logo cinco cleaning

Schoonmaakservice in de horeca

Ontvang in 3 simpele stappen een unieke & transparantie persoonlijke offerte & ontwerp!

Tapijtreiniging en meubelreiniging in de horeca

De horeca is een branche die het bijzonder zwaar heeft sinds de vervelende maatregelen in ons land zijn genomen. Dit heeft ons doen besluiten om voor de horeca-branche iets extra’s te doen. Ten eerste hebben we gekozen voor een 5-tal diensten die we scherp aanbieden voor alle horecabedrijven in Nederland. Daarnaast bieden wij onze coating (vezelbeschermer) extra voordelig aan voor het meubilair. Deze coating zorgt voor een unieke beschermlaag waardoor de materialen de komende 2 jaar beschermt zijn..

Unieke Vezelbeschermer
In samenwerking & ontwikkeling met James.eu hebben we de afgelopen jaren aan een unieke vezelbeschermer gewerkt en deze passen we sinds 2021 dan ook toe bij meubilair. Het bijzondere van deze vezelbeschermer is dat deze biologisch afbreekbaar is, maar een unieke werking heeft en het meubilair daadwerkelijk beschermt. In de tijden dat chemische vezelbeschermers nog toegestaan waren, zijn er veel “natuurlijke tegenhangers” op de markt gekomen……bij geen van deze producten waren wij enthousiast en konden we geen garanties afgeven. Deze nieuwe ontwikkeling staan voor voor de volle 100% achter en we geven hier ook een garantie op van 2 jaar. Dus mocht er in die periode van 2 jaar een vlek komen op uw stoel of bank….en je krijgt deze vlek (vlek ligt op oppervlakte van de stoel) niet eenvoudig weg (simpele spray en wit doekje)….dan komen wij kosteloos langs om de vlek alsnog professioneel te behandelen.

tapijtreiniging

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Welke diensten?

Waarom Cinco Zakelijk?

Professionele tapijtreiniging door Cinco Cleaning

Cinco Zakelijk is een gezonde onderneming en we werken dagelijks met prachtige bedrijven samen waar we ontzettend trots op zijn. We blijven altijd kritisch en vernieuwend.

Onze visie is dan ook dat het aantrekkelijk moet zijn om structureel te gaan samenwerken.

Door onze op maat gemaakte programma’s, transparante samenwerking, goed getrainde specialisten en door werkzaamheden te clusteren, kunnen we efficiënter werken waardoor we op meerdere vlakken de voordelen eruit halen.

En dat is waar Cinco Cleaning & Cinco Zakelijk voor staan.

In 3 simpele stappen een op maat gemaakte aanbieding

Hebben wij je interesse gewekt? In 3 simpele stappen werken we een “op maat gemaakte” aanbieding & ontwerp uit!

  1. Kies jouw Branche
  2. Kies jouw Diensten
  3. Ontvang jouw Persoonlijke Voorstel

Overzichtelijk & transparant voorstel met vaste tarieven! Wij belasten geen voorrijkosten en materiaalkosten door.

Aanvraaggegevens: