logo cinco cleaning

Bank Reinigen Emmen

De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Woont u in Emmen en wilt u uw bank laten reinigen? Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van:

  • Banken
  • Eetkamerstoelen
  • Bureaustoelen
  • Fauteuils

We beschikken over de beste technieken en nieuwste machines om uw meubels weer een tweede leven te geven.

De meubels worden geïnspecteerd en aan de hand hiervan wordt de meest optimale reinigingsmethode bepaald.

Voordat we beginnen met de daadwerkelijke reiniging doen we eerst een Gratis Proefreiniging zodat u direct weet wat het maximaal haalbare resultaat is voor uw meubel.

Voldoet de proefreiniging niet helemaal aan uw verwachting? Dan pakken we weer in en betaalt u niets.

Voldoet of overtreft het uw verwachtingen? Alleen dan voeren we de opdracht uit.

U loopt dus geen enkel risico.

Wij berekenen geen voorrijkosten in heel Emmen en omgeving.

Naast meubelreiniging zijn we ook gespecialiseerd in:

Bank Reinigen
Gratis Telefonisch Advies 0592-748012

Waarom Cinco Meubelreiniging Emmen?

Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor meubelreiniging in heel Emmen. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw stoffen meubels en ontvang direct 10% internetkorting.

Woont u in de omgeving van Emmen? Dan berekenen wij geen voorrijkosten.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies 0592-748012

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Als u binnen 30 dagen na oplevering om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met onze diensten dan zullen we er in alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we terugkomen om de hele bank nogmaals te reinigen, vlekkenbehandelingen, of nabehandelingen te verzorgen. Helemaal gratis. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag zonder vragen terug op uw rekening.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Werkwijze voor Bank Reinigen

We willen het proces naar schone meubels zo gemakkelijk mogelijk maken voor u.

Lees hier over onze werkwijze:

De eerste stap naar schone meubels is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 0592-748012.
offerte aanvragen

Als u akkoord gaat met de offerte, dan gaan we beginnen met de voorinspectie. Het kan zijn dat we om foto’s en aanvullende informatie vragen. Zo kan de specialist goed inschatten of de bank goed te reinigen is, en hoe deze het beste gereinigd kan worden.

Vervolgens maken we in overleg met u een afspraak voor de uitvoering.

Wij inspecteren uw meubels en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald. We voeren eerst een proefreiniging uit zodat u het resultaat kunt zien. Pas als het aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot de daadwerkelijke reiniging. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u niets.

Grijze bank laten reinigen; een voor- en een nafoto

Afhankelijk van de voorinspectie, brengen wij een door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd product aan. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten: veilig voor mens, dier en milieu.

Bank krijgt een voorbehandeling en wordt bespoten

Uw meubel wordt diep gereinigd en gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen. Afhankelijk van de stof zullen wij uw meubel op de grondigste en veiligste manier reinigen.

Luxe stoel wordt met sproei-extractie schoongemaakt
Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben.
 
Vlek met een sproei-extractie verwijderen

Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven, zodat we deze eventueel direct op kunnen lossen.

Meubelreiniging; een na-inspectie

Heeft u gekozen voor het pakket Reiniging & Protect of Protect & Care? Dan brengen we na het reinigen van uw bank,  een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Dit maakt het meubel vuil en water afstotend, zodat toekomstige vlekken niet direct in de vezel trekken. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen en geniet u nog langer van uw schone meubels.

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray
Gratis Telefonisch Advies 0592-748012

Bank laten reinigen volgens onze klanten.

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor bank reinigen in Emmen.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Petra P.
Petra P.
Bank is boven verwachting opgeknapt
Iris D.
Iris D.
Wat een verschil na het reinigen van onze bank, oogt weer als nieuw!Ze waren netjes op tijd en erg vriendelijk. Beveel ze zeker aan.
M L
M L
Onze bank (lichte kleur, 6 jaar oud) en stoelen (18 jaar oud) zaten vol vlekken door ouderdom en veel gebruik. De meneer van cincocleaning vertelde eerlijk dat hij verwachtte dat niet alle vlekken eruit zouden gaan. Na afloop zijn de stoelen weer helemaal schoon en zitten er nog een paar nauwelijks zichtbare vlekjes op de bank. De kleuren van de meubels zijn ook mooi teruggekomen en alles ruikt weer fris. Erg vriendelijke man die heel goed werk heeft geleverd, wij zijn heel tevreden!
Hans D.
Hans D.
Vanwege goede ervaringen bij een vorige keer wederom gebruik gemaakt van hun diensten. Grote bank en poef fantastisch gereinigd. Snel en professioneel, aanrader..
Diane P.
Diane P.
Ons karpet en het bankstel zijn weer heerlijk fris en schoon. Bijzonder aardig personeel. Dus zeker een aanrader als je het meubilair wilt opfrissen.
OR de H.
OR de H.
Voor de derde keer van Cinco gebruik gemaakt. En elke keer zeer tot onze tevredenheid. Werknemer Harry was zeer voorkomend en deed zijn werk heel goed. Onze bank ziet er weer fantastisch uit!
Laura Gras (.
Laura Gras (.
Vlotte, vriendelijke en kundige dienstverlening! Ons bankstel staat er weer fris bij ✨
Ik was er van overtuigd dat de vlekken onmogelijk uit de stof van het bankstel zouden gaan. Om die reden lang gewacht. Op een gegeven moment gedacht; "een beetje schoonmaken, dan kan hij nog even mee", voordat het bankstel vervangen wordt. Wat denk je?: het bankstel is weer als nieuw. Aangezien we op onze planeet moeten letten, gaan we het nog wel een paar jaar gebruiken. Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Ook de medewerkers van Cinco zijn aardig en professioneel. TEVREDEN!
Professionele aanpak van de reiniging (bank).
Zeer deskundige en vriendelijk uitvoering.
Kortom een aanbeveling meer dan waard!
Eetkamer stoelen laten reinigen,hadden we dat maar eerder laten doen.ze zijn weer als nieuw.we zijn er blij mee.
Stoelen en bank weer als nieuw. Geweldig gedaan.
Echt super! Erg blij met de schone bank en kleed!!!
Top gedaan en goed prijs in verhouding met reiniging
Mijn bank is weer als nieuw.
Prima service duidelijke prijsopgave van te voren.
Werknemer was vriendelijk en werkte keurig.
Een aanrader.
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Super goed geholpen! Erg blij met onze schone meubels. Correcte werknemers.
Perfect gereinigde bank! �
Vandaag Ramon over de vloer gehad om onze bank te reinigen.. en echt ongelofelijk verrast door het resultaat.. hij kan de showroom in zo mooi.. echt als nieuw! Ramon werkt snel, efficiënt, netjes echt Super bedankt!
Vandaag meubelen laten reinigen en impregneren door Cinco. Was er zelf niet bij maar met het oog het eindresultaat en de enthousiaste reactie van het thuisfront over de service en klantvriendelijkheid van Jeroen een absolute aanrader!

Update 1-10-2020
Opnieuw onze bank laten reinigen en ik was opnieuw verbaasd bij thuiskomst. Als nieuw weer! En ook deze keer zeer te spreken over de professionaliteit (vraag ook bij binnenkomst van Remco of het dragen van een mondkapje op prijs werd gesteld) en klantvriendelijkheid.
Cinco, topper bedrijf, mensen van afspraak, correct, zorgvuldig, eerlijke prijs
Zij hebben bij ons het bankstel van 6 jaar oud schoon gemaakt en is als het ware nieuw, hun advies 1x in de twee jaar afhankelijk van levensstijl, bij ons wordt het echt gebruikt met gezin van 8 personen, 2 honden en dan nog de rest van de huisdieren die de kinderen even willen binnen hebben.
Kort rekensommetje bankstel 6 jaar kostprijs €3000,00 is €500,00 per jaar en dan moet je een nieuwe cinco schoonmaken € ??? Per keer zelf opvragen, tel uit je winst gaat jaren langer mee,
Nogmaals super hartelijk dank

P.S. Cinco ik heb ook nog een beklede trap die ik graag schoon wil hebben, wil u mij hiervoor prijs geven, het zijn alleen de treden 14 stuks

Hartelijke groet Gert Hein van Lagen Voorthuizen

Heb zelf geen Facebook en doe dit via mijn dochter
Uiteindelijk is de bank niet schoongemaakt maar de service was uitstekend. Na een proefreiniging was het duidelijk dat het stof was aangekleurd en niet beter van de behandelink zou worden. De advies van cinco was niet door te gaan en er was geen spraak van voorrijkosten. Dat was een mooi veraasing. AANGERADEN!
Onze wollen bank ziet er weer prachtig uit!
Ons bankstel was ontzettend vuil we hadden niet gedacht dat het zo mooi zou worden!!!
PRIMA WERK GELEVERD
Licht gele bank zat vol vlekken door drie kleine kinderen. Maar door de goeie reiniging door Ramon ziet de bank er weer als nieuw uit. Heel erg tevreden over de goeie service. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
Volgende beoordelingen
Gratis Telefonisch Advies 0592-748012

Meubelreinigingsbedrijf in Emmen met Kennis én Ervaring.

Cinco Cleaning reinigt sinds 1989 stoffen meubels in heel Emmen en omgeving.

Daarnaast hebben we gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking. Wat betekent dit voor u?

  • Altijd opgeleide en ervaren specialisten die uw bank reinigen.
  • Garantie op maximaal reinigingsresultaat.
Lichtblauwe met witte logo van Cinco Cleaning
logo james

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor meubelreiniging aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw bank.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0592-748012 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte