logo cinco cleaning

Jouw gordijnen laten reinigen

Tevreden Klanten
0 +
Jaar Ervaring
0 +

Gordijnen reinigen aan de rail

De meeste gordijnen kunnen beter niet in een wasmachine gewassen worden, dit omdat dat niet goed is voor het materiaal van de gordijnen.In de wasmachine zullen de meeste gordijnen krimpen (zeker de eerste keer), bovendien zullen ze verkleuren of kreuken.

Daarnaast kan vitrage snel beschadigen in de wasmachine. Voor het beste resultaat reinigen wij daarom gordijnen en vitrages aan de rail.

specialist reinigt de gordijnen aan de rail

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Hoe reinigen wij jouw gordijnen?

Wij reinigen jouw gordijnen in 3 stappen aan de rail:

  1. Stofvrij maken: dit is nodig om al het stof, insecten en kleine “witte spinnen” (in de plooien) goed te kunnen verwijderen van en uit de gordijnen.
  2. Vlekken behandelen: we laten de gordijnen netjes aan de rail hangen tijdens de reiniging. We maken hierbij gebruik van sproei-extractie in combinatie met professionele vlekkenverwijderaars.
  3. Fris maken: als laatste ontdoen wij de gordijnen van onaangename geurtjes. Hiervoor gebruiken wij ecologische producten welke we ontwikkeld hebben samen met James.eu (productontwikkelaar met ruim 50 jaar ervaring).
Specialist reinigt secuur de gordijnen
Specialist stoomt de gordijnen in een kleurrijk huis

Waarom gordijnen aan de rail reinigen?

“Krijgen we vandaag of morgen onze gordijnen wel weer terug?”

Dat is de vraag die we bijna altijd van onze klanten krijgen.

Mede vanuit dit oogpunt reinigen we bijna altijd de gordijnen aan de rail.

Grootste voordeel van deze werkwijze is dat de gordijnen dus niet van de plek af hoeven en dat we met zekerheid kunnen zeggen dat de gordijnen niet gaan krimpen.

Onderhoud van jouw gordijnen

  1. Periodiek onderhoud (door jou zelf): Om vlekken in de gordijnen snel, veilig en vakkundig aan te pakken adviseren wij James InterieurreinigerJames Vlekkenwonder & Vlekkenbaas Vlekverwijderaar.
  2. Om de 1 à 2 jaar onderhoud: volledig stofvrij maken (ook de “plooien” i.v.m. insecten), alle vlekken verwijderen en professioneel opfrissen met veilige producten.
  3. Om de 2 jaar onderhoud: aanbrengen van Vezelbeschermer Eco. Dit voorkomt dat vuil en viezigheid zich minder snel “hecht” aan de vezels van de gordijnen.
    Dit passen we vaak toe bij gordijnen die dichtbij afvalbakken en schuifpuien hangen.
Beige gordijnen met vage uitzicht over de tuin

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk jou bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook jij wilt weten of je met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft je direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

Schoon, wit matras na een matrasreiniging

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 888 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Gratis online offerte of advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per vierkante meter gordijn. Wel stemmen we per klant altijd een minimale afname af (dit kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met het reinigen van tapijt, bureaustoelen, trapbekleding en ander meubilair).

Vooraf informeren wij je goed over de werkwijze en planning. Je weet bij ons waar je aan toe bent!

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis online offerte