Lichtblauwe met witte logo van Cinco Cleaning

Impregneerspray Bank

impregneerspray bank wijnvlek

We hebben na lang onderzoek een Ecologische Impregneerspay ontwikkeld op basis van water en nano technologie. Dit product is 100% veilig voor kinderen en huisdieren, onschadelijk voor het milieu en heeft een zeer hoog water en vuilafstotend vermogen. Kortom, eindelijk een product dat écht werkt en veilig is voor mens, dier en milieu. Werkt het om wat voor reden dan ook niet voor jou? Stuur gratis terug binnen 30 dagen en ontvang het hele aankoopbedrag terug.

impregneerspray bank

€ 24,50

Rena Vezelbeschermer Eco

Als je een nieuwe bank koopt wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Door je bank te impregneren bescherm je het tegen vocht, vuil en vlekken zodat je de levensduur aanzienlijk kunt verlengen. Vaak geven ze je bij de aankoop al de optie om je bank te impregneren, maar dit is vaak met een chemisch product wat niet veilig is. Zeker niet wanneer je kinderen en/of huisdieren hebt. Daarnaast zijn deze impregneermiddelen ook schadelijk voor het milieu. Zelf impregneren met een goede impregneerspray bank is een goed alternatief.

Kan je ook zelf je bank impregneren?

Tegenwoordig kan je ook goed zelf je bank impregneren. Het is voor iedereen gemakkelijk om aan te brengen en ook nog eens stukken goedkoper dan je bank laten impregneren door een gespecialiseerd bedrijf. Als je een goede impregneerspray gebruikt is de kwaliteit net zo goed, of zelfs beter.

Wat is een goede impregneerspray bank?

Door de jaren heen hebben we veel verschillende producten de revue zien passeren en de meeste kon je in één van de volgende categorieën plaatsen:

 • De impregneerspray werkt onvoldoende maar is veilig voor mens, dier en milieu.
 • De impregneerspray werkt goed maar bevat gevaarlijke stoffen zoals fluorocarbon en onveilig voor mens, dier en milieu.

En dat kan best frustrerend zijn als je als professioneel bedrijf een goed product wilt voor je klanten.

We hebben daarom het heft in eigen handen genomen en na een lang onderzoek met verschillende partners een Ecologische Impregneerspay ontwikkeld op basis van water en nano technologie. Dit product is 100% veilig voor kinderen en huisdieren, onschadelijk voor het milieu en heeft een zeer hoog water en vuilafstotend vermogen. Kortom, eindelijk een product dat werkt en veilig is.

Hoe zelf je bank impregneren?

Deze impregneerspray bank is geschikt voor natuurlijk en synthetisch textiel en ook te gebruiken op microvezel én (kunst)leer.

Stap één is hier klikken en Rena Vezelbeschermer Eco bestellen

Het is heel gemakkelijk in gebruik:

 1. Test op een onopvallende plaats op kleurbestendigheid door het licht in te sprayen en het te laten drogen.
 2. Spray vervolgens met gelijkmatige banen de gehele bank in op ongeveer 25 cm afstand.
 3. Laat het vervolgens 24 uur drogen.
 4. Test de volgende dag door wat water aan te brengen. Trekt het binnen 5 seconden in de stof? Herhaal dan de behandeling. Trekt het niet in de stof? De impregneerspray werkt en u kunt de bank volledig in gebruik nemen.

 

Succes! We horen graag hoe het product voor jou werkt in de reacties hieronder.

 

 

Hardnekkige vlekken?

Door onze jarenlange ervaring in de tapijt- en meubelreiniging en het behandelen van hardnekkige vlekken op een veilige manier hebben we een vlekverwijderaar ontwikkeld om de meeste vlekken zonder problemen te verwijderen.
NIeuw in NL

2 reacties

 1. Dag,

  kunnen we dit ook toepassen op natuurtapijt sisal? Sisal neemt van zichtzelf vocht op en daarom willen wij het beschermen tegen vocht en vuil (afstotend maken). Graag hoor ik uw reactie, tot horen.
  fijne dag.

  1. Dank voor de reactie.

   Ja, de impregneerspray is extra waardevol op stoffen zoals sisal, viscose, zijde, bamboe, brandnetel, katoen etc. Juist omdat deze stoffen vaak kwetsbaar zijn, zich niet goed laten reinigen met water en vlekken kunnen veroorzaken als ze met water in aanraking komen. Door ze met deze vezelbeschermer te behandelen blijft het water erop liggen, kan het opgedept worden en wordt de vezel niet aangetast.

   Hoop dat dit helpt. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.

   Gr, Willem van Cinco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.