logo cinco cleaning

Matras laten reinigen?

Verwijdert tot 99% van stof, vlekken én huisstofmijt

Jouw matras weer schoon en fris!

Een matras is als een magneet voor vuil en stof. Daarnaast verliest ieder mens elke nacht 2 tot 10 deciliter aan vocht, wat vervolgens weer in het matras trekt. Reken maar uit, in de loop der jaren is dat dus een flink aantal liters aan vocht voor een matras om te absorberen. Dit laat natuurlijk zijn sporen na. Het is daarom belangrijk om regelmatig je matras te laten reinigen.

Het vocht kan lelijke vlekken achterlaten en daarnaast schimmel en huisstofmijt aantrekken, wat vervolgens tot allergieën kan leiden. Omdat tegenwoordig een matras tussen de 10 en 20 jaar meegaat wordt het nog belangrijker om de fijne ventilatiekanaaltjes open te houden zodat het matras goed kan ventileren, en dit kan alleen door professionele reiniging.

 

Schoon, wit matras na een matrasreiniging

Gepatenteerde POTEMA® matrasreiniging

Cinco Cleaning heeft gekozen voor een professionele samenwerking met POTEMA®. Het merk POTEMA® heeft wereldwijd de hoogste reputatie voor de professionele dieptereiniging van matrassen.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor matras reinigen in heel Nederland.

Naast matrasreiniging zijn we ook gespecialiseerd in vloerbedekking reinigenvloerkleed reinigen en bank reinigen.

Wil je meer te weten komen over onze unieke werkwijze voor matras reinigen? Lees dan snel verder.

matras laten reinigen met een matrascleaner

6 redenen om jouw matras door Cinco te laten reinigen:

Meer dan 2000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5 op Klantenvertellen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.

We beschikken over de modernste machines en beste technieken om jouw matras te reinigen. Onze medewerkers worden allemaal intern en extern opgeleid zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen leveren tegen een goede prijs.

Wij rekenen all in prijzen inclusief BTW zonder verborgen kosten. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent. Woon je niet in ons werkgebied? Dan verwijzen wij je door naar onze betrouwbare partner in uw regio. Zo hebben we een landelijke dekking.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 matrassen reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werken we op het gebied van matrasreiniging intensief samen met POTEMA. Zij hebben wereldwijd de hoogste reputatie voor de professionele dieptereiniging van matrassen.

Ben je niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor je op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op jouw rekening. Even goede vrienden.

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Gegarandeerd 100% tevreden, anders geld terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als je niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat je tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijg je zonder vragen jouw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Extra behandeling: ook vlekken verwijderen!

Als er vlekken in het matras zitten kunnen we deze ook behandelen. We doen dit met speciale vlekverwijderaars en eventueel een sproei-extractie machine. Zo is jouw matras niet alleen hygiënisch schoon zonder huisstofmijt, maar ziet het er ook weer schoon en fris uit.

Vlekken uit je matras laten verwijderen

Hoe werkt POTEMA® matrasreiniging?

De POTEMA® matras reinigingsmachine genereert hoogfrequente trillingen. Hierdoor worden vuildeeltjes zoals de mijt en zijn uitwerpselen losgemaakt en verpulverd. Dit wordt direct afgezogen door middel van een vacuüm dat op het matras is afgestemd.

Tegelijkertijd wordt het matras behandeld met een intensief UVC licht. Dit licht dringt door tot in de cel van schadelijke micro-organismen die in het matras zitten en vernietigt vervolgens het DNA. Hierdoor kunnen de virussen, bacteriën en schimmels zich niet meer delen en zullen vrijwel direct afsterven.

UVC licht is ideaal voor reiniging en desinfectie. Deze manier van desinfecteren wordt al jaren toegepast in ziekenhuizen voor het reinigen van o.a. operatiekamers en medische instrumenten.

Personeel reinigt matras met de matrascleaner

Matras laten reinigen volgens onze klanten.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk bij klantenvertellen:

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 971 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Potema® Matrasreinigingsspray - afrekenen met huisstofmijt

De Potema Matrasreinigingsspray bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het matras doordringen. Huidschilfers nemen de geur van de spray op en zo worden deze oneetbaar voor de huisstofmijten. De spray dood huisstofmijten niet rechtstreeks, maar zorgt ervoor dat ze geen voedsel meer hebben en dus sterven.

Na de reiniging brengen we de matrasreinigingsspray aan op het matras zodat jouw matras beschermd is tegen huisstofmijt. Wij raden aan om het matras elke 3 maanden om te draaien en de spray opnieuw aan te brengen om de verspreiding van huisstofmijt tegen te gaan.

matras laten reinigen

Vraag binnen één minuut een gratis online offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. Je ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van jouw matras.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis online offerte