Matras laten Reinigen

0
+
Tevreden Klanten
0
+ jaar
Ervaring
0
dagen
Tevredenheidsgarantie

Matras laten reinigen?

Een matras is als een magneet voor vuil en stof. Daarnaast verliest ieder mens elke nacht 2 tot 10 deciliter aan vocht, wat vervolgens weer in het matras trekt. Reken maar uit, in de loop der jaren is dat dus een flink aantal liters aan vocht voor een matras om te absorberen. Dit laat natuurlijk zijn sporen na. Het is daarom belangrijk om regelmatig je matras te laten reinigen.

Het vocht kan lelijke vlekken achterlaten en daarnaast schimmel en huisstofmijt aantrekken, wat vervolgens tot allergieën kan leiden. Omdat tegenwoordig een matras tussen de 10 en 20 jaar meegaat wordt het nog belangrijker om de fijne ventilatiekanaaltjes open te houden zodat het matras goed kan ventileren, en dit kan alleen door professionele reiniging.

Cinco Cleaning heeft gekozen voor een professionele samenwerking met Potema. Het merk Potema heeft wereldwijd de hoogste reputatie voor de professionele dieptereiniging van matrassen.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor matras reinigen in heel Nederland.

Naast matrasreiniging zijn we ook gespecialiseerd in vloerbedekking reinigen, vloerkleed reinigen en bank reinigen.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze voor matras reinigen? Lees dan snel verder.

matras reinigen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Hoe Werkt Potema® Matrasreiniging?

Matrasreiniger

De Potema matras reinigingsmachine genereert hoogfrequente trillingen.

De vuildeeltjes in de matras worden losgemaakt, verpulverd en verwijderd in een vacuüm dat precies is afgestemd op het matras. Tegelijkertijd minimaliseert een intensieve UVC-straling bacteriën, virussen en sporen.

Het reinigingsproces is onschadelijk voor het materiaal, geschikt voor alle matrassen en veroorzaakt geen lawaai of stof. Het hele proces is volkomen onschadelijk voor mens en milieu. Na het reinigen is de matras helemaal schoon en kan de lucht weer vrij door het matras circuleren.

Potema® Matrasreinigingsspray - Afrekenen met huisstofmijt

De Potema Matrasreinigingsspray bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het matras doordringen. Huidschilfers nemen de geur van de spray op en zo worden deze oneetbaar voor de huisstofmijten. De spray dood huisstofmijten niet rechtstreeks, maar zorgt ervoor dat ze geen voedsel meer hebben en dus sterven.

Na de reiniging brengen we de matrasreinigingsspray aan op het matras zodat uw matras beschermd is tegen huisstofmijt. Wij raden aan om het matras elke 3 maanden om te draaien en de spray opnieuw aan te brengen om de verspreiding van huisstofmijt tegen te gaan.

matrasreiniging met matrasspray

Werkwijze Matras Reinigen

  • Vraag een Gratis Online Offerte aan via deze pagina
  • We maken een afspraak voor een proefreiniging en de reiniging
  • Na afloop betaling per pin, iDEAL of contant

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Extra Behandeling: Ook Vlekken Verwijderen!

Als er vlekken in het matras zitten kunnen we deze ook behandelen. We doen dit met speciale vlekverwijderaars en eventueel een sproei-extractie machine. Zo is uw matras niet alleen hygiënisch schoon zonder huisstofmijt, maar ziet het er ook weer schoon en fris uit.

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.