logo cinco cleaning

Vast tapijt laten reinigen

Dieptereiniging verwijdert tot 99% van vuil en huisstofmijt

Tapijt laten reinigen door de specialist

Onderhoud is behoud. Dit geldt ook voor jouw tapijt. Om jouw tapijtinvestering te beschermen en de levensduur van het tapijt te verlengen, heb je naast een goed functionerende stofzuiger ook regelmatige tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig.

Een goed onderhouden tapijt gaat niet alleen veel langer mee maar je geniet er ook nog eens veel meer van, omdat je je niet hoeft te ergeren aan die vuile loop of die vlek die er al zo lang inzit.

Er zijn verschillende manieren om jouw tapijt te laten reinigen. Veruit de grondigste manier is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct door middel van een vacuüm samen met het vuil opgezogen.

Naast vaste tapijtreiniging, zijn wij ook gespecialiseerd in vloerkleedreinigingmeubelreiniging en matrasreiniging.

Rode tapijt wordt gereinigd

6 redenen om jouw tapijt door Cinco te laten reinigen:

Meer dan 2000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5 op Klantenvertellen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.

We beschikken over de modernste machines en beste technieken om uw tapijt te reinigen. Onze medewerkers worden allemaal intern en extern opgeleid zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen leveren tegen een goede prijs.

Wij rekenen all in prijzen inclusief BTW zonder verborgen kosten. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent. Woon je niet in ons werkgebied? Dan verwijzen wij je door naar onze betrouwbare partner in uw regio. Zo hebben we een landelijke dekking.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 meubels reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven ons en onze klanten vakkundig advies op maat. 

Ben je niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor je op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op jouw rekening. Even goede vrienden.

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Gegarandeerd 100% tevreden, anders geld terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als je niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat je tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijg je zonder vragen jouw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Werkwijze tapijt laten reinigen

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor je. Lees hier over onze werkwijze.

De eerste stap naar schoon tapijt is het aanvragen van een offerte. Je kunt via deze website gemakkelijk en snel een Gratis Online Offerte aanvragen. Of je kunt ons bellen op 088-2999299. We geven je dan over de telefoon een offerte.

offerte aanvragen

Indien de offerte akkoord is maken we samen een afspraak voor een gratis proefreiniging en voorinspectie. De specialist bepaalt de te gebruiken reinigingsproducten en als er iets niet of moeilijk te reinigen is, zal hij dat hier aangeven.

Als het resultaat naar wens is dan gaan we direct verder. Mocht het resultaat niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan pakken we weer in en betaal je helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan allemaal voor onze eigen rekening.

Tapijt laten reinigen | voor- en nafoto

Afhankelijk van het materiaal van het tapijt wordt het ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.

Professioneel je tapijt reinigen; de voorbehandeling

Het tapijt wordt grondig gespoeld, onder druk wordt er warm water in het tapijt gespoten en dit wordt direct met vuil en reinigingsproduct weer opgezogen en afgevoerd. Dit is de grondigste reiniging voor de reiniging van vast tapijt en wordt door de grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt.

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. De meeste vlekken van vuil zullen met de sproei-extractie methode verwijderd worden. Andere hardnekkige vlekken en verkleuringen kunnen na deze behandeling nog zichtbaar blijven. Wij geven deze vlekken dan een extra behandeling om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel verkleurd kunnen hebben waardoor deze niet meer te verwijderen zijn. We gaan echter altijd voor het best haalbare resultaat.

Tapijt krijgt voor de reiniging een vlekbehandeling

Na afloop lopen we graag met je een rondje zodat je het resultaat direct kunt zien. Mocht je vragen of aandachtspunten hebben dan kun je dat direct aangeven zodat we het direct op kunnen lossen.

Meubelreiniging; een na-inspectie

Als we het best haalbare resultaat hebben behaald is er een optie om jouw tapijt te impregneren met een vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor zal het tapijt beter beschermd zijn waardoor toekomstige vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Geef het aan bij onze specialist als je hiervan gebruik wilt maken.

Vezelbeschermer voorkomt rode vlekken

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Geniet langer van jouw schone tapijt!

Als je een nieuw tapijt aanschaft dan is er vaak een beschermlaag aangebracht. Na verloop van tijd slijt deze laag er langzaam af en zal je zien dat het tapijt sneller vuil wordt.

Wij kunnen na de reiniging onze ecologische impregneerspray aanbrengen. Deze onzichtbare en ongevaarlijke laag beschermt uw tapijt tegen vloeistoffen zodat er geen permanente vlekken ontstaan. Zo geniet je nog langer van jouw schone tapijt.

Ook wij zijn sceptisch geweest over de daadwerkelijk toegevoegde waarde van een vezelbeschermer die volledig beschermt en geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat.

De op de markt verkrijgbare producten voldeden niet 100% aan onze kwaliteitseisen. Door ontwikkeling in het lab en samenwerking met verschillende partners zijn we nu tot de ultieme impregneerspray gekomen. 100% ecologisch én een volledige bescherming.

Kies voor onze ecologische impregneerspray als je:

Vezelbeschermer voorkomt rode vlekken

Tapijt laten reinigen volgens onze klanten.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk bij klantenvertellen:

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 971 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen
Jeanne L.
Jeanne L.
Tapijt netjes op de afgesproken tijd opgehaald, er is emailcontact in de tussentijd terwijl het tapijt wordt gereinigd, over hoe het er voor staat en hoe lang het gaat duren, je kunt ook een datum kiezen wanneer het weer aan huis wordt afgeleverd. Ik ben goed tevreden over hun werkwijze, en ik kan ze echt aanbevelen....Jeanne Linders....
Elles R.
Elles R.
Top geregeld, ophalen en thuisbrengen van het tapijt. Weekje weggeweest en fris en schoon weer terug! 😄
Lita van der K.
Lita van der K.
Ik ben tevreden over de reiniging van de tapijten bij uw firma
Sander S.
Sander S.
Hele goede ervaring met Cinco. Ons tapijt moest gereinigd worden na huisdier ongelukjes. We hebben het tapijt vandaag weer ontvangen en het lijkt wel een nieuw kleed, zo mooi en schoon. En het ruikt heerlijk fris. De communicatie, het ophalen en terugbrengen, alles was top! Een enorme aanrader
Janneke van L.
Janneke van L.
Hele professionele organisatie met duidelijke communicatie. Daarnaast denken ze goed met je mee. Absolute aanrader als je een tapijt wil laten reinigen.
Patries B.
Patries B.
What can I say; Cinco cleaning is fab !! Ik ben al drie jaar zeer tevreden en elke keer wordt mijn verwachting overtroffen. Mijn grote Perzisch tapijt komt schoon, frisruikend en zacht aan de voetjes terug. De bezorger legt het kleed ook op zn plek (wel vantevoren aangeven natuurlijk). Zo fijn is dat ! Cinco is the BEST, tot volgend jaar.
Sandra M.
Sandra M.
Snelle en perfecte service. Mijn perzisch tapijt is weer als nieuw!
Roeleke N.
Roeleke N.
mijn vuil geworden wollen tapijt is weer wonderwel prachtig schoon, veel dank cinco!
Va Z
Va Z
Keurig gedaan. Heel fijn dat het tapijt wordt opgehaald, vervolgens kreeg ik af en toe een email van waar in het schoonmaakproces mijn tapijt was. Net genoeg dus net niet teveel emails. En weer netjes voor de deur afgeleverd. De kleuren zien er weer vers uit en het tapijt voelt zacht en ruikt fijn. Niets overheersend of chemisch.
Jack J.
Jack J.
Ben niet het type om een beoordeling achter te laten (je wordt er echt veel te vaak om gevraagd tegenwoordig) maar doe het voor Cinco Cleaning wel graag.Hun werkwijze, zorgvuldigheid en de kwaliteit van het reinigingsproces heeft mij best versteld doen staan. Ik heb ze een oud tapijt van mijn boot meegegeven met loopsporen, vet/olievlekken etc., en hij kwam boven verwachting fris en schoon terug!! Wat ik ook erg netjes vond is dat de prijs door Cinco Cleaning automatisch naar beneden werd bijgesteld na ontvangst van mijn kleed bij hun in de fabriek. Dit omdat zij bij de eigen meting onder de door mij aangegeven vierkante meters zaten.Applaus voor Cinco Cleaning, dikke aanrader voor iedereen die zijn kleed/karpet etc schoon wil laten maken en je hoeft er niet eens de deur voor uit.
Jan V.
Jan V.
Een prima bedrijf voor reininging van tapijt of vloerkleed. goede haal en breng services. duidelijke info tijdens vooronderzoek en tijdens behandeling
Vaste vloerbedekking is gereinigd door Mark. Denkt mee en er zijn prima afspraken met dit bedrijf te maken. Top
De vaste vloerbedekking is weer als nieuw! De communicatie was optimaal. Veel lof en vertrouwen over dit bedrijf!
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
De vloerbedekking van onze trappen laten reinigen. Ze zien er weer uit als nieuw!!! Fijn contact gehad via de mail, klantvriendelijke persoon die het werk uitvoerde én het werk werd ook zéér netjes gedaan. Een échte aanrader dus!!

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Extra behandelingen beschikbaar voor tapijt laten reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als je hiervan gebruik wilt maken geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Deze vezelbeschermer is vrij van fluorcarbonen en veilig voor mens, dier en milieu. Zo is jouw tapijt beter beschermd tegen vuil en vlekken, en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner.

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot diep binnen in het tapijt doordringen. Deze oliën zorgen ervoor dat huidschilfers oneetbaar worden voor huisstofmijt zodat de mijt niet kan overleven in jouw tapijt.

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Als je voor deze optie kiest geven we jouw tapijt een extra ontgeurbehandeling.

Vraag binnen één minuut een gratis online offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. Je ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van jouw tapijt.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis online offerte