logo cinco cleaning

Schoonmaakservice voor vakantieparken

Ontvang in 3 simpele stappen een unieke & transparantie persoonlijke offerte & ontwerp!

Reiniging stoffen materialen in vakantieparken

Cinco Zakelijk is werkzaam in heel Nederland, de Waddeneilanden en voor diverse vakantieparken in België, Duitsland en Frankrijk.

In de maanden oktober t/m februari zijn onze specialisten veel te vinden op de vakantieparken. Ons specialistisch team verblijft vaak een aantal dagen op het park om in een kort tijdsbestek veel accommodaties professioneel te reinigen.

Onze teams zijn ervaren in de werkzaamheden en iedere dag worden alle bevindingen teruggekoppeld aan de parkmanager. Zelfs bij het reinigen van de gordijnen monteren wij de missende haakjes, wij maken foto’s, geven adviezen in materiaalkeuzes en bespreken de mogelijkheden welke vezels we eventueel gaan beschermen.

Daarnaast werken wij uitsluitend met biologisch afbreekbare producten wat een bijdrage levert aan bijvoorbeeld Green Key.

Uniek is onze hygiëne garantie op en in matrassen. Wij verzegelen de matrassen na reiniging en stellen een vlekkenbehandelplan op.

Beige stoel in huiskamer wordt gereinigd

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Welke diensten?

Voor de vakantieparken passen we over het algemeen 5 basis “diensten” toe.

We krijgen vaak de vraag van parkmanagers of we ook voor de huiseigenaren onze diensten kunnen aanbieden (in het geval dat de professionele schoonmaak niet in het “basis pakket” zit).

Hiervoor ontwerpen wij altijd, uit naam van het vakantiepark, een voorstel voor de huiseigenaren. Hier kunt u zelf een toeslag toepassen bovenop uw inkoop.

Naast bovenstaande diensten zijn er voor vakantieparken uiteraard ook aanvullende diensten beschikbaar zoals: vast tapijt (algemene ruimtes) en deurmatten.

Hebben wij uw interesse gewekt? In 3 simpele stappen werken we voor u een “op maat gemaakte” aanbieding & ontwerp uit!

matras laten reinigen

Waarom Cinco Zakelijk?

Specialist stoomt de gordijnen in een kleurrijk huis

Omdat we een vast tarief hanteren per dienst, zijn onze klanten altijd op de hoogte wat de kosten bedragen. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren omdat er in principe geen offertes meer opgevraagd dienen te worden.

Daarnaast werken wij uitsluitend met biologisch afbreekbare producten wat een bijdrage levert aan bijvoorbeeld Green Key.

Uniek is onze hygiëne garantie op en in matrassen. Wij verzegelen de matrassen na reiniging en stellen een vlekkenbehandelplan op.

In 3 simpele stappen een op maat gemaakte aanbieding

Hebben wij je interesse gewekt? In 3 simpele stappen werken we een “op maat gemaakte” aanbieding & ontwerp uit!

  1. Kies jouw Branche
  2. Kies jouw Diensten
  3. Ontvang jouw Persoonlijke Voorstel

Overzichtelijk & transparant voorstel met vaste tarieven! Wij belasten geen voorrijkosten en materiaalkosten door.

Aanvraaggegevens: