Tapijt Laten Reinigen door de Specialist

Onderhoud is behoud. Dit geldt ook voor uw tapijt. Om uw tapijtinvestering te beschermen en de levensduur van uw tapijt te verlengen, hebt u naast een goed functionerende stofzuiger ook regelmatige tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig. Een goed onderhouden tapijt gaat niet alleen veel langer mee maar u geniet er ook nog eens veel meer van, omdat u zich niet hoeft te ergeren aan die vuile loop of die vlek die er al zo lang inzit.

Er zijn verschillende manieren om uw tapijt te laten reinigen. Veruit de grondigste manier is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct door middel van een vacuüm samen met het vuil opgezogen.

Naast vaste tapijtreiniging, zijn wij ook gespecialiseerd in vloerkleedreiniging, meubelreiniging en matrasreiniging.

tapijt reinigen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

100% Tevreden en de Grondigste Reiniging, Anders Gratis!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Geniet Langer Van Uw Schone Tapijt!

Kies voor de optie impregneren en we brengen na de reiniging een onzichtbare vuilafstotende beschermlaag aan op uw tapijt. Hierdoor is de vezel beschermd en zijn toekomstige vlekken gemakkelijk te verwijderen omdat deze niet helemaal in de vezel trekken.

De voordelen van impregneren op een rij:

  • Het tapijt blijft langer mooi.
  • Verlengt de levensduur.
  • Toekomstige vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden.
  • Beter resultaat met stofzuigen
tapijt impregneren
schoon tapijt

Een schoon en gezond huis

Onze grondige reinigingsmethode verwijdert niet alleen vuil en stof, maar ook stofmijt en pollen zodat uw tapijt er niet alleen veel aantrekkelijker uit zal zien, maar ook nog eens veel gezonder voor u en uw familie is.

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Werkwijze Tapijt laten Reinigen

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze.

Offerte Aanvraag

De eerste stap naar schoon tapijt is het aanvragen van een offerte. U kunt via deze website gemakkelijk en snel een Gratis Online Offerte aanvragen. Of u kunt ons bellen op 088-2999299. We geven u dan over de telefoon een offerte.

Voorinspectie en Gratis Proefreiniging

Indien de offerte akkoord is maken we samen een afspraak voor een gratis proefreiniging en voorinspectie. De specialist bepaalt de te gebruiken reinigingsproducten en als er iets niet of moeilijk te reinigen is, zal hij dat hier aangeven.

Als het resultaat naar wens is dan gaan we direct verder. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen, dan pakken we weer in en betaalt u helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan allemaal voor onze eigen rekening.

Meubels verplaatsen

Kleine meubels worden door ons verplaatst en terug gezet op plastic/schuimblokken zodat deze niet in direct contact komen te staan met het vochtige tapijt.

Borstelzuigen

Met een borstelzuiger verwijderen wij indien nodig het losse vuil en haren die in uw tapijt zitten.

Voorbehandeling

Afhankelijk van het materiaal van het tapijt wordt het ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.

Dieptereiniging

Het tapijt wordt grondig gespoeld, onder druk wordt er warm water in het tapijt gespoten en dit wordt direct met vuil en reinigingsproduct weer opgezogen en afgevoerd. Dit is de grondigste reiniging voor de reiniging van vast tapijt en wordt door de grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt.

Extra vlekkenbehandelingen

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. De meeste vlekken van vuil zullen met de sproei-extractie methode verwijderd worden. Andere hardnekkige vlekken en verkleuringen kunnen na deze behandeling nog zichtbaar blijven. Wij geven deze vlekken dan een extra behandeling om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel verkleurd kunnen hebben waardoor deze niet meer te verwijderen zijn. We gaan echter altijd voor het best haalbare resultaat.

Na inspectie

Na afloop lopen we graag met u een rondje zodat u het resultaat direct kunt zien. Mocht u vragen of aandachtspunten hebben dan kunt u dat direct aangeven zodat we het direct op kunnen lossen.

Impregneren Beschermlaag (Optioneel)

Als we het best haalbare resultaat hebben behaald is er een optie om uw tapijt te impregneren met een vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor zal uw tapijt beter beschermd zijn waardoor toekomstige vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Geef het aan bij onze specialist als u hiervan gebruik wilt maken.

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Extra behandelingen voor tapijt laten reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle tapijten van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Impregneren

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Zo is uw tapijt nog beter beschermd tegen vuil en vlekken in de toekomst en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het tapijt doordringen. Zo wordt het tapijt minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Ontgeuren

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Als u voor deze optie kiest geven we uw tapijt een extra ontgeurbehandeling.

Tapijt laten reinigen volgens onze klanten.

9

Prima bedrijf

Vanaf eerste contact alles goed geregeld. Reiniging goed verzorgd en steeds een mail inzake aankomst en controle kleden. Prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Meern - 6 maart 2021
10

Super service en mooi schoon tapijt

Super service en mooi schoon tapijt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 6 maart 2021
9

Zeer tevreden

Nu al 2x een kleed laten reinigen. Goede service en duidelijke afspraken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Edam - 5 maart 2021
9

Prachtig resultaat, ziet er uit als nieuw

Er zaten echt lelijke vlekken in die wij er zelf niet uit kregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tuk - 5 maart 2021
10

uitmuntend

communicatie 10 afspraak nakomen 10 aftersale 10 personeel 10 kortom niets op aan te merken , zeer correct
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schagen - 5 maart 2021
10

Fantastisch

Mijn 2. Kleden zien er weer super schoon uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoeterwoude - 2 maart 2021
10

Uitstekend

Goed resultaat, Behulpzame chauffeurs. Kortom prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 2 maart 2021
9

Weer een vrolijk bankstel

Goede contacten vooraf of de stof de schoonmaakmiddelen aan kan. Duidelijke afspraken. Vooraf contact dat men eerder kwam. Rustig en gedegen werken door de persoon die kwam reinigen. Hield rekening met de Corona regels. Resultaat verbluffend. Vlekken en kringen verdwenen. Kwaliteit prijs verhouding uitstekend. Veel en veel beter dan het product, dat doet wat het belooft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 2 maart 2021
10

Uitstekend

Goede communicatie over reiniging, ophalen en brengen. Kleed ziet er weer fris uit zonder chemische geur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 2 maart 2021
10

Mensen doen wat ze zeggen.

Komen afspraken na. Witte tapijt ziet er veel beter uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rozenburg - 2 maart 2021
2189 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

6 Redenen om uw tapijt door Cinco te laten reinigen:

Unieke 100% Tevredenheidsgarantie

Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn dan kunt u altijd gebruik maken van onze unieke tevredenheidsgarantie.

Honderden 5-sterren Klantenreviews

Onze missie en passie is om u een onvergetelijke ervaring te geven. En dit is niet onopgemerkt gebleven. Door de jaren heen hebben meer dan 1000 klanten een 5 sterren review geschreven.

Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier

Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Geschoolde Specialisten

Al onze medewerkers hebben een externe tapijt- en meubelreinigingsopleiding gevolgd zodat ze materialen kunnen herkennen en de juiste reinigingsmethode toe kunnen passen.

Ervaring sinds 1989

Professionals met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft gezamenlijk 81 jaar ervaring in het reinigen van meubels.

Live Telefoon

Geen keuzemenu. Wij antwoorden de telefoon live. U hoort alleen een ingesprekstoon als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Bel ons op 088-2999 299 voor vragen.

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.