logo cinco cleaning

Vloerkleed Reinigen Arnhem

De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Woont u in Arnhem en wilt u uw vloerkleed reinigen?

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten vloerkleden.

Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren in heel Arnhem en omgeving.

Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten en niet elk tapijt kan op dezelfde manier gereinigd worden. Om schade en kleurdoorloop te voorkomen is het belangrijk om uw vloerkleed door een specialist te laten reinigen.

Veel andere tapijtreinigers reinigen uw vloerkleed slechts oppervlakkig. Bij ons wordt uw vloerkleed diep gereinigd met als resultaat een vloerkleed dat er schoon uitziet en ook door en door hygiënisch schoon is.

Lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Naast vloerkleed reinigen, is Cinco Cleaning ook gespecialiseerd in:

vloerkleed schoonmaken

Gratis Telefonisch Advies:

Waarom kiezen voor Cinco Vloerkleed Reinigen Arnhem?

Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw stoffen tapijt en ontvang direct 10% internetkorting.

Woont u in de omgeving van Arnhem? Dan berekenen wij geen kosten voor het ophalen en afleveren van uw vloerkleed.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren en het milieu.

Veel andere tapijtreinigers reinigen uw vloerkleed slechts oppervlakkig. Bij ons wordt uw tapijt door en door gereinigd in een wasserij die compleet is ingericht voor het professioneel reinigen van vloerkleden. 

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de oplevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies:

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Als u op welk moment ook, binnen 30 dagen na aflevering niet 100% tevreden bent met het behaalde resultaat dan zullen we er alles aan doen om dit op te lossen. Dit kan betekenen dat we het tapijt nogmaals in behandeling nemen, terugkomen om een gedeelte of alles te reinigen, vlekken opnieuw te behandelen of andere nabehandelingen te verzorgen. 100% Gratis. Als wij het probleem niet op kunnen lossen dan kunt u vragen om een teruggave van de reinigingskosten. Deze storten we dan zonder vragen weer terug op uw rekening. Even goede vrienden..”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Werkwijze Vloerkleed Reinigen Arnhem

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze.

De eerste stap naar een schoon vloerkleed is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u binnen 1 minuut een Gratis Online Offerte aanvragen. Heeft u vragen of belt u liever? We zijn van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: 

offerte aanvragen
Vervolgens komen we uw tapijt gratis ophalen in heel Arnhem en omgeving.
ophalen vloerkleed

Bij de voorinspectie wordt het tapijt geïnspecteerd op onvolkomenheden en gefotografeerd. We bepalen hoe het vloerkleed het beste gereinigd kan worden en stellen de reinigingsmiddelen vast.

voorinspectie

Daarna gaan we beginnen met de daadwerkelijke reiniging. Tijdens het kloppen ontdoen we het vloerkleed van het losse vuil en zand. Dit gebeurt in een speciale klopmachine. 

vloerkleed kloppen

Afhankelijk van wat voor soort tapijt u heeft wordt uw tapijt op de veiligste en grondigste manier gereinigd. Een antiek wollen tapijt wordt op een andere manier gereinigd dan een laagpolig synthetisch tapijt. Wij hebben alle machines en middelen om alle soorten tapijten de beste behandeling te geven.

2 specialisten wassen de vloerkleed

Mochten er nog vlekken achterblijven na de reiniging dan krijgen die één of meerdere nabehandelingen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

extra vlekkenbehandeling

Vervolgens wordt het kleed helemaal uitgespoeld zodat er geen zeepresten achterblijven. Deze stap is belangrijk omdat achtergebleven zeepresidu vuil aantrekt wat ervoor zorgt dat het tapijt weer sneller vuil wordt. Door het tapijt met een speciale spoelmachine grondig te spoelen wordt dit voorkomen.

Vloerkleed reinigen; vloerkleed wordt gespoeld

Het vloerkleed gaat eerst in een speciale tapijtcentrifuge. Hier wordt 95% van het vocht uit het tapijt gehaald. Daarna wordt het tapijt in een droogkamer geplaatst waar het onder optimale omstandigheden binnen 12 uur zal drogen.

 

Vervolgens wordt het vloerkleed grondig geïnspecteerd. Zijn er nog vlekken zichtbaar die nabehandeld moeten worden? Of ruikt het tapijt nog niet 100% fris? Hier wordt alles gecontroleerd en indien van toepassing opnieuw behandeld. Deze stap wordt herhaald totdat we het allerbeste resultaat hebben bereikt.

na-inspectie vloerkleed reinigen

We rollen uw kleed op en tapen het in, vervolgens maken we een afspraak om het tapijt weer bij u thuis af te mogen leveren. Wij brengen het naar de desbetreffende ruimte en rollen het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat. Als u wilt kunnen we het vloerkleed ook inpakken voor opslag. Hier berekenen we een toeslag voor.

vloerkleed afleveren

Gratis Telefonisch Advies:

Vloerkleed Reinigen Beoordelingen

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Gerben van G.
Gerben van G.
Goed bedrijf , vloerkleed werd netjes opgehaald en retour gebracht na reiniging.
Marlies van V.
Marlies van V.
Net zo tevreden als een paar jaar geleden: Van begin tot eind zeer helder en goede communicatie, enorm sympathieke medewerkers, goede uitleg. Kleed is er enorm van opgeknapt! Voelt dat men zelf echt ook graag voor het beste resultaat/ de beste kwaliteit gaat.Daarom weer hier mijn kleden (berber en kelim) laten reinigen. Berber is weer heerlijk ‘fluffy’.
margriet B.
margriet B.
Ons hoogpolig vloerkleed gereinigd. Vanaf het eerste contact tot halen en brengen alleen maar lof!Voor herhaling vatbaar en zal zeker mijn netwerk op de hoogte brengen.
Esther P.
Esther P.
Ons berber-tapijt is weer helemaal schoon geworden
Kathinka van D.
Kathinka van D.
Goede service, zeer vriendelijk personeel, snelle antwoorden op mail. Je wordt steeds goed geïnformeerd. En het belangrijkste: ons vloerkleed is weer heerlijk opgefrist.
Yolanda Aznar K.
Yolanda Aznar K.
Vriendelijke service! En het tapijt weer als nieuw gekregen!
Ed van Z.
Ed van Z.
Prima tapijtreiniging. Van advies, ophalen en terugbrengen, het zijn vooral de enthousiaste medewerkers die van Cinco een goed bedrijf maken. Top!
Myra R.
Myra R.
We hebben 2 kleden laten reinigen, waarin nogal wat vlekken zaten. Na 10 dagen kregen we ze terug, en ze zagen er als nieuw uit. Ook de kleuren waren weer fris geworden.
Majella D.
Majella D.
Ons helaas erg vervuilde (maar kostbare) vloerkleed is door Cinco verrassend goed gereinigd; het ziet er weer prachtig uit! Ook zijn we erg tevreden over de heldere communicatie, snelle reacties en soepele afhandeling van het geheel. Een absolute aanrader.
frank a
frank a
Vloerkleed hier laten reinigen en het ruik weer alsof die net uit de winkel komt. Het ongelukje van de hond is niks meer van te ruiken/ zien
Marc B.
Marc B.
Al onze vloerkleden zijn al jaren ‘in onderhoud’ bij Cinco. Het is super eenvoudig en snel geregeld, opgehaald en thuis gebracht, maar bovenal fantastische kwaliteit. En daar genieten wij enorm van!
Jose S.
Jose S.
Ben heel tevreden over het resultaat van het reinigen van twee Ziegler tapijten. De tapijten zijn (zonder extra kosten of gedoe) twee keer behandeld en zien er weer fris uit. Ook tevreden over halen, brengen en betaling e.a. Steeds goed op de hoogte gehouden.
Monica V.
Monica V.
Het tapijt ziet er weer een stuk beter uit. Zeker niet te duur!
C E
C E
Het tapijt is netjes en met zorg opgehaald en teruggebracht. Goed om te zien dat het nauwkeurig gereinigd en behandeld is. Mijn complimenten voor de kwaliteit van de reiniging.
Peter O.
Peter O.
2 gebruikten vloerkleden gekocht op een veiling. Zodra ik deze uitrolde begon mijn luchtreiniger te blazen. Ik heb deze via Cinco laten reinigen. Kleden werden op tijd opgehaald. Na inspectie van de kleden kreeg ik een rapport over de staat van de tapijten met foto's en de ( on ) mogelijkheden om de kleden te reinigen. Dat heb ik enorm gewaardeerd. Na zeg 1 1/2 week heb ik de kleden terug gekregen. Geen geur meer en schoon. De luchtreiniger blaast niet meer. Ik ben uitermate tevreden.
Sid van der L.
Sid van der L.
zeer tevreden over het reinigen van mijn tapijt op afspraak gewerkt en goede contacten gehad met dames die met mij eerst geadviseerd hadden en daarna de vooruitgang besproken hebben even als de ophaal en terug bezorg datums zeer goede service
Anje van A.
Anje van A.
Goed schoongemaakt. Tussendoor geïnformeerd over de voortgang en mogelijkheden. Vloerkleed opgehaald en weer teruggebracht. Vriendelijke mensen.
George K.
George K.
Voor de tweede keer in jaren twee tapijten gereinigd was echt nodig met twee honden en de nodige ongelukjes,van het ophalen tot het terugbezorgen niets dan lof ,zijn zeer tevreden.
Kayla C.
Kayla C.
Heel goede ervaring met de tapijtreiniging van Cinco.Onze kat had een ongelukje gehad op het vloerkleed en met het huisdierpakket is ons kleed weer geheel schoon en geurvrij.De offerte was snel binnen en het verdere proces is heel gebruiksvriendelijk en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van het proces.
Maud A.
Maud A.
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Cinco tapijtreiniging, en zeer tevreden! Er zaten donkere vlekken in ons lichte tapijt, en deze zijn geheel verwijderd. Het oogt weer als nieuw!
Piet C.
Piet C.
Het resultaat is verbluffend. We hebben na reiniging een nieuw vloerkleed in huis. Cinco is een heel professioneel en klantvriendelijk bedrijf.
Dyon D.
Dyon D.
Wij hebben ons berber tapijt laten reinigen met haal- en brengservice. Tevreden over de communicatie, de service en het resultaat!
Albert Van den B.
Albert Van den B.
het, wel oude en door de jonge honden misbruikte, tapijt, komt wonderschoon terug.Het voelt veel wolliger aan en is brandschoon. De kleuren zijn opgefleurd. En dat vrij snel en voor een aanvaardbare prijs. Hadden we eerder moeten doen !!
Jessica Van De Wall P.
Jessica Van De Wall P.
Mijn tapijt is zojuist gebracht en het is weer als nieuw!!! Dit had ik nooit verwacht! Echt super tevreden!
Tranquilla van den Bosch - de M.
Tranquilla van den Bosch - de M.
Erg blij met Cinco. Goede service en communicatie. Afspraken worden zorgvuldig nagekomen en eindresultaat is een schoon en zacht bijna nieuw tapijt.
Raymond L.
Raymond L.
Onlangs hebben wij 3 Perzische tapijten door Cinco Cleaning laten reinigen. Wat een prettige en snelle communicatie (meest per mail). Afspraken worden nagekomen en het belangrijkste, kleden zijn prachtig schoon en fris geworden. Zeker een aanrader!
Pieter L.
Pieter L.
Bedrijf communiceert goed, komt afspraken na en tapijt is weer schoon.
Jan Pieter B.
Jan Pieter B.
Betrof een zijden tapijt. Goede informatie en zo goed mogelijk gereinigd.
Dorien van M.
Dorien van M.
Kleed wordt opgehaald en weer thuis gebracht. Vriendelijke medewerkers die meedenken en ook meehelpen. Het kleed is mooi schoon geworden en ruikt fris. Zo kan het weer wat jaren mee.
Judith van A.
Judith van A.
Zeer tevreden over het laten reinigen van mijn wollen vloerkleed door Cinco. Goede service en communicatie en mijn vloerkleed is weer als nieuw!
Gerbrig W.
Gerbrig W.
Klantvriendelijk, snelle service. Ik ben blij met het resultaat, een mooi schoon tapijt, die weer als nieuw eruit ziet.
Ed S.
Ed S.
Keurige procedure en perfecte reiniging! Mijn Perzisch tapijt ziet er weer prachtig uit!
Erik P.
Erik P.
Erg tevreden over de service! In eerste instantie kwam het tapijt niet helemaal zo schoon terug als ik gehoopt had en na contact met de klantenservice werd het tapijt kostenloos nog eens opgehaald, gereinigd en weer terug gebracht. Zonder gedoe. Heel fijn!
Annemiek K.
Annemiek K.
Erg professioneel bedrijf. Zeer goede informatie die je per mail ontvangt over meerdere details over het schoonmaken van je tapijt. Erg correcte en fijne communicatie!Wij zijn enorm blij dat we dit hebben laten doen en wij hebben meteen een professioneel ondertapijt bij hen besteld voor een zeer schappelijke prijs. Kortom, dit bedrijf is een aanrader!
Celeste van C.
Celeste van C.
Mijn vloerkleed wat ik al 2,5 jaar heb ( en heb gekregen van iemand ) was wel toe aan een goede reiniging ! Ik ben na het lezen van de revieuws overgegaan naar het aanvragen van een vrijblijvende offerte en ben gegaan voor de huisdier compleet reiniging omdat ons kleed een plek had waar ooit een ongelukje is gebeurt !
Ik ben ontzettend tevrede over de informatie die ik kreeg toegestuurd, het ophalen en afleveren ( alles binnen 1,5 week ) en de heerlijke geur die het kleed heeft bij aflevering ! De plek van het ongelukje zie je nog wel ( wat ook logische is na zelf proberen schoon te maken en zolang er in te hebben gezeten ) maar vele malen minder te zien dan hiervoor ! Ik kan niks anders zeggen dan 100% tevreden te zijn, echt super bedankt !
Jean-Jacques A.
Jean-Jacques A.
Fantastisch schoon tapijt! Lijkt als nieuw terwijl het een oud Perzisch tapijt is. Heeft weer frisse kleuren. Boven verwachting resultaat. Heel goede service , ophalen/terugbrengen. Sympathieke chauffeur.
Kortom aanrader dit bedrijf
Loes B.
Loes B.
Wist niet dat mijn vloerkleed deze kleur had 😉. Kleed volgens afspraak opgehaald en helemaal schoon teruggebracht. Geen centje pijn !
Brigitte H.
Brigitte H.
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Petra de J.
Petra de J.
Kleed schoon, ruikt als nieuw. Via mail keurig tijdvak voor opgalen en terugbrengen. betaallink per mail. Zeer eenvoudig.
Ron van V.
Ron van V.
Met 3 honden en 2 katten was ons licht grijze vloerkleed wel aan een wasbeurt toe. Het kleed werd op de afgesproken tijd opgehaald en na 2 weken was ie weer terug. We hadden gekozen voor het huisdier compleet pakket. Het resultaat heeft ons verwachtingen ruim overtroffen. Zoals beloofd geen geurtjes en vlekken meer en het kleed rook dan ook alsof hij net uit de fabriek kwam! En dat voor die prijs!! Super bedankt team van Cinco Cleaning. Mocht het kleed weer aan een beurtje toe zijn dan weten we jullie te vinden! 👌🏼👌🏼👌🏼
Samira Y.
Samira Y.
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Gérard Van de V.
Gérard Van de V.
Prima service vriendelijke mensen en ons vloerkleed heel mooi schoon!!!Een echte aanrader!!
Betty P.
Betty P.
Kleed netjes terug gekregen. Ruikt weer heerlijk fris en schoon👍 bedankt voor de goede service 👏👏👏
Koos de H.
Koos de H.
Kleed net terug gekregen, ziet er top uit !! Ruikt schoon en is behandeld . Keurige service, echt aan te bevelen 👍
Cathy M.
Cathy M.
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Diny G.
Diny G.
wij zijn heel tevreden over de service van jullie medewerkers en ook zeker over het resutaat,ons vloerkleed is weer heel mooi schoon geworden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen, dankjewel. groeten D. Garre
Rita S.
Rita S.
Ik ben erg blij met Clinco. Afspraken keurig op,tijd. Het vloerkleed is prachtig geworden, en was ook al snel weer terug. De chauffeur zeer behulpzaam met op het kleed weer op z’n plek leggen en stoelen erop. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden. Top!
Ina B.
Ina B.
Heel tevreden! Snelle reacties, goede communicatie!
Het vloerkleed kwam veel mooier terug dan we gehoopt hadden!
Ans S.
Ans S.
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Aafke S.
Aafke S.
Een hele goeie service
Onze vloerkleed is weer als nieuwe, we zijn er super blij mee.

TOP
Hannie V.
Hannie V.
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle goede reacties! Ook bij ons een weer heerlijk schoon en fluffy (lekker zacht) wollen vloerkleed terug en er werd keurig gemeld dat het "looppad" enigszins zichtbaar was gebleven, vonden ze jammer. Nou wij vinden het reuze meevallen! Dus bedankt voor de goede service.
June B.
June B.
Wij hadden een heel groot vloerkleed met kattenpis, deze is loodzwaar. Werd zonder morren opgehaald en de klantenservice heeft extra zijn best gedaan toen het door omstandigheden niet op tijd teruggebracht kon worden. Prima dienstverlening & perfect schoon kleed!
Hennie W.
Hennie W.
we zijn heel blij met het gereinigde vloerkleed,weer als nieuw
Volgende beoordelingen

Gratis Telefonisch Advies:

Certified Master Rug Cleaner

Cinco Cleaning mag zich als enige Nederlands bedrijf een Certified Master Rug Cleaner noemen. Dit betekend dat we de kennis en ervaring hebben om uw vloerkleed op de beste manier te reinigen. Wat betekend dit voor u?

  • Uw tapijt wordt door en door gereinigd, en niet alleen oppervlakkig zoals bij de vele andere reinigers.
  • Garantie op maximaal reinigingsresultaat.
  • Vloerkleedreingingsspecialisten die tot uw dienst staan.
Master Rug Cleaner

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor tapijtreiniging aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw tapijt.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 026-8080153 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte