Missie Cinco Cleaning

“Het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken met alles voor een schoon, gezond en hygiënisch huis of bedrijf en daarbij Cheerleaders maken van onze klanten, medewerkers en partners.”

Een Cheerleader is een blije klant, medewerker of partner. Daar worden we zelf ook blij van :).

We werken elke dag keihard aan het realiseren van dit doel. Elke dag worden er tientallen kleden afgeleverd en tapijt en meubels op locatie gereinigd en onze klant staat daarbij altijd centraal. We willen onze klanten een onvergetelijke ervaring geven. Als we hierbij een gezonde winst kunnen maken, dan kunnen we ook Cheerleaders maken van onze medewerkers en partners. Zo proberen we een klein verschil te maken in deze wereld en iedereen met wie we in aanraking komen een glimlach te bezorgen.

Albert Blok, Eigenaar Cinco Cleaning.

Overzicht Bedrijf

Cinco Cleaning is gevestigd tussen de mooie groene weilanden en bossen van Drenthe in het plaatsje Havelte. We zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, matrassen en stoffen meubels door heel Nederland.

We komen graag in vakantieparken, hotels, kantoren, bedrijven en bij de mensen thuis om tapijt, meubels en matrassen te reinigen.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat in 1989 is opgericht door Chris Blok met als doel het verbeteren van het binnenklimaat door het reinigen en onderhouden van tapijt en meubels. Sinds 2012 heeft de tweede generatie het bedrijf overgenomen met Willem Blok als Algemeen Directeur en Albert Blok als Directeur van Cinco Specials.

Cinco Cleaning Bussen

Niet tevreden met Cinco?

Ondanks al onze inspanningen kan het toch voorkomen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van Cinco. Laat ons weten als u ontevreden bent. Wij zorgen ervoor dat de juiste Cinco medewerker hiermee aan de slag gaat en wij laten binnen 5 dagen weten wat we eraan gaan doen.

Zo nemen we hopelijk niet alleen uw ontevredenheid weg, maar verbeteren we tegelijkertijd onze dienstverlening.

cinco cleaning vloerkleden reinigen

Ons Team

null

Albert Blok

Eigenaar / Cinco Specials
null

Arno Haxe

Chauffeur
null

Arno Staal

Chauffeur
null

Angelique Gebben

Klantcontact
null

Bjorn van Dalen

Wasserij / Chauffeur
null

Gerrit Bouw

Specialistisch Reiniger
null

Jos Gerding

Wasserij / Specialistisch Reiniger
null

Lia Valk

Klantcontact
null

Melle Huisman

Wasserij / Chauffeur
null

Monique Stam

Klantcontact
null

Norbert Venhuizen

Specialistisch Reiniger
null

Paul Reiding

Teamleider Wasserij
null

Remco van Knippenberg

Teamleider Zakelijk
null

Remy Nijdam

Specialistisch Reiniger
null

Rens Lotze

Wasserij / Chauffeur
null

Rick Rijkers

Medewerker Wasserij
null

Roel de Vrught

Commercieel Directeur
null

Tijs ter Horst

Wasserij / Chauffeur
null

Willem Blok

Eigenaar / Algemeen Directeur

Werken bij Cinco?

Cinco is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wil jij ons team komen versterken en ons helpen met het bereiken van onze doelstellingen? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.