logo cinco cleaning

Hoe verwijder je kauwgom?

Met welke middelen verwijder je kauwgom?

Je kunt met een aantal middelen kauwgom verwijderen uit je kleding, tapijt, bank of schoenen. Een aantal van deze middelen heb je waarschijnlijk al in huis.

Hoe ga je te werk?

  1. Verwijder eerst zoveel mogelijk kauwgom met behulp van een lepel.
  2. Kauwgom is gemakkelijker te verwijderen als het bevroren is. Zo wordt het hard en minder plakkerig.  Doe wat ijsklontjes in een waterdichte vrieszak en leg dit op de kauwgom tot de kauwgom hard geworden is. Verwijder dan de kauwgom met behulp van een lepel.
  3. Krijg je op deze manier niet alles weg? Gebruik dan wasbenzine. Wasbenzine zorgt ervoor dat de kauwgom minder plakt. Giet een scheutje wasbenzine op de kauwgom. Laat het even intrekken en krab het met een lepel los.

Een nadeel is dat je met deze huismiddelen niet de garantie hebt dat je de vlek altijd goed verwijdert en wasbenzine is lang niet geschikt voor alle materialen.. 

Maar hoe gaat kauwgom goed verwijderen in zijn werk? Dat doe je met speciale producten die hiervoor zijn gemaakt. Gebruik erkende vlekkenspray die kauwgom vlekken op verschillende materialen kan verwijderen. Zo gebruik je het zowel op natuurlijke als synthetische materialen. Met deze spray verwijder je eenvoudig en met geweldig resultaat de kauwgom. Of gebruik een starterset, waarin je de vlekkenspray, een badstof handdoek,  vlekkenschijf, het vlekkenwonder en een onderhoudsmiddel vindt. Hiermee verwijder je alle vlekken, waaronder kauwgomvlekken en koffievlekken. 

kauwgom verwijderen van broek (1)

Hoe voorkom je kauwgomvlekken?

Je wilt natuurlijk voorkomen dat de kauwgom een vlek achterlaat in je tapijt, vloerkleed, auto of bank. Daarom raden we aan om zo snel mogelijk de kauwgom te verwijderen. Doe je dat niet, dan gaat het vastzitten in de vezels. Wil je zeker weten dat de kauwgom en bijbehorende vlek goed verwijderd worden? Bij Cinco Cleaning zijn we gespecialiseerd in het reinigen van vloerkleden, tapijt en meubels. Met onze jarenlange ervaring krijgen wij die kauwgomvlekken overal uit! 

 

Kauwgom verwijderen: zelf doen vs uitbesteden door Cinco Cleaning

Het lukt niet altijd om kauwgom te reinigen. Daarom is het verstandig om jezelf de vraag te stellen: wil ik de vlek zelf verwijderen, of ga ik het uitbesteden bij een professioneel bedrijf zoals Cinco Cleaning? We hebben hieronder op een rijtje gezet wat de verschillen zijn tussen het uitbesteden en het zelf doen. 

 

Zelf de kauwgom bloedvlek verwijderen Uitbesteden aan de specialisten van Cinco Cleaning
Zelf verantwoordelijk voor de reiniging Reiniging van de hoogste kwaliteit
Je draagt zelf het risico op blijvende vlekken De juiste reinigingsproducten en reinigingsmethode 
Het kost je een middag werk 30+ jaar ervaring
Voor de juiste middelen hoef je niet de deur uit We komen uw vloerkleed of tapijt gratis ophalen en afleveren 
Als je het goed doet, houd je de kosten laag 30 dagen tevredenheidsgarantie

Wil je een offerte voor het verwijderen van een kauwgomvlek? Vraag hier een offerte aan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lazen ook: