Uw bureaustoelen vakkundig laten reinigen

0 +
Tevreden Klanten
0 + jaar
Ervaring
0 dagen
Tevredenheidsgarantie

Bureaustoelen Reinigen

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat dagelijks uw kantoor grondig wordt schoongemaakt. Stofzuigen, toiletten schoonmaken, desinfecteren en een doekje over het bureau halen zijn dan standaard werkzaamheden op het lijstje van het schoonmaakteam.

Echter wordt één “ding” vaak vergeten….uw bureaustoel.

Een bureaustoel wordt dagelijks intensief gebruikt door meerdere personen en 50% van het personeel eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek.

Specialist reinigt een bureaustoel

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Hoe reinigen we uw bureaustoelen?

Wij passen altijd dieptereiniging toe middels sproei-extractie. Onder druk spuiten we een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof in de stof, door de reactie komt het zichtbare en onzichtbare vuil los en vervolgens wordt het vocht en vuil vacuüm afgezogen.

Deze methodiek is de meest grondige en professionele manier van reinigen.

Een andere methodiek is het reinigen met “koolzuurbelletjes” (naar onze ervaring wat minder effectief doordat het minder krachtig is).

Bureaustoel laten reinigen door Cinco Cleaning
Vieze blauwe bureaustoel in het gras

Hoe vuil is uw bureaustoel?

We worden vaak gebeld op het moment dat er “zichtbaar vuil” aanwezig is op de bureaustoelen (vlekken en kringen, daarbij kan de stof op de stoelen iets doffer geworden zijn).

Echter wordt het “onzichtbare vuil” vaak onderschat. Iedere persoon verliest gemiddeld 100 haren en 1,5 gram huidschilfers per dag. De stoelbekleding is dan ook een fijne plek voor huisstofmijt. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig: schilfers, kruimels en haren.

En naast het zichtbare vuil is het voor de gezondheid van de mens belangrijk dat ook het onzichtbare vuil wordt aangepakt.

Onderhoud Bureaustoelen

  • Periodiek onderhoud (door u zelf): Het grootste probleem op meubelstof is huidvet. Deze vervuilingen manifesteren zich juist op de armleuningen, rug- en hoofdsteun en het zitvlak. Hiervoor adviseren wij James Interieurreiniger & Vlekkenbaas.
  • Om de 1 à 2 jaar onderhoud: grondig reinigen van bureaustoelen middels sproei-extractie.
  • Om de 3 jaar onderhoud: aanbrengen van Vezelbeschermer Eco.
  •  
Specialist spuit extractie om de bureaustoel te reinigen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk u bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook u wilt weten of u met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft u direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

bureaustoelen door Cinco Cleaning gereinigd

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 278 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 64 beoordelingen

Gratis Online Offerte of Advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per stoel.

Vooraf informeren wij u goed over onze “werkwijze en planning” en onze specialisten zullen altijd “vakkundig en enthousiast” uw bureaustoelen op locatie met professionele apparatuur dieptereinigen. U weet bij ons waar u aan toe bent!

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte