De Grondigste Reiniging, Anders Gratis!

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Zijn uw bootkussens vuil en wilt u deze laten reinigen en vuilafstotend maken? Wij komen uw kussens gratis ophalen en leveren deze weer schoonen droog bij u af. Wij beschikken over de beste technieken en nieuwste machines om uw bootkussens weer zo goed als nieuw te krijgen.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor het reinigen van bootkussens in heel Nederland.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder.

Internet Aanbieding Bootkussens Reinigen

  • 10% Internetkorting – Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw bootkussens en ontvang direct 10% internetkorting.
  • Gratis Ophalen en Afleveren  – Wij komen uw bootkussens gratis ophalen en afleveren in heel Nederland.*
  • Kies voor ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Daarnaast zijn wij als enige Nederlandse bedrijf gecertificeerde Master Rug Cleaners. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
  • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
  • Honderden 5-sterren online reviews van echte klanten – Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor meubelreiniging in heel Nederland. Lees wat onze klanten over ons zeggen op KlantenvertellenGoogle of Facebook.
  • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Wij komen net zo vaak langs totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Het is onze missie en passie om u als klant tevreden achter te laten. Tevreden klanten komen terug en bevelen ons aan bij familie en vrienden. Zoals u ziet is het dus ook in ons eigen belang. Wat houdt onze tevredenheidsgarantie precies in?

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent over onze diensten dan zullen we er alles aan doen dit voor u op te lossen. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening.”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

willem

Recensies Bootkussens en Meubelreiniging - Wat zeggen onze klanten?

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor vloerkleed reinigen in heel Nederland.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Kees Ligthart

Boven verwachting zo mooi schoon is mijn bank, het lijkt wel een nieuwe ! Vriendelijke en nette meneer Albert die alles netjes afwerkt en opruimt. Prima werk, is aan te bevelen !

O. Janssen

Twee witte banken laten reinigen. Zaten grote smerige kringen in de stof, had er vooraf hard hoofd in of het helemaal schoon zou worden. Sander was netjes op afgesproken tijd, heeft materiaal stof geinspecteerd, en is aan de slag gegaan. Het resultaat overtreft ver mijn verwachting. Banken zijn prachtig schoon geworden. Sander is een professional…

Fam. Egberink

We hebben onze twee zitbanken ( 10jaar oud) laten reinigen. Ze zijn weer heerlijk “opgefrist” behoudens natuurlijk de normale slijtage. We zijn uitermate tevreden over het gehele traject van telefonische informatie tot aan het reinigen zelf. Ieder moment een perfecte uitleg over hetgeen ging gebeuren. In een woord KLASSE.

Kies voor een bedrijf met ervaring en kennis!

Cinco Cleaning is aangesloten bij Stichting Waarborg Tapijt- en Meubel reiniging. Of kort gezegd de SWTM.

  • Dus altijd opgeleid en gecertificeerd personeel.

  • Garantie op een maximaal reinigingsresultaat.

  • Garantie van een onafhankelijke Geschillencommissie.

logo swtm

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte.

Akkoord geven op de offerte kan door de e-mail te beantwoorden. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak om uw bootkussens op te halen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – vr. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.