Vergader- & Eetkamerstoelen Reinigen

0 +
Tevreden Klanten
0 + jaar
Ervaring
0 dagen
Tevredenheidsgarantie

Vergaderstoelen Reinigen

Al meer dan 30 jaar is Cinco Cleaning de specialist op het gebied van grondige reiniging van vergader- & eetkamerstoelen.

Deze stoelen hebben vaak een belangrijke functie bij de eerste indruk van uw gasten en worden vaak intensief belast.

Dagelijks vuil, huidvetten, morsen van drank & voedsel. Allemaal voorbeelden wat een stoel jaarlijks te verduren krijgt.

Het is ook niet zo gek dat de meeste bedrijven eens per jaar op professionele reiniging overgaan.

En doe ons 1 plezier: ga niet hobbymatig met uw stoelen aan de slag, dit maakt het vaak alleen maar erger.

Beige stoel in huiskamer wordt gereinigd

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Hoe vuil is nu uw stoel?

We worden vaak gebeld op het moment dat er “zichtbaar vuil” aanwezig is op een stoel (vlekken, kringen en de stof van de stoel wordt vaak doffer).

Echter wordt het “onzichtbare vuil” vaak onderschat. Iedere persoon verliest gemiddeld 100 haren en 1,5 gram huidschilfers per dag.

Meubilairbekleding is dan ook een fijne plek voor huisstofmijt. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig: schilfers, kruimels en haren.

En naast het zichtbare vuil is het voor de gezondheid van de mens belangrijk dat ook het onzichtbare vuil wordt aangepakt.

Paarse stoffen stoel wordt gereinigd door een specialist
Luxe stoel wordt met sproei-extractie schoongemaakt

Hoe reinigen we uw stoel?

Wij passen altijd dieptereiniging toe middels sproei-extractie. Onder druk spuiten we een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof in de stof, door de reactie komt het zichtbare en onzichtbare vuil los en vervolgens wordt het vocht en vuil vacuüm afgezogen. Deze methodiek is de meest grondige en professionele manier van reinigen.

Een andere methodiek is het reinigen met “koolzuurbelletjes” (naar onze ervaring wat minder effectief doordat het minder krachtig is).

Onderhoud van uw stoel

  1. Periodiek onderhoud (door u zelf): Huidvet en kleine ongelukjes op een stoel veroorzaken de meest zichtbare vervuilingen. Om deze vervuilingen snel aan te pakken adviseren wij James Interieurreiniger & Vlekkenbaas.
  2. Om de 1 à 2 jaar onderhoud: grondig reinigen van uw zitbank en/of fauteuil middels sproei-extractie.
  3. Om de 3 jaar onderhoud: aanbrengen van Vezelbeschermer Eco.
  4.  
Stoffen bank wordt gereinigd

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk u bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook u wilt weten of u met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft u direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

Vlek met een sproei-extractie verwijderen

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 283 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 73 beoordelingen

Gratis Online Offerte of Advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per stoel. Wel stemmen we per klant altijd een minimale afname af (dit kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met het reinigen van tapijt, bureautoelen, trapbekleding en ander meubilair).

Vooraf informeren wij u goed over onze “werkwijze en planning” en onze specialisten zullen altijd “vakkundig en enthousiast” uw stoelen op locatie met professionele apparatuur dieptereinigen. U weet bij ons waar u aan toe bent!

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte