Bank laten reinigen

Is uw bankstel door de jaren heen vuil en smoezelig geworden? Is er onlangs een ongelukje gebeurt en was dat de druppel? Denkt u eraan een nieuwe bank te kopen?

Laat uw bankstel reinigen in plaats van het te vervangen. Vaak kunnen we voor een fractie van de kosten van de nieuwprijs uw bank reinigen zodat het weer jaren mee kan.

Zo bespaart u niet alleen veel kosten, maar het is ook nog eens veel beter voor het milieu. Daarnaast scheelt het u veel tijd die u anders kwijt zou zijn aan het zoeken van nieuw bankstel die net zo goed in uw woonkamer past.

Wij zijn gespecialiseerd in het in ere herstellen van de schoonheid, vitaliteit en de originele frisheid van uw meubelen.

U kan bij ons uw fauteuil of bank laten reinigen. Ook reinigen wij eetkamerstoelen en andere stoffen meubels.

Door stof, vuil, stofmijt en pollen te verwijderen zullen uw meubelen er niet alleen veel aantrekkelijker uitzien, maar het is ook nog eens veel gezonder voor u en uw familie.

Naast het reinigen van meubels is Cinco Cleaning ook gespecialiseerd in tapijtreiniging, vloerkleedreiniging en matrasreiniging.

Meer weten over onze unieke werkwijze voor meubelreiniging? Lees snel verder!

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Werkwijze voor het Reinigen van uw Bank

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze:

Offerte Aanvraag

De eerste stap naar schone meubels is het aanvragen van een offerte. U kunt via deze website gemakkelijk en snel een Gratis Online Offerte aanvragen. Of u kunt ons bellen op 088-2999299. We geven u dan telefonisch een offerte.
offerte vloerkleed reinigen

Voorinspectie en Gratis Proefreiniging

Als de offerte akkoord is maken we samen een afspraak voor een gratis proefreiniging en voorinspectie. Dit gebeurt bij u thuis. De specialist bepaalt de te gebruiken reinigingsproducten. Als er iets niet of moeilijk te reinigen is zal de specialist dit aangeven zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Als het resultaat van de proefreiniging naar wens is gaan we direct verder met reinigen. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan allemaal voor onze eigen rekening.

proefreiniging bank

Voorbehandeling

Afhankelijk van het materiaal brengen wij een, door Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging goedgekeurd, product aan en dit borstelen wij, indien nodig, in. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten die veilig zijn voor mens en dier. Zo wordt het vuil van de stof losgemaakt.
voorbehandeling

Dieptereiniging

De stof wordt diep gereinigd door middel van de sproei-extractie methode. Dit is de grondigste reinigingsmethode voor stoffen meubels. Met een speciaal mondstuk wordt warm water in de stof geïnjecteerd en wordt het vrijwel direct weer opgezogen en afgevoerd samen met het vuil wat aanwezig is. Op deze manier verwijderen we al het vuil samen met het reinigingsproduct. Zo is uw meubel weer schoon en fris. Bepaalde stoffen en antieke meubels kunnen we op een andere manier reinigen, onze specialist kan u hierin ter plekke adviseren en direct met u overeenstemmen.
stoel reinigen sproei extractie

Extra vlekkenbehandelingen

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. De meeste vlekken van vuil zullen met de sproei-extractie methode verwijderd worden. Andere hardnekkige vlekken en verkleuringen kunnen na deze behandeling nog zichtbaar blijven. Wij geven deze vlekken dan een extra behandeling om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit komt omdat sommige vlekken de vezel verkleurd kunnen hebben waardoor deze niet meer te verwijderen zijn. We gaan echter altijd voor het best haalbare resultaat.
vlek behandelen bank

Na inspectie

Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven, zodat we deze eventueel direct op kunnen lossen.
nainspectie bank reinigen

Ecologische Vezelbeschermer

Na het reinigen van uw bank, brengen we een vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. De vezel wordt voorzien van een vuilafstotende beschermlaag waardoor het de slijtage tegengaat en toekomstige vlekken niet direct in de vezel trekken. Hierdoor zijn vlekken in de toekomst gemakkelijker te verwijderen en geniet u nog langer van de schone meubels.
textielbescherming

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Uw Bankstel Weer Schoon en Fris.

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Geniet Langer Van Uw Schone Meubels!

Als u een bank of fauteuil koopt dan is er vaak een beschermlaag aangebracht. Na verloop van tijd slijt deze laag er langzaam af en zult u zien dat de bank sneller vuil wordt.

Wij kunnen na de reiniging onze ecologische vezelbeschermer aanbrengen. Deze vezelbeschermer beschermt uw bank tegen vloeistoffen zodat er geen permanente vlekken ontstaan. Zo geniet u nog langer van uw schone meubels.

Ook wij zijn sceptisch geweest over de daadwerkelijk toegevoegde waarde van een vezelbeschermer die volledig beschermt en geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat. De op de markt verkrijgbare producten voldeden niet 100% aan onze kwaliteitseisen. Door ontwikkeling in het lab en samenwerking met verschillende partners zijn we nu tot de ultieme vezelbeschermer gekomen. 100% ecologisch en een volledige bescherming.

Kies voor onze ecologische vezelbeschermer als u:

  • langer wilt genieten van uw schone meubels,
  • de levensduur van uw stoffen meubels wilt verlengen,
  • toekomstige vlekken gemakkelijk wilt kunnen verwijderen,
  • een 100% veilige vezelbeschermer wilt.
textielbescherming

Een Schoon én Gezond Huis voor U en Uw Familie

Onze grondige reinigingsmethode verwijdert niet alleen vuil en stof maar ook stofmijt en pollen zodat uw meubels er niet alleen veel aantrekkelijker uit zullen zien, maar is het ook nog eens veel gezonder voor u en uw familie.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van stoffen meubels o.a.:

  • Bankstellen
  • Fauteuils
  • Eetkamerstoelen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Extra behandelingen beschikbaar voor bank laten reinigen

Niet alle behandelingen zijn voor alle meubels van toepassing. We hebben daarom enkele extra behandelingen. Als u hiervan gebruik wilt maken geef dit aan bij het aanvragen van de offerte.

Vezelbeschermer Eco

Na het reinigen kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Deze vezelberschermer is vrij van fluorcarbonen en veilig voor mens, dier en milieu. Zo is uw bank beter beschermd tegen vuil en vlekken, en is de kans op permanente vlekken een stuk kleiner.

Anti Allergie Behandeling

Onze anti allergie behandeling bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in de stof doordringen. Deze oliën zorgen ervoor dat huidschilfers oneetbaar worden. Zo wordt het meubel minder aantrekkelijk voor o.a. huisstofmijt.

Ontgeuren

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Als u voor deze optie kiest geven we uw bank een extra ontgeurbehandeling.

Recensies voor bank laten reinigen

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk bij klantenvertellen:

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 245 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 38 beoordelingen
 

Ik ben erg blij met Clinco. Afspraken keurig op,tijd. Het vloerkleed is prachtig geworden, en was ook al snel weer terug. De chauffeur zeer behulpzaam met op het kleed weer op z’n plek leggen en stoelen erop. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden. Top!
Support Marlou.nl
Support Marlou.nl
Mijn ervaring met Cinco Cleaning? Daar kan ik heel kort over zijn: fantastisch! De medewerker was zelf iets te vroeg, zeer professioneel en super klantvriendelijk. Mijn bank zag er na 3 jaren redelijk uitgeleefd uit en er zaten aardig wat vlekken op. Als je mijn bank nu ziet lijkt 'ie wel als nieuw. Dus ja ik ben ontzettend tevreden en mocht je een bedrijf zoeken om je bank of tapijt te reinigen dan raad ik je Cinco Cleaning zeker aan.
Michel Bresser
Michel Bresser
Na een snelle en correcte mail wisseling heeft Cinco Cleaning bij ons diverse banken gereinigd. Een heel correcte mijnheer, netjes op tijd, heeftons echt verbaasd met hoe ontzettend mooi en schoon de banken werden. Vooraf werd er duidelijk uitleg gegeven over de te volgen stappen.Echt een aanrader voor mensen die zuinig willen zijn op hun spullen!!
Myriam Vermeulen
Myriam Vermeulen
Klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf van het eerste contact tot de afronding hoog in het vaandel. De bejegening is uiterst vriendelijk en professioneel. En het belangrijkste: onze bank is vakkundig en grondig schoon gemaakt.Dit was de tweede keer dat ik van dit bedrijf gebruik heb gemaakt en een volgende keer zal ik dit zeker opnieuw doen.
Willem Muizelaar
Willem Muizelaar
Ik ben enorm onder de indruk van Cinco Cleaning. Onze bank moest gereinigd worden. Onze reiniger, Remy Nydam, was zeer kundig. Hij belde voor hij langs kwam en gaf een goede en duidelijke uitleg. Daarnaast was hij zeer vriendelijk en nam hij ons mee in het proces van reinigen. Als ik nog een meubel of iets anders zou reinigen dan zeker weer bij Cinco Cleaning. Geen verassingen over de kosten, niks extra's achteraf. Nogmaals zeer en zeer content
Super goed geholpen! Erg blij met onze schone meubels. Correcte werknemers.
Perfect gereinigde bank! �
Vandaag Ramon over de vloer gehad om onze bank te reinigen.. en echt ongelofelijk verrast door het resultaat.. hij kan de showroom in zo mooi.. echt als nieuw! Ramon werkt snel, efficiënt, netjes echt Super bedankt!
Vandaag meubelen laten reinigen en impregneren door Cinco. Was er zelf niet bij maar met het oog het eindresultaat en de enthousiaste reactie van het thuisfront over de service en klantvriendelijkheid van Jeroen een absolute aanrader!

Update 1-10-2020
Opnieuw onze bank laten reinigen en ik was opnieuw verbaasd bij thuiskomst. Als nieuw weer! En ook deze keer zeer te spreken over de professionaliteit (vraag ook bij binnenkomst van Remco of het dragen van een mondkapje op prijs werd gesteld) en klantvriendelijkheid.
Cinco, topper bedrijf, mensen van afspraak, correct, zorgvuldig, eerlijke prijs
Zij hebben bij ons het bankstel van 6 jaar oud schoon gemaakt en is als het ware nieuw, hun advies 1x in de twee jaar afhankelijk van levensstijl, bij ons wordt het echt gebruikt met gezin van 8 personen, 2 honden en dan nog de rest van de huisdieren die de kinderen even willen binnen hebben.
Kort rekensommetje bankstel 6 jaar kostprijs €3000,00 is €500,00 per jaar en dan moet je een nieuwe cinco schoonmaken € ??? Per keer zelf opvragen, tel uit je winst gaat jaren langer mee,
Nogmaals super hartelijk dank

P.S. Cinco ik heb ook nog een beklede trap die ik graag schoon wil hebben, wil u mij hiervoor prijs geven, het zijn alleen de treden 14 stuks

Hartelijke groet Gert Hein van Lagen Voorthuizen

Heb zelf geen Facebook en doe dit via mijn dochter
Uiteindelijk is de bank niet schoongemaakt maar de service was uitstekend. Na een proefreiniging was het duidelijk dat het stof was aangekleurd en niet beter van de behandelink zou worden. De advies van cinco was niet door te gaan en er was geen spraak van voorrijkosten. Dat was een mooi veraasing. AANGERADEN!
Onze wollen bank ziet er weer prachtig uit!
Ons bankstel was ontzettend vuil we hadden niet gedacht dat het zo mooi zou worden!!!
PRIMA WERK GELEVERD
Licht gele bank zat vol vlekken door drie kleine kinderen. Maar door de goeie reiniging door Ramon ziet de bank er weer als nieuw uit. Heel erg tevreden over de goeie service. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden!

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

6 Redenen om uw bank door Cinco te laten reinigen:

Unieke 100% Tevredenheidsgarantie

Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn dan zullen wij er alles aan doen om het op te lossen. Kunnen we het probleem niet verhelpen en bent u ontevreden dan betalen wij u elke cent terug. Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Honderden 5-sterren Klantenreviews

Onze missie en passie is om u een onvergetelijke ervaring te geven. En dit is niet onopgemerkt gebleven. Door de jaren heen hebben meer dan 1000 klanten een 5 sterren review geschreven.

Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier

Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Geschoolde Specialisten

Al onze medewerkers hebben een externe tapijt en meubelreinigingsopleiding hebben gevolgd zodat ze materialen kunnen herkennen en de juiste reinigingsmethode toe kunnen passen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Ervaring sinds 1989

Professionals met ervaring. Ons bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft gezamelijk 81 jaar ervaring in het reinigen van meubels.

Live Telefoon

Geen keuzemenu. Wij antwoorden de telefoon live. U hoort alleen een ingesprekstoon als alle lijnen tegelijk in gebruik zijn. Bel ons op 088-2999 299 voor vragen.

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw meubel.

Akkoord geven op de offerte kan door de e-mail te beantwoorden. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.