logo cinco cleaning

Meubelreiniging

door Cinco Cleaning

Tevreden Klanten
0 +
Jaar Ervaring
0 +

Professionele meubelreiniging

Al meer dan 30 jaar is Cinco Cleaning de specialist op het gebied van grondige meubelreiniging. Meubels hebben vaak een prominente plek in een woning en worden vaak intensief belast. 

Vuil van schoenen, huidvetten, morsen van drank en voedsel, huisdierongelukjes, allemaal voorbeelden van wat meubels jaarlijks te voorduren krijgen. 

Het is dan ook ook niet zo gek dat meer dan 40% van de huishoudens eens per twee jaar hun bank laten reinigen

Ga niet hobbymatig met jouw meubel aan de slag, dit maakt het vaak alleen maar erger.

Een bank wordt gereinigd met speciale apparatuur

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Hoe vuil is jouw meubel?

We worden vaak gebeld op het moment dat er zichtbaar vuil aanwezig is op een bank of fauteuil (vlekken, kringen en meubilair wordt vaak doffer). Echter wordt het onzichtbare vuil vaak onderschat.

Iedere persoon verliest gemiddeld 100 haren en 1,5 gram huidschilfers per dag. Meubilairbekleding is dan ook een fijne plek voor huisstofmijt. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig: schilfers, kruimels en haren.

Naast het zichtbare vuil, is het dus voor de gezondheid van de mens belangrijk dat ook het onzichtbare vuil wordt aangepakt.

Specialist reinigt een roze stoffen bankstel
Luxe stoel wordt met sproei-extractie schoongemaakt

Hoe reinigen wij jouw meubel?

Bij meubelreiniging passen wij meestal de dieptereiniging toe middels sproei-extractie. Onder druk spuiten we een biologisch afbreekbare reinigingsvloeistof in de stof, door de reactie komt het zichtbare en onzichtbare vuil los en vervolgens wordt het vocht en vuil vacuüm afgezogen. Deze methodiek is de meest grondige en professionele manier van reinigen.

Een andere meubelreinigingsmethode is het reinigen met “koolzuurbelletjes” (naar onze ervaring wat minder effectief doordat het minder krachtig is).

Onderhoud van jouw meubel

  1. Periodiek onderhoud (door jou zelf): Huidvet en kleine ongelukjes op een bank veroorzaken de meest zichtbare vervuilingen. Om deze vervuilingen snel aan te pakken adviseren wij James Interieurreiniger en Vlekkenbaas
  2. Om de 1 à 2 jaar onderhoud: grondig reinigen van jouw zitbank en/of fauteuil middels sproei-extractie.
  3. Om de 3 jaar onderhoud: aanbrengen van een ecologische impregneerspray tegen het intrekken van vlekken en vloeistoffen.
Stoffen bank wordt gereinigd

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk jou bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook jij wilt weten of je met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft je direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

Vlek met een sproei-extractie verwijderen

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 971 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Meubelreiniging kosten

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per zitplek. Wel stemmen we per klant altijd een minimale afname af (dit kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met het reinigen van tapijt, bureautoelen, trapbekleding en ander meubilair).

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis online offerte