logo cinco cleaning

Bureaustoelen laten reinigen

Tevreden Klanten
0 +
Jaar Ervaring
0 +

Bureaustoelen reinigen door de specialist

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat dagelijks jouw kantoor grondig wordt schoongemaakt. Stofzuigen, toiletten schoonmaken, desinfecteren en een doekje over het bureau halen zijn dan standaard werkzaamheden op het lijstje van het schoonmaakteam.

Echter wordt één ding vaak vergeten, jouw bureaustoel reinigen.

Een bureaustoel wordt dagelijks intensief gebruikt door meerdere personen en 50% van het personeel eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek. En dit laat natuurlijk zijn sporen na.

Specialist reinigt een bureaustoel

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Hoe reinigen we jouw bureaustoelen?

Wij passen altijd dieptereiniging toe middels sproei-extractie.

Onder druk spuiten we een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof in de stof, door de reactie komt het zichtbare en onzichtbare vuil los en vervolgens wordt het vocht en vuil vacuüm afgezogen en afgevoerd.

Deze methodiek is de meest grondige en professionele manier van reinigen.

Een andere methodiek is het reinigen met koolzuurbelletjes. Deze methode is naar onze ervaring wat minder effectief omdat het minder krachtig is.

bureaustoel reinigen sproei-extractie
Stoel wordt gereinigd met de sproei-extractie methode.
Vieze blauwe bureaustoel in het gras

Hoe vuil is jouw bureaustoel?

We worden vaak gebeld op het moment dat er zichtbaar vuil aanwezig is op de bureaustoelen zoals vlekken en kringen. Verder kan daarbij de stof op de stoelen iets doffer geworden zijn.

Echter wordt het “onzichtbare vuil” vaak onderschat. Iedere persoon verliest gemiddeld 100 haren en 1,5 gram huidschilfers per dag. De stoelbekleding is dan ook een fijne plek voor huisstofmijt. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig: schilfers, kruimels en haren.

En naast het zichtbare vuil is het voor de gezondheid van de mens en levensduur van de stoel belangrijk dat ook het onzichtbare vuil wordt aangepakt.

Zelf bureaustoelen reinigen en onderhouden

Wat kun je zelf doen om jouw bureaustoelen schoon te houden?
 
Het grootste probleem bij bureaustoelen is huidvet. Deze vervuilingen bevinden zich vaak op de armleuningen, rug- en hoofdsteun en het zitvlak.
 
Dit kun je tussendoor zelf oppervlakkig reinigen. Wij adviseren hiervoor James Interieurreiniger  te gebruiken, samen met een schone witte katoenen handdoek.
 
Hardnekkige vlekken kun je behandelen met Vlekkenbaas Vlekverwijderaar.
 
Hoe pak je dit aan?  Zie hier het stappenplan:
  1. Spray het te reinigen gedeelte met de vlek of huidvet licht in met James Interieurspray.
  2. Laat het een paar seconden intrekken.
  3. Ga er dan met lange halen overheen met een witte katoenen doek totdat het geen vuil meer opneemt. 
  4. Gebruik Vlekkenbaas voor de hardnekkige vlekken die niet zijn verwijderd.
  5. Laat het drogen.
  6. Herhaal totdat je het gewenste resultaat hebt bereik.
Specialist spuit extractie om de bureaustoel te reinigen
Zelf bureaustoel reinigen met James Interieurreiniger.

Bureaustoelen laten reinigen

Naast dat je zelf periodiek jouw bureaustoelen oppervlakkig kunt reinigen en vlekken kunt behandelen is het verstandig om het grote onderhoud uit te besteden aan een professioneel bedrijf.

Bureaustoel laten reinigen door Cinco Cleaning
Bureaustoel wordt professioneel gereinigd met de sproei-extractiemethode door Cinco Cleaning.

Om de 1 à 2 jaar groot onderhoud:

Wij raden aan jouw bureaustoelen eens per één á twee jaar grondig te laten reinigen door middel van een sproei-extractie dieptereiniging. Hierbij wordt de bureaustoel diep gereinigd en wordt ook het onzichtbare vuil, zoals huidschilvers en huisstofmijt verwijderd. We adviseren dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf.

Om de 3 jaar onderhoud: 

Naast de dieptereiniging kun je overwegen ongeveer elke drie jaar een ecologische vezelbeschermer aan te brengen. De vezelbeschermer beschermd de stoel tegen het intrekken van vuil en vlekken. Dit kan het beste gecombineerd worden met een dieptereiniging zodat de bureaustoel schoon en beschermd is.

Vraag ons naar onze unieke ecologische vezelbeschermer.

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk jou bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook jij wilt weten of je met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft je direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

bureaustoelen door Cinco Cleaning gereinigd

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 888 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Kosten bureaustoelen reinigen

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per stoel.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis online offerte