. Steeds goed op de hoogte gehouden.
Monica V.
Monica V.
Het tapijt ziet er weer een stuk beter uit. Zeker niet te duur!
C E
C E
Het tapijt is netjes en met zorg opgehaald en teruggebracht. Goed om te zien dat het nauwkeurig gereinigd en behandeld is. Mijn complimenten voor de kwaliteit van de reiniging.
Peter O.
Peter O.
2 gebruikten vloerkleden gekocht op een veiling. Zodra ik deze uitrolde begon mijn luchtreiniger te blazen. Ik heb deze via Cinco laten reinigen. Kleden werden op tijd opgehaald. Na inspectie van de kleden kreeg ik een rapport over de staat van de tapijten met foto's en de ( on ) mogelijkheden om de kleden te reinigen. Dat heb ik enorm gewaardeerd. Na zeg 1 1/2 week heb ik de kleden terug gekregen. Geen geur meer en schoon. De luchtreiniger blaast niet meer. Ik ben uitermate tevreden.
Sid van der L.
Sid van der L.
zeer tevreden over het reinigen van mijn tapijt op afspraak gewerkt en goede contacten gehad met dames die met mij eerst geadviseerd hadden en daarna de vooruitgang besproken hebben even als de ophaal en terug bezorg datums zeer goede service
George K.
George K.
Voor de tweede keer in jaren twee tapijten gereinigd was echt nodig met twee honden en de nodige ongelukjes,van het ophalen tot het terugbezorgen niets dan lof ,zijn zeer tevreden.
Kayla C.
Kayla C.
Heel goede ervaring met de tapijtreiniging van Cinco.Onze kat had een ongelukje gehad op het vloerkleed en met het huisdierpakket is ons kleed weer geheel schoon en geurvrij.De offerte was snel binnen en het verdere proces is heel gebruiksvriendelijk en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van het proces.
Maud A.
Maud A.
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Cinco tapijtreiniging, en zeer tevreden! Er zaten donkere vlekken in ons lichte tapijt, en deze zijn geheel verwijderd. Het oogt weer als nieuw!
Dyon D.
Dyon D.
Wij hebben ons berber tapijt laten reinigen met haal- en brengservice. Tevreden over de communicatie, de service en het resultaat!
Albert Van den B.
Albert Van den B.
het, wel oude en door de jonge honden misbruikte, tapijt, komt wonderschoon terug.Het voelt veel wolliger aan en is brandschoon. De kleuren zijn opgefleurd. En dat vrij snel en voor een aanvaardbare prijs. Hadden we eerder moeten doen !!
Jessica Van De Wall P.
Jessica Van De Wall P.
Mijn tapijt is zojuist gebracht en het is weer als nieuw!!! Dit had ik nooit verwacht! Echt super tevreden!
Tranquilla van den Bosch - de M.
Tranquilla van den Bosch - de M.
Erg blij met Cinco. Goede service en communicatie. Afspraken worden zorgvuldig nagekomen en eindresultaat is een schoon en zacht bijna nieuw tapijt.
Raymond L.
Raymond L.
Onlangs hebben wij 3 Perzische tapijten door Cinco Cleaning laten reinigen. Wat een prettige en snelle communicatie (meest per mail). Afspraken worden nagekomen en het belangrijkste, kleden zijn prachtig schoon en fris geworden. Zeker een aanrader!
Pieter L.
Pieter L.
Bedrijf communiceert goed, komt afspraken na en tapijt is weer schoon.
Jan Pieter B.
Jan Pieter B.
Betrof een zijden tapijt. Goede informatie en zo goed mogelijk gereinigd.
Gerbrig W.
Gerbrig W.
Klantvriendelijk, snelle service. Ik ben blij met het resultaat, een mooi schoon tapijt, die weer als nieuw eruit ziet.
Ed S.
Ed S.
Keurige procedure en perfecte reiniging! Mijn Perzisch tapijt ziet er weer prachtig uit!
Erik P.
Erik P.
Erg tevreden over de service! In eerste instantie kwam het tapijt niet helemaal zo schoon terug als ik gehoopt had en na contact met de klantenservice werd het tapijt kostenloos nog eens opgehaald, gereinigd en weer terug gebracht. Zonder gedoe. Heel fijn!
Annemiek K.
Annemiek K.
Erg professioneel bedrijf. Zeer goede informatie die je per mail ontvangt over meerdere details over het schoonmaken van je tapijt. Erg correcte en fijne communicatie!Wij zijn enorm blij dat we dit hebben laten doen en wij hebben meteen een professioneel ondertapijt bij hen besteld voor een zeer schappelijke prijs. Kortom, dit bedrijf is een aanrader!
Vaste vloerbedekking is gereinigd door Mark. Denkt mee en er zijn prima afspraken met dit bedrijf te maken. Top
De vaste vloerbedekking is weer als nieuw! De communicatie was optimaal. Veel lof en vertrouwen over dit bedrijf!
Fantastisch schoon tapijt! Lijkt als nieuw terwijl het een oud Perzisch tapijt is. Heeft weer frisse kleuren. Boven verwachting resultaat. Heel goede service , ophalen/terugbrengen. Sympathieke chauffeur.
Kortom aanrader dit bedrijf
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Cinco, topper bedrijf, mensen van afspraak, correct, zorgvuldig, eerlijke prijs
Zij hebben bij ons het bankstel van 6 jaar oud schoon gemaakt en is als het ware nieuw, hun advies 1x in de twee jaar afhankelijk van levensstijl, bij ons wordt het echt gebruikt met gezin van 8 personen, 2 honden en dan nog de rest van de huisdieren die de kinderen even willen binnen hebben.
Kort rekensommetje bankstel 6 jaar kostprijs €3000,00 is €500,00 per jaar en dan moet je een nieuwe cinco schoonmaken € ??? Per keer zelf opvragen, tel uit je winst gaat jaren langer mee,
Nogmaals super hartelijk dank

P.S. Cinco ik heb ook nog een beklede trap die ik graag schoon wil hebben, wil u mij hiervoor prijs geven, het zijn alleen de treden 14 stuks

Hartelijke groet Gert Hein van Lagen Voorthuizen

Heb zelf geen Facebook en doe dit via mijn dochter
De vloerbedekking van onze trappen laten reinigen. Ze zien er weer uit als nieuw!!! Fijn contact gehad via de mail, klantvriendelijke persoon die het werk uitvoerde én het werk werd ook zéér netjes gedaan. Een échte aanrader dus!!

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Extra behandelingen beschikbaar voor tapijt laten reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Deze vezelbeschermer is vrij van fluorcarbonen en veilig voor mens, dier en milieu. Zo is uw tapijt beter beschermd tegen vuil en vlekken, en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner.

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot diep binnen in het tapijt doordringen. Deze oliën zorgen ervoor dat huidschilfers oneetbaar worden voor huisstofmijt zodat de mijt niet kan overleven in uw tapijt.

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Als u voor deze optie kiest geven we uw tapijt een extra ontgeurbehandeling.

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw tapijt.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte