logo cinco cleaning

Matras Reinigen Emmen

Grondige reiniging verwijderd huisstofmijt en uitwerpselen uit uw matras!

Woont u in Emmen en wilt u uw matras laten reinigen?

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van matrassen voor bedrijven en particulieren.

Wij berekenen geen voorrijkosten in heel Emmen en omgeving.

Voor het reinigen van matrassen hebben we gekozen voor een professionele samenwerking met POTEMA®.

POTEMA® heeft wereldwijd de allerhoogste reputatie als het gaat om het reinigen van matrassen en wij zijn er trots op een officiële partner te zijn.

Lees snel verder om meer te weten te komen over onze werkwijze.

Naast matras reinigen, is Cinco Cleaning ook gespecialiseerd in:

matras reinigen
Gratis Telefonisch Advies 0592-748012

Waarom Cinco Matras Reinigen Emmen?

Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor matras reinigen in heel Nederland. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw matras en ontvang direct 10% internetkorting.

Het POTEMA ® reinigingsproces is de snelste en meest hygiënische manier om matrassen diep en grondig te reinigen .

De reiniging wordt bij u thuis uitgevoerd. De speciale machine zorgt ervoor dat de vuildeeltjes en huisstofmijtuitwerpselen in het matras worden losgemaakt, verpulverd en vervolgens wordt alles via een vacuüm afgezogen en verwijderd. Tegelijkertijd worden bacteriën, virussen en sporen onschadelijk gemaakt door een intensieve UVC-straling.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de oplevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Het matras wordt niet nat gemaakt zodat het direct weer beslaapbaar is en er geen kans is op het ontstaan van schimmels zoals bij een natte reiniging. 

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren en het milieu.

Gratis Telefonisch Advies 0592-748012

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Dat klopt! Wij staan 100% achter elke opdracht die we aannemen. Als u niet absoluut enthousiast bent over onze werkzaamheden, dan komen we net zo vaak terug totdat u tevreden bent, helemaal gratis! Kunnen we het niet oplossen? Dan krijgt u zonder vragen uw geld terug!”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Matras Reinigen Emmen Beoordelingen

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor matras reinigen in Emmen.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 971 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen
Gratis Telefonisch Advies 0592-748012

Verhoog slaapcomfort en reduceer de allergenen

Na de reiniging brengen we de POTEMA ® Matras Clean spray aan. Deze spray inactiveert de allergie veroorzakende stoffen in huisstofmijt uitwerpselen en verminderd de voortplanting van de mijten. Hierdoor zult u beter slapen en uitgerust wakker worden. We raden aan de matrasspray elke 2 maanden aan te brengen. De spray is ook los verkrijgbaar zodat u het zelf kunt aanbrengen.

Matras reinigen met een matrasspray

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor matras reinigen aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0592-748012 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte