logo cinco cleaning

Onze reinigingsservice voor Bed & Breakfasts

Ontvang in 3 simpele stappen een unieke & transparantie persoonlijke offerte & ontwerp!

Tapijtreiniging en Meubelreiniging in Bed & Breakfasts

Ons mooie land telt duizenden schitterende en unieke Bed & Breakfast locaties…..en jaarlijks groeit het aantal nog steeds. Wij zijn er dan ook erg trots op dat we door heel Nederland deze mooie plekken mogen ondersteunen voor een optimale hygiene van de stoffen materialen.

Wat we zien is een behoorlijke groei in het professioneel reinigen van de matrassen. Sinds 2020 passen wij hiervoor dan ook een nieuwe methode toe, met als belangrijkste uitgangspunt dat de matrassen binnen 2 uur weer klaar zijn voor gebruik. En dit is bijzonder belangrijk omdat middels de andere methode een matras 24 uur niet gebruikt mag worden (te veel vocht in het matras). En doordat een gemiddelde Bed & Breakfast locatie een hoge bezettingsgraad heeft….is deze methode niet reëel om te te passen.

De resultaten en reacties van onze klanten zijn bijzonder positief en ieder matras wordt ook door specialisten verzegeld. Op en voornamelijk in de matrassen zit enorm veel vuil….en door deze methode zorgen wij samen met u voor een optimale hygiene.

Naast dat wij vaak worden ingezet voor alleen matrasreiniging en meubelreiniging….heeft Cinco Zakelijk meerdere diensten ontwikkelt die toegepast kunnen worden op uw locatie. Middels deze werkwijze zijn we erg flexibel en breed inzetbaar.

2 specialisten reinigen het matras

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Welke diensten?

Waarom Cinco Zakelijk?

Paarse stoffen stoel wordt gereinigd door een specialist

Cinco Zakelijk is een gezonde onderneming en we werken dagelijks met prachtige bedrijven samen waar we ontzettend trots op zijn. We blijven altijd kritisch en vernieuwend.

Onze visie is dan ook dat het aantrekkelijk moet zijn om structureel te gaan samenwerken.

Door onze op maat gemaakte programma’s, transparante samenwerking, goed getrainde specialisten en door werkzaamheden te clusteren, kunnen we efficiënter werken waardoor we op meerdere vlakken de voordelen eruit halen.

En dat is waar Cinco Cleaning & Cinco Zakelijk voor staan.

In 3 simpele stappen een op maat gemaakte aanbieding

Hebben wij uw interesse gewekt? In 3 simpele stappen werken we voor u een “op maat gemaakte” aanbieding & ontwerp uit!

 

  1. Kies uw Branche
  2. Kies uw Diensten
  3. Ontvang uw Persoonlijke Voorstel

 

Overzichtelijk & transparant voorstel met vaste tarieven! Wij belasten geen voorrijkosten en materiaalkosten door.

Aanvraaggegevens: