logo cinco cleaning

Bootkussens Laten Reinigen

Snel, Grondig, Professioneel

Uw Bootkussens Laten Reinigen door de Specialist

Zijn uw bootkussens vuil en wilt u deze laten reinigen en vuilafstotend maken? Wij komen uw kussens gratis ophalen en leveren deze weer schoonen droog bij u af. Wij beschikken over de beste technieken en nieuwste machines om uw bootkussens weer zo goed als nieuw te krijgen.

Cinco Cleaning heeft honderden 5 sterren reviews en de beste recensies voor het reinigen van bootkussens in heel Nederland.

Wilt u meer te weten komen over onze unieke werkwijze? Lees dan snel verder.

Bootkussens door Cinco Cleaning laten reinigen

6 Redenen om uw bootkussens door Cinco te laten reinigen:

Meer dan 2000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5 op Klantenvertellen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google, Facebook of op onze eigen site.

We beschikken over de modernste machines en beste technieken om uw bootkussens te reinigen. Onze medewerkers worden allemaal intern en extern opgeleid zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen leveren tegen een goede prijs.

Wij komen uw bootkussens gratis ophalen en afleveren in bijna heel Nederland.*

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat sinds 1989 bootkussens reinigt. We kunnen dus bouwen op decennialange ervaring. Cinco werkt intensief samen met James. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven ons en onze klanten vakkundig advies op maat. 

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Gegarandeerd 100% Tevreden, Anders Geld Terug!

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Geniet Langer Van Uw Schone Bootkussens!

Als u een nieuw tapijt aanschaft dan is er vaak een beschermlaag aangebracht. Na verloop van tijd slijt deze laag er langzaam af en zult u zien dat het tapijt sneller vuil wordt.

Wij kunnen na de reiniging onze ecologische vezelbeschermer aanbrengen. Deze vezelbeschermer beschermt uw bootkussens tegen vloeistoffen zodat er geen permanente vlekken ontstaan. Zo geniet u nog langer van uw schone kussens.

Ook wij zijn sceptisch geweest over de daadwerkelijk toegevoegde waarde van een vezelbeschermer die volledig beschermt en geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat.

De op de markt verkrijgbare producten voldeden niet 100% aan onze kwaliteitseisen. Door ontwikkeling in het lab en samenwerking met verschillende partners zijn we nu tot de ultieme vezelbeschermer gekomen. 100% ecologisch en een volledige bescherming.

Kies voor onze ecologische vezelbeschermer als u:

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Bootkussens laten reinigen volgens onze klanten.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk bij klantenvertellen:

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 712 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 73 beoordelingen

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw tapijt.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte