logo cinco cleaning

Vloerkleed Reinigen Zwolle

De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Woont u in Zwolle en wilt u uw vloerkleed reinigen?

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten vloerkleden.

Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren in heel Zwolle en omgeving.

Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten en niet elk tapijt kan op dezelfde manier gereinigd worden. Om schade en kleurdoorloop te voorkomen is het belangrijk om uw vloerkleed door een specialist te laten reinigen.

Veel andere tapijtreinigers reinigen uw vloerkleed slechts oppervlakkig. Bij ons wordt uw vloerkleed diep gereinigd met als resultaat een vloerkleed dat er schoon uitziet en door en door hygiënisch schoon is.

Lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Naast vloerkleed reinigen, is Cinco Cleaning ook gespecialiseerd in:

vloerkleed schoonmaken

Gratis Telefonisch Advies:

Waarom kiezen voor Cinco Vloerkleed Reinigen Zwolle?

Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw stoffen tapijt en ontvang direct 10% internetkorting.

Woont u in de omgeving van Zwolle? Dan berekenen wij geen kosten voor het ophalen en afleveren van uw vloerkleed.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren en het milieu.

Veel andere tapijtreinigers reinigen uw vloerkleed slechts oppervlakkig. Bij ons wordt uw tapijt door en door gereinigd in een wasserij die compleet is ingericht voor het professioneel reinigen van vloerkleden. 

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de oplevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies:

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Als u op welk moment ook, binnen 30 dagen na aflevering niet 100% tevreden bent met het behaalde resultaat dan zullen we er alles aan doen om dit op te lossen. Dit kan betekenen dat we het tapijt nogmaals in behandeling nemen, terugkomen om een gedeelte of alles te reinigen, vlekken opnieuw te behandelen of andere nabehandelingen te verzorgen. 100% Gratis. Als wij het probleem niet op kunnen lossen dan kunt u vragen om een teruggave van de reinigingskosten. Deze storten we dan zonder vragen weer terug op uw rekening. Even goede vrienden..”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Zwolle

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze.

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u binnen 1 minuut een Gratis Online Offerte aanvragen. Heeft u vragen of belt u liever? We zijn van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: 

offerte aanvragen
Vervolgens komen we uw tapijt gratis ophalen in heel Zwolle en omgeving.
ophalen vloerkleed

Bij de voorinspectie wordt het tapijt geïnspecteerd op onvolkomenheden en gefotografeerd. We bepalen hoe het vloerkleed het beste gereinigd kan worden en stellen de reinigingsmiddelen vast.

voorinspectie

Daarna gaan we beginnen met de daadwerkelijke reiniging. Tijdens het kloppen ontdoen we het vloerkleed van het losse vuil en zand. Dit gebeurt in een speciale klopmachine. 

vloerkleed kloppen

Afhankelijk van wat voor soort tapijt u heeft wordt uw tapijt op de veiligste en grondigste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een laagpolig synthetisch tapijt. Wij hebben alle machines en middelen om alle soorten tapijten de beste behandeling te geven.

2 specialisten wassen de vloerkleed

Mochten er nog vlekken achterblijven na de reiniging dan krijgen die één of meerdere nabehandelingen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

extra vlekkenbehandeling

Vervolgens wordt het kleed helemaal uitgespoeld zodat er geen zeepresten achterblijven. Deze stap is belangrijk omdat achtergebleven zeepresidu vuil aantrekt wat ervoor zorgt dat het tapijt weer sneller vuil wordt. Door het tapijt met een speciale spoelmachine grondig te spoelen wordt dit voorkomen.

Vloerkleed reinigen; vloerkleed wordt gespoeld

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.

 

Vervolgens wordt het vloerkleed grondig geïnspecteerd. Zijn er nog vlekken zichtbaar die nabehandeld moeten worden? Of ruikt het tapijt nog niet 100% fris? Hier wordt alles gecontroleerd en indien van toepassing opnieuw behandeld. Deze stap wordt herhaald totdat we het allerbeste resultaat hebben bereikt.

na-inspectie vloerkleed reinigen

We rollen uw kleed op en tapen het in, vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.

vloerkleed afleveren

Gratis Telefonisch Advies:

Vloerkleed Reinigen Beoordelingen

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

- D.
- D.
Prijzige vloerkleden verdienen een zorgvuldige reiniging met aandacht voor details zoals aanbevelingen voor het type kleed.Dit bedrijf is goed georganiseerd en voor iedereen aan te bevelen als het gaat om professionele reiniging.Kortom : weer een fris ruikend vloerkleed retour binnen enkele dagen.
Lizette O.
Lizette O.
Erg goede service en heldere communicatie. Vloerkleed is als nieuw!
C H.
C H.
Ben echt heel erg tevredenIk had pas een nieuwe kleed gekocht, maar mijn lieve hond was ziek en helaas braak vlekken veroorzaakt.Cinco Cleaning boden geen garantie dat het verwijderd zou worden, maar het is werkelijk toch echt niet meer te zien.Weer als nieuw kreeg mijn tapijt terug.Ik heb wel spoed behandeling behandeling gedaan.Echt zeer tevreden klant !
Sebastiaan van der B
Sebastiaan van der B
Cinco Cleaning is een goed bedrijf voor het reinigen van tapijten.Een oud Perzisch tapijt laten reinigen, hierbij continue een update van de stand en perfecte communicatie via e-mail.Bij aflevering bleek het tapijt te ruiken naar '' natte hond'', terwijl wij geen huisdieren hebben. Opnieuw contact opgenomen en kosteloos is het tapijt weer opgehaald en behandeld met ''huisdier compleet''Binnen 1 week kwam het tapijt weer fris terug, zonder nare geurtjes. Super services!
Annemiek V.
Annemiek V.
Een vlek die niet meer uit het kleed wilde en alleen maar groter werd na iedere poging die we zelf deden om deze schoon te krijgen. Laatste kans, kleed laten reinigen. Via Google gevonden en….. vloerkleed is weer helemaal schoon! Professionele partij, goede communicatie en alles volgens afspraak. Erg tevreden!
Jan en Tineke de G.
Jan en Tineke de G.
Ons Gabeh vloerkleed laten reinigen bij Cinco Cleaning. Vantevoren de zeer informatieve site bekeken. Ook telefonisch goede info gekregen over het proces. Kleed werd keurig op tijd gehaald en teruggebracht. Goed schoongemaakt. Al met al een prima bedrijf. We zijn heel tevreden.
rob S.
rob S.
als je op internet google naar een bedrijf om je karpet schoon te maken blijft het altijd spannend hoe goed je karpet schoongemaakt wordt Cinco Cleaning overtreft al mijn verwachtingen snel en goed prima service
anneke van V.
anneke van V.
Wij zijn super tevreden over het schoonmaken van ons tapijt. Het zat vol met urine vlekken van onze pup. Nu weer een fris schoon tapijt. Zoals ook aangegeven als je heeeel goed kijkt zie nog vaag wat verkleuring. Maar te verwaarlozen bij wat het was. Wij kunnen met dit tapijt weer een paar jaar door!
Katja M.
Katja M.
Kleed is weer bijna als nieuw! Dank!
Doortje S.
Doortje S.
Onze zijden tapijten zijn professioneel gereinigd. Kleuren weer als nieuw. Contact, informatie dmv emails prima en betaling eenvoudig te voldoen. Zeer tevreden, raad het bedrijf absoluut aan.
HJ F.
HJ F.
Duidelijke, heldere eerlijke communicatie.Snelle reactie op vragen, niets is teveel.Alles correct volgens afspraak.Vandaag vloerkleed terug en uitermate tevreden.Didy
Erwin van der M.
Erwin van der M.
Professioneel, snel en niet duur. Letterlijk service van deur tot deur. We hebben weer een schoon vloerkleed terug. Ook was de communicatie erg duidelijk. Een aanrader!
Edwin B.
Edwin B.
Zelden z'n perfect gestroomlijnde organisatie meegemaakt.Toegankelijke en duidelijke website, alles online en super makkelijk geregeld. Middels mailtjes werd werd je duidelijk en helder op de hoogte gehouden van de voortgang van het reinigingsproces tot de aflevering weer thuis. Kortom een aanrader met een perfect schoon vloerkleed als eindresultaat!!
Peter K.
Peter K.
Goede ervaring met het reinigen van ons vloerkleed. Deze was behoorlijk vervuild door de hond en had een aantal oude vochtplekken. Helemaal schoon teruggekomen. Verder heeft Cinco Cleaning alle logistieke processen goed op orde. Zeker een aanrader.
Michelle van D.
Michelle van D.
Ge-wel-dig! Onze pup had een paar keer op ons vloerkleed geplast, we hadden het zelf al geprobeerd schoon te maken maar de vlekken bleef je zien. Ik werd gewaarschuwd dat ook Cinco het er misschien niet uit zou krijgen, maar vandaag heb ik mijn vloerkleed terug gekregen en ik ben ontzettend blij! Hij ziet er weer mooi en fris uit! Ik heb verschillende mailtjes ontvangen over de voortgang, alles was goed geregeld! Ik zou dit iedereen aanraden die nog twijfelt! 5 dikke sterren van mij, bedankt Cinco!!
Remco de G.
Remco de G.
Perzisch tapijt ter reiniging aangeboden.Van elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden. Nadat Cinco Cleaning het tapijt heeft opgehaald wordt het tapijt onderzocht waarna een reportage aan foto's volgt met aanvullende informatie en bijzonderheden.Na de daadwerkelijke schoonmaak wordt je wederom geïnformeerd en wordt een afleverdatum voorgesteld. Na bevestiging van de datum wordt het tapijt weer aan de deur afgeleverd.Tevens bij de klantenservice navraag gedaan over het materiaal waarvan het tapijt is gemaakt. De vragen werden snel en duidelijk beantwoord.Fijn bedrijf en zeer professioneel, aanrader.
Nick J.
Nick J.
Ons tapijt laten reinigen via Cinco Cleaning. Aanmelden ging vlot en alle communicatie over ophaal data en terugbreng data was helder! Ons tapijt kwam super schoon terug. Aanradertje dus!
Ben de G.
Ben de G.
Met genoegen heb ik mijn vloerkleed meegegeven met de ophaal/bezorgdienst van Cinco Cleaning. Helemaal uit Havelte naar Hoogvliet gereden om hem op te halen. Na 10 dagen weer terug. Als nieuw. De mooie donkere kleuren waren er weer. Ik ben dik tevreden. Bedankt jongens.
Marissa de V.
Marissa de V.
Goed geregeld en vriendelijk personeel. Maar het belangrijkste, het tapijt komt schoon en fris terug. Goede communicatie met foto's vooraf en duidelijkheid over wat er gaat gebeuren. Op mijn kleed zaten veel hondenharen en ander vuil maar kwam echt schoon terug. Zeer tevreden!
Tinie S.
Tinie S.
Heel prettige ophaal- en retourservice.Prima communicatie en ons tapijt/ kleed is weer heerlijk schoon
Joan K.
Joan K.
Wat een service!! Super attent, volledig transparent. Wat wordt beloofd wordt waargemaakt. 100% aan te raden. Na een riolering overstroming durfde ik niet te hopen dat de kleden nog een kans maakten. Kijk hoe prachtig ze er nu uitzien!
Marieke K.
Marieke K.
Anti-mot behandeling wollen tapijt.Goede informatie.Uitstekende service!
karin B.
karin B.
Cinco is bij ons al jaren bekend, we laten regelmatig onze tapijten door hen reinigen. Mede omdat wij meerdere huisdieren hebben. De tapijten komen prachtig en schoon terug! Altijd weer een genot. De service is voorbeeldig. 5sterren voor dit bedrijf.
G van G.
G van G.
Een tapijtreiniger uit Havelte,bekeek mijn tapijt ook of het rafelte.Een goede wasbeurt voor het kleed,of het nu een loper is of kamerbreed.Een die het weer snel spik en span thuis leverte.(Gebruik gemaakt van enige dichterlijke vrijheid)
Ronald Van Den B.
Ronald Van Den B.
Vloerkleed is schoon terug gekomen, schoner dan verwacht. Met de haal en breng service is het ook nog eens een ideaal en dat voor een uitstekende prijs!
Corinne M.
Corinne M.
Kleden zijn ontzettend opgeknapt, snelle en goede service en prima prijs. Echt een aanrader!
Marcelle K.
Marcelle K.
Cinco Cleaning is heel goed bevallen. Snelle en correcte informatie en service. Ons tapijt is brandschoon!
Kees L.
Kees L.
Het tapijt is weer mooi schoon,
theo B.
theo B.
Keurige jonge man heeft ons tapijt opgehaald en weer afgeleverd. Het tapijt is mooi schoon en weer als nieue
eva L.
eva L.
Onze berber kleden zijn weer als nieuw! Via WhatsApp en mail goede en snelle communicatie met het bedrijf. Zijn zeer tevreden!
Liesbeth E.
Liesbeth E.
Fijn dat het tapijt gehaald en gebracht wordt. Er is goed overleg mogelijk en we zijn tot overeenstemming gekomen dat het wellicht wel zo is dat looppaden nog enigszins te zien blijven. Het wollen tapijt ziet er goed uit.
Fam. JJM. van K.
Fam. JJM. van K.
Wij zijn zeer tevreden! Ons wollen tapijt is weer heerlijk schoon. Maar minstens zo belangrijk: de communicatie met dit bedrijf verliep ongelooflijk prettig. Snelle reactietijd, zorgvuldig, helder en alles verliep precies zoals werd afgesproken. Van offerte, tot ophaal- en terugbreng afspraken. Erg fijn!
Andrea B.
Andrea B.
100% tevreden met de uitstekende service! Ik had een wollen tapijt met kattenurine erop die super goed gereinigd is. Geen last meer van de geur. Tapijt is keurig opgehaald op de afgesproken tijd, nagemeten waardoor ik zelfs iets minder moest betalen dan geschat, en vervolgens keurig weer thuisgebracht. Van alle stappen werd ik op de hoogte gehouden via email. Super bedankt en zal Cinco zeker aanraden.
Ien van B.
Ien van B.
Ik ben zeer tevreden over het reinigen van mijn tapijt. Vooral de service van halen en brengen plus de berichten daarover zijn heel correct. Prettige feestdagen, Ien van Bergen
Anita van O.
Anita van O.
Vriendelijk emailcontact.
Vorige week is ons vloerkleed opgehaald en zojuist weer thuisbezorgd.
Wat ziet het vloerkleed er weer fris en mooi uit.
Dank je wel hiervoor.
Wat heel fijn is. Tijdens het reinigen worden er foto's toegstuurd👍🏻

En chapeau voor allebei de chauffeurs die met dit weer door heel Nederland crossen👏✊💪
groetjes
Anita
uit Berghem (NB)
Celeste van C.
Celeste van C.
Mijn vloerkleed wat ik al 2,5 jaar heb ( en heb gekregen van iemand ) was wel toe aan een goede reiniging ! Ik ben na het lezen van de revieuws overgegaan naar het aanvragen van een vrijblijvende offerte en ben gegaan voor de huisdier compleet reiniging omdat ons kleed een plek had waar ooit een ongelukje is gebeurt !
Ik ben ontzettend tevrede over de informatie die ik kreeg toegestuurd, het ophalen en afleveren ( alles binnen 1,5 week ) en de heerlijke geur die het kleed heeft bij aflevering ! De plek van het ongelukje zie je nog wel ( wat ook logische is na zelf proberen schoon te maken en zolang er in te hebben gezeten ) maar vele malen minder te zien dan hiervoor ! Ik kan niks anders zeggen dan 100% tevreden te zijn, echt super bedankt !
Jean-Jacques A.
Jean-Jacques A.
Fantastisch schoon tapijt! Lijkt als nieuw terwijl het een oud Perzisch tapijt is. Heeft weer frisse kleuren. Boven verwachting resultaat. Heel goede service , ophalen/terugbrengen. Sympathieke chauffeur.
Kortom aanrader dit bedrijf
Loes B.
Loes B.
Wist niet dat mijn vloerkleed deze kleur had 😉. Kleed volgens afspraak opgehaald en helemaal schoon teruggebracht. Geen centje pijn !
Brigitte H.
Brigitte H.
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Petra de J.
Petra de J.
Kleed schoon, ruikt als nieuw. Via mail keurig tijdvak voor opgalen en terugbrengen. betaallink per mail. Zeer eenvoudig.
Ron van V.
Ron van V.
Met 3 honden en 2 katten was ons licht grijze vloerkleed wel aan een wasbeurt toe. Het kleed werd op de afgesproken tijd opgehaald en na 2 weken was ie weer terug. We hadden gekozen voor het huisdier compleet pakket. Het resultaat heeft ons verwachtingen ruim overtroffen. Zoals beloofd geen geurtjes en vlekken meer en het kleed rook dan ook alsof hij net uit de fabriek kwam! En dat voor die prijs!! Super bedankt team van Cinco Cleaning. Mocht het kleed weer aan een beurtje toe zijn dan weten we jullie te vinden! 👌🏼👌🏼👌🏼
Samira Y.
Samira Y.
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Gérard Van de V.
Gérard Van de V.
Prima service vriendelijke mensen en ons vloerkleed heel mooi schoon!!!Een echte aanrader!!
Betty P.
Betty P.
Kleed netjes terug gekregen. Ruikt weer heerlijk fris en schoon👍 bedankt voor de goede service 👏👏👏
Koos de H.
Koos de H.
Kleed net terug gekregen, ziet er top uit !! Ruikt schoon en is behandeld . Keurige service, echt aan te bevelen 👍
Cathy M.
Cathy M.
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Diny G.
Diny G.
wij zijn heel tevreden over de service van jullie medewerkers en ook zeker over het resutaat,ons vloerkleed is weer heel mooi schoon geworden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen, dankjewel. groeten D. Garre
Ina B.
Ina B.
Heel tevreden! Snelle reacties, goede communicatie!
Het vloerkleed kwam veel mooier terug dan we gehoopt hadden!
Ans S.
Ans S.
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Aafke S.
Aafke S.
Een hele goeie service
Onze vloerkleed is weer als nieuwe, we zijn er super blij mee.

TOP
Hannie V.
Hannie V.
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle goede reacties! Ook bij ons een weer heerlijk schoon en fluffy (lekker zacht) wollen vloerkleed terug en er werd keurig gemeld dat het "looppad" enigszins zichtbaar was gebleven, vonden ze jammer. Nou wij vinden het reuze meevallen! Dus bedankt voor de goede service.
June B.
June B.
Wij hadden een heel groot vloerkleed met kattenpis, deze is loodzwaar. Werd zonder morren opgehaald en de klantenservice heeft extra zijn best gedaan toen het door omstandigheden niet op tijd teruggebracht kon worden. Prima dienstverlening & perfect schoon kleed!
Hennie W.
Hennie W.
we zijn heel blij met het gereinigde vloerkleed,weer als nieuw
Volgende beoordelingen

Gratis Telefonisch Advies:

Certified Master Rug Cleaner

Cinco Cleaning mag zich als enige Nederlands bedrijf een Certified Master Rug Cleaner noemen. Dit betekend dat we de kennis en ervaring hebben om uw vloerkleed op de beste manier te reinigen. Wat betekend dit voor u?

  • Uw tapijt wordt door en door gereinigd, en niet alleen oppervlakkig zoals bij de vele andere reinigers.
  • Garantie op maximaal reinigingsresultaat.
  • Vloerkleedreingingsspecialisten die tot uw dienst staan.
Master Rug Cleaner

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor tapijtreiniging aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw tapijt.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 038-8080116 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte