logo cinco cleaning

Vast tapijt laten reinigen

Tevreden Klanten
0 +
Jaar Ervaring
0 +

Professionele tapijtreinging

Het schoonmaken van vloerbedekking (vast tapijt) beperkt zich bij veel organisaties vaak alleen tot het stofzuigen en zo “nu en dan” met eigen middelen eens een vlek verwijderen. 

Alleen stofzuigen is niet genoeg om het tapijt schoon te houden, omdat het ingelopen vuil hiermee niet verwijdert wordt. 

Het is daarom raadzaam om eens in de 2 tot 3 jaar het vaste tapijt professioneel te laten dieptereinigen.

Professionele tapijtreiniging door Cinco Cleaning

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Tapijtreiniging methodes

Het professioneel reinigen van vast tapijt is onder te verdelen in 3 hoofd categorieën:

  • Droog reinigen: droog reinigen door middel van poeder
  • Bonnet reinigen: vaak met koolzuur & borstelschijf
  • Sproei-Extractie reinigen: methodiek die Cinco gebruikt

De “Droge Methode” wordt niet meer zo vaak toegepast omdat je sterk vervuild tapijt niet goed schoon krijgt doordat deze methode minder krachtig is.

De “Bonnet Methode” wordt wel vaker toegepast in Nederland, vaak met als extra toevoeging “koolzuur”.

Alhoewel de droogtijd voor deze methode korter is dan bij sproei-extractie, is naar onze ervaring ook deze methode minder krachtig en effectief als sproei-extractie.

tapijtreiniging
Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie

Waarom sproei-extractie tapijtreiniging?

Wij passen dus altijd dieptereiniging toe middels sproei-extractie. Onder hoge druk spuiten we heet water met een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof in, door de reactie komt het zichtbare en onzichtbare vuil los en vervolgens wordt het vocht en vuil vacuüm krachtig afgezogen.

Deze methodiek is de meest grondige manier van dieptereinigen. Ook wordt sproei-extractie tapijtreiniging door alle grote tapijtleveranciers en fabrikanten aanbevolen in Nederland & buitenland.

Onderhoud van jouw vaste tapijt

  1. Periodiek onderhoud (door je zelf): Om ongelukjes snel aan te pakken adviseren wij James Interieurreinger & Vlekkenbaas Vlekverwijderaar.
  2. Om de 2 à 3 jaar onderhoud: grondig reinigen van jouw vaste tapijt middels sproei-extractie met altijd ons oog op de nieuwste technologieën en producten.
  3. Om de 3 jaar onderhoud: aanbrengen van James Vezelbeschermer Eco. Dit voorkomt dat vuil en viezigheid zich snel “hecht” aan de vezels van het tapijt.
Rode tapijt wordt gereinigd

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk jou bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook jij wilt weten of je met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft je direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

Professioneel tapijt laten reinigen door Cinco Cleaning

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 924 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Gratis online offerte of advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per vierkante meter vast tapijt. 

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis online offerte