Lichtblauwe met witte logo van Cinco Cleaning

Wollen Vloerkleed Reinigen

wollen vloerkleden reinigen

Het reinigen van een wollen vloerkleed vraagt om een professionele behandeling zodat de risico’s op beschadigingen en kleurdoorloop wordt voorkomen.

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het behandelen en reinigen van o.a. wollen vloerkleden.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat we een afspraak hebben gemaakt halen wij uw vloerkleed bij u thuis op.
Vervolgens gaan we het kleed inspecteren. We beoordelen het kleed op kwaliteit, materiaal en kleurechtheid.

Aan de hand van de inspectie bepalen we de juiste reinigingsproducten en -methode voor uw specifieke kleed. Elk tapijt wordt individueel beoordeeld en gereinigd.

Voor wollen tapijten gebruiken we reinigingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de reiniging van wollen tapijten. Dit zijn milde reinigingsproducten die het wolvet niet aantasten, zodat de vuilafstotende eigenschappen behouden worden.

Als je hoog alkalische producten gebruikt, zoals de vele op de markt verkrijgbare reinigers en tapijtreinigers is de kans groot dat je de wolvezel beschadigd en het kleed zijn unieke eigenschappen verliest en onbruikbaar wordt.

Na de reiniging wordt het tapijt in 24 uur gecontroleerd gedroogd in een speciale droogkamer. Vervolgens zullen wij de na-inspectie uitvoeren en controleren wij grondig of het meest optimale resultaat is behaald. Mocht dit nog niet het geval zijn, dan nemen we het tapijt opnieuw in behandeling. Bijvoorbeeld voor het nabehandelen van hardnekkige vlekken.

En dan is uw vloerkleed weer helemaal schoon en mooi. U kunt ervoor kiezen om een aanvullende behandeling te laten uitvoeren. Zoals een vlekbescherming waarbij wij uw vloerkleed een extra beschermlaag krijgt. Hierdoor is het kleed bestand tegen de meeste vlekken. Ook kunt u kiezen voor een behandeling tegen motten in uw tapijt. Hiermee voorkomt u mottengroei in uw wollen kleed.

Uiteraard bezorgen wij uw kleed weer bij u thuis. Waar u weer volop kunt genieten van uw mooie maar ook schone vloerkleed.

Wilt u meer informatie over het laten reinigen van uw wollen vloerkleed? Vraag hier een offerte aan.

Hardnekkige vlekken?

Door onze jarenlange ervaring in de tapijt- en meubelreiniging en het behandelen van hardnekkige vlekken op een veilige manier hebben we een vlekverwijderaar ontwikkeld om de meeste vlekken zonder problemen te verwijderen.
NIeuw in NL

Anderen lazen ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *