Professionele Meubelreiniging

Zijn uw bureaustoelen, vergaderstoelen of andere meubelen vuil geworden? Denkt u aan vervanging? Wij maken ze weer als nieuw voor een fractie van de kosten. Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van alle stoffen meubels.

Wij komen graag in hotels, kantoren, restaurants en winkels voor meubelreiniging.
Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in tapijtreiniging, vloerkleedreiniging en matrassenreiniging.

Bent u particulier? Ook dan kunt u uw bank laten reinigen.

meubelreiniging

Gratis Proefreiniging

Kies uw vuilste meubel uit. Wij halen deze op en brengen deze ongeveer 1,5 week later gereinigd terug. Is het resultaat naar wens? Dan maken we een afspraak om de rest van de meubels op locatie te reinigen. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. De gratis proefreiniging is beschikbaar voor opdrachten vanaf € 500,00 excl. BTW.

Duurzaam, Kostenbesparend en Gezond

Met schoon meubilair zorgt u niet alleen voor een goede indruk bij klanten en medewerkers. Goed onderhouden meubilair is ook nog eens erg duurzaam, kostenbesparend en gezond. Waarom? Als meubels goed onderhouden worden, gaan ze langer mee waardoor vervanging uitgesteld wordt. Daarnaast zorgt het voor een schonere en gezondere werkplek.

Inplannen wanneer het u uitkomt!

U runt een onderneming en wij weten wat dat is. Wij proberen altijd de werkzaamheden uit te voeren op de momenten dat dit zo min mogelijk overlast geeft. Dit gaat altijd in overleg en gebeurt meestal in rustige periodes als er geen of weinig medewerkers en klanten zijn. Ons doel is uw medewerkers en klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen, zodat de dagelijkse werkzaamheden niet onderbroken hoeven worden.

Aanbrengen Vuilafstotende Beschermlaag (Impregneren)

Als de meubels schoon zijn kunnen we opnieuw een beschermlaag aanbrengen. Deze voorkomt snelle hervervuiling en vlekken kunnen in de toekomst gemakkelijker verwijderd worden omdat deze niet direct in de stof trekken. Dit is optioneel.

Onderhoudsprogramma Meubelreiniging

Kies voor een meerjarig onderhoudsprogramma dan heeft u er geen omkijken meer naar. Daarnaast kunnen we u een betere prijs aanbieden omdat we efficiënter kunnen werken. Beter voor het budget, en beter voor de meubels omdat de levensduur drastisch verhoogd wordt.

Meubelreiniging Methode

Meubels worden  normaal gesproken met de spoei-extractie methode gereinigd. Dit is een professionele dieptereiniging en de grondigste manier om stoffen meubels te reinigen.

Garantie op hoogwaardige meubelreiniging

Cinco Cleaning is al jaren erkend lid van de SWTM. Dit hebben we gedaan om onze kwaliteit in de tapijtreiniging en meubelreiniging te kunnen waarborgen. Al onze tapijtreinigers volgen ten minste een meerdaagse opleiding waar er naar de verschillende aspecten gekeken wordt van het tapijt- en meubelreiniging. Hierna wordt er een examen afgelegd en indien dit goed wordt volbracht kan de medewerker zich een gecertificeerd tapijt- en meubelreiniger noemen.

logo swtm

Een greep uit onze diensten:

  • Vergaderstoelen reinigen
  • Bureaustoelen reinigen
  • Bioscoopstoelen reinigen
  • Alle andere stoffen meubels

Gratis Advies Gesprek Aanvragen

Heeft u interesse? Vraag een gratis advies gesprek aan met één van onze specialisten.

Specialist Meubelreiniging Zakelijk: Albert Blok