Professionele Tapijtreiniging

Professionele tapijtreiniging

Sproei-Extractie Tapijtreiniging in hotel Pulitzer Amsterdam.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt voor de zakelijke markt. Wij komen graag in hotels, winkels en kantoren. Onze opdrachten variëren van éénmalig een ruimte reinigen tot complete onderhoudsprogramma´s van hotels en kantoorgebouwen en winkels. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en medewerkers met de juiste kennis en ervaring om uw tapijt te onderhouden zodat u, uw collega´s en uw klanten hier zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Duurzaam, Kostenbesparend en Gezond

De voornaamste reden voor tapijtreiniging is dat een onderhouden tapijt de levensduur aanzienlijk verlengt waardoor aanschaf uitgesteld kan worden en kosten worden bespaard. Het aanschaffen van nieuw tapijt is een grote investering die beschermd moet worden. Daarnaast zorgt een onderhouden tapijt voor een gezondere en productievere werkplek.

Overlast Minimaliseren

U runt een onderneming en wij weten wat dat is. Wij proberen altijd de werkzaamheden uit te voeren op de momenten dat dit zo min mogelijk overlast geeft. Dit gaat altijd in overleg en gebeurt meestal in rustige periodes als er geen of weinig medewerkers en klanten zijn. Ons doel is uw medewerkers en klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen zodat de dagelijkse werkzaamheden niet onderbroken hoeven worden.

Tapijtreinigingsmethoden

Er zijn 2 belangrijke tapijtreinigingsmethoden te onderscheiden. Het verschil zit in de grondigheid.

  1. Bonnet Methode – Dit is een oppervlaktereiniging. Deze methode is voornamelijk geschikt als tussenreiniging. Er wordt eerst een reinigingsmiddel aangebracht na een korte inwerkperiode wordt er met een roterende pad over het tapijt gegaan. De pad absorbeert het vuil.

  2. Sproei-Extractie Reiniging – Dit is een dieptereiniging. Deze methode wordt door de meeste tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt en is de grondigste methode om vast tapijt te reinigen. Dit is ook de methode die wij in de meeste gevallen zullen gebruiken. Eerst wordt het tapijt ingeneveld met een reinigingsmiddel. Eventueel, bij extreme vervuiling wordt dit nog ingeboend. Daarna wordt er onder druk water in het tapijt gespoten en dit wordt direct door middel van een vacuüm weer opgezogen samen met het vuil en het reinigingsmiddel en afgevoerd. Groot voordeel van deze methode is dat er geen reinigingsmiddel in het tapijt achterblijft.

Tapijt Beschermen

Na de tapijtreiniging kunnen we optioneel een extra beschermlaag aanbrengen. Voordeel hiervan is dat toekomstige vlekken zich moeilijker aan de vezel kunnen hechten waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn. Daarnaast biedt het een extra bescherming van de vezel waardoor het tapijt langer mee zal gaan.

Zakelijk

Neem Contact op voor een GRATIS Zakelijke Offerte