logo cinco cleaning

Tapijt Reinigen Alkmaar

Tapijt Reinigen Alkmaar

De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Zoekt u tapijt reinigen in Alkmaar?

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het diep en grondig reinigen van vast tapijt en vloerkleden met een 100% garantie en gratis haal- en brengservice met eigen chauffeurs.

Wij reinigen voor zowel bedrijven als particulieren.

Vloerkleden worden gratis opgehaald en afgeleverd met onze eigen haal- en brengservice.

Voor het reinigen van vaste vloerbedekking op locatie berekenen wij geen voorrijkosten in Alkmaar en omgeving.

Cinco Cleaning is naast vaste tapijtreiniging ook gespecialiseerd in:

Specialist reinigt het tapijt in een theater

Waarom Cinco Tapijtreiniging Alkmaar?

Meer dan 3000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw tapijt en ontvang direct 10% internetkorting.

Woont u in de omgeving van Alkmaar? Dan berekenen wij geen voorrijkosten.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de oplevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies:

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Als u binnen 30 dagen na oplevering om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met onze diensten dan zullen we er in alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we terugkomen om het tapijt nogmaals te reinigen, vlekkenbehandelingen, of nabehandelingen te verzorgen. Helemaal gratis. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag zonder vragen terug op uw rekening.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Werkwijze voor Tapijt Reinigen Alkmaar

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze:

De eerste stap naar een schoon tapijt is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:

offerte aanvragen

Als u akkoord gaat met de offerte, maken we in overleg met u een afspraak voor de uitvoering.

Wij inspecteren het tapijt en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald. We voeren eerst een proefreiniging uit zodat u het resultaat kunt zien. Pas als het aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot de daadwerkelijke reiniging. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u niets.

Tapijt laten reinigen | voor- en nafoto

Afhankelijk van het materiaal van het tapijt en de mate van vervuiling word het ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.

voorbehandeling tapijt reinigen

Het tapijt wordt grondig gespoeld, onder druk wordt er warm water in het tapijt gespoten en dit wordt direct met vuil en reinigingsproduct weer opgezogen en afgevoerd. Een grondigere reiniging van vast tapijt is niet mogelijk en daarom wordt deze methode door de meeste grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt.

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie
Eventuele vlekken die nog niet zijn verwijderd worden apart nabehandeld. We hebben professionele producten en zullen altijd onze uiterste best doen om alle vlekken te verwijderen. Ondanks deze inspanning kan het soms voorkomen dat een vlek niet helemaal te verwijderen is. Dit gebeurt voornamelijk als de vezel verkleurd en/of aangetast is.
 
tapijt reinigen vlekbehandeling

Na afloop lopen we graag met u een rondje zodat u het resultaat direct kunt zien. Mocht u vragen hebben of aandachtspunten hebben dan kunt u dat direct aangeven zodat we het direct op kunnen lossen.

Heeft u gekozen voor het pakket Reiniging & Protect of Protect & Care? Dan brengen we na het reinigen van uw tapijt,  een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Dit maakt het tapijt vuil en water afstotend, zodat  en toekomstige vlekken niet direct in de vezel trekken. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen en geniet u nog langer van uw schone tapijt. Het product is volledig ecologisch dus veilig voor mens, dier en het mileu.

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray

Gratis Telefonisch Advies:

Tapijt reinigen beoordelingen

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

C H.
C H.
Ben echt heel erg tevredenIk had pas een nieuwe kleed gekocht, maar mijn lieve hond was ziek en helaas braak vlekken veroorzaakt.Cinco Cleaning boden geen garantie dat het verwijderd zou worden, maar het is werkelijk toch echt niet meer te zien.Weer als nieuw kreeg mijn tapijt terug.Ik heb wel spoed behandeling behandeling gedaan.Echt zeer tevreden klant !
Sebastiaan van der B
Sebastiaan van der B
Cinco Cleaning is een goed bedrijf voor het reinigen van tapijten.Een oud Perzisch tapijt laten reinigen, hierbij continue een update van de stand en perfecte communicatie via e-mail.Bij aflevering bleek het tapijt te ruiken naar '' natte hond'', terwijl wij geen huisdieren hebben. Opnieuw contact opgenomen en kosteloos is het tapijt weer opgehaald en behandeld met ''huisdier compleet''Binnen 1 week kwam het tapijt weer fris terug, zonder nare geurtjes. Super services!
anneke van V.
anneke van V.
Wij zijn super tevreden over het schoonmaken van ons tapijt. Het zat vol met urine vlekken van onze pup. Nu weer een fris schoon tapijt. Zoals ook aangegeven als je heeeel goed kijkt zie nog vaag wat verkleuring. Maar te verwaarlozen bij wat het was. Wij kunnen met dit tapijt weer een paar jaar door!
Doortje S.
Doortje S.
Onze zijden tapijten zijn professioneel gereinigd. Kleuren weer als nieuw. Contact, informatie dmv emails prima en betaling eenvoudig te voldoen. Zeer tevreden, raad het bedrijf absoluut aan.
Remco de G.
Remco de G.
Perzisch tapijt ter reiniging aangeboden.Van elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden. Nadat Cinco Cleaning het tapijt heeft opgehaald wordt het tapijt onderzocht waarna een reportage aan foto's volgt met aanvullende informatie en bijzonderheden.Na de daadwerkelijke schoonmaak wordt je wederom geïnformeerd en wordt een afleverdatum voorgesteld. Na bevestiging van de datum wordt het tapijt weer aan de deur afgeleverd.Tevens bij de klantenservice navraag gedaan over het materiaal waarvan het tapijt is gemaakt. De vragen werden snel en duidelijk beantwoord.Fijn bedrijf en zeer professioneel, aanrader.
Nick J.
Nick J.
Ons tapijt laten reinigen via Cinco Cleaning. Aanmelden ging vlot en alle communicatie over ophaal data en terugbreng data was helder! Ons tapijt kwam super schoon terug. Aanradertje dus!
Marissa de V.
Marissa de V.
Goed geregeld en vriendelijk personeel. Maar het belangrijkste, het tapijt komt schoon en fris terug. Goede communicatie met foto's vooraf en duidelijkheid over wat er gaat gebeuren. Op mijn kleed zaten veel hondenharen en ander vuil maar kwam echt schoon terug. Zeer tevreden!
Tinie S.
Tinie S.
Heel prettige ophaal- en retourservice.Prima communicatie en ons tapijt/ kleed is weer heerlijk schoon
Marieke K.
Marieke K.
Anti-mot behandeling wollen tapijt.Goede informatie.Uitstekende service!
karin B.
karin B.
Cinco is bij ons al jaren bekend, we laten regelmatig onze tapijten door hen reinigen. Mede omdat wij meerdere huisdieren hebben. De tapijten komen prachtig en schoon terug! Altijd weer een genot. De service is voorbeeldig. 5sterren voor dit bedrijf.
G van G.
G van G.
Een tapijtreiniger uit Havelte,bekeek mijn tapijt ook of het rafelte.Een goede wasbeurt voor het kleed,of het nu een loper is of kamerbreed.Een die het weer snel spik en span thuis leverte.(Gebruik gemaakt van enige dichterlijke vrijheid)
Marcelle K.
Marcelle K.
Cinco Cleaning is heel goed bevallen. Snelle en correcte informatie en service. Ons tapijt is brandschoon!
Kees L.
Kees L.
Het tapijt is weer mooi schoon,
theo B.
theo B.
Keurige jonge man heeft ons tapijt opgehaald en weer afgeleverd. Het tapijt is mooi schoon en weer als nieue
Liesbeth E.
Liesbeth E.
Fijn dat het tapijt gehaald en gebracht wordt. Er is goed overleg mogelijk en we zijn tot overeenstemming gekomen dat het wellicht wel zo is dat looppaden nog enigszins te zien blijven. Het wollen tapijt ziet er goed uit.
Fam. JJM. van K.
Fam. JJM. van K.
Wij zijn zeer tevreden! Ons wollen tapijt is weer heerlijk schoon. Maar minstens zo belangrijk: de communicatie met dit bedrijf verliep ongelooflijk prettig. Snelle reactietijd, zorgvuldig, helder en alles verliep precies zoals werd afgesproken. Van offerte, tot ophaal- en terugbreng afspraken. Erg fijn!
Andrea B.
Andrea B.
100% tevreden met de uitstekende service! Ik had een wollen tapijt met kattenurine erop die super goed gereinigd is. Geen last meer van de geur. Tapijt is keurig opgehaald op de afgesproken tijd, nagemeten waardoor ik zelfs iets minder moest betalen dan geschat, en vervolgens keurig weer thuisgebracht. Van alle stappen werd ik op de hoogte gehouden via email. Super bedankt en zal Cinco zeker aanraden.
Ien van B.
Ien van B.
Ik ben zeer tevreden over het reinigen van mijn tapijt. Vooral de service van halen en brengen plus de berichten daarover zijn heel correct. Prettige feestdagen, Ien van Bergen
Vaste vloerbedekking is gereinigd door Mark. Denkt mee en er zijn prima afspraken met dit bedrijf te maken. Top
De vaste vloerbedekking is weer als nieuw! De communicatie was optimaal. Veel lof en vertrouwen over dit bedrijf!
Fantastisch schoon tapijt! Lijkt als nieuw terwijl het een oud Perzisch tapijt is. Heeft weer frisse kleuren. Boven verwachting resultaat. Heel goede service , ophalen/terugbrengen. Sympathieke chauffeur.
Kortom aanrader dit bedrijf
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Cinco, topper bedrijf, mensen van afspraak, correct, zorgvuldig, eerlijke prijs
Zij hebben bij ons het bankstel van 6 jaar oud schoon gemaakt en is als het ware nieuw, hun advies 1x in de twee jaar afhankelijk van levensstijl, bij ons wordt het echt gebruikt met gezin van 8 personen, 2 honden en dan nog de rest van de huisdieren die de kinderen even willen binnen hebben.
Kort rekensommetje bankstel 6 jaar kostprijs €3000,00 is €500,00 per jaar en dan moet je een nieuwe cinco schoonmaken € ??? Per keer zelf opvragen, tel uit je winst gaat jaren langer mee,
Nogmaals super hartelijk dank

P.S. Cinco ik heb ook nog een beklede trap die ik graag schoon wil hebben, wil u mij hiervoor prijs geven, het zijn alleen de treden 14 stuks

Hartelijke groet Gert Hein van Lagen Voorthuizen

Heb zelf geen Facebook en doe dit via mijn dochter
De vloerbedekking van onze trappen laten reinigen. Ze zien er weer uit als nieuw!!! Fijn contact gehad via de mail, klantvriendelijke persoon die het werk uitvoerde én het werk werd ook zéér netjes gedaan. Een échte aanrader dus!!

Gratis Telefonisch Advies:

Tapijtreiniging methode

Er zijn verschillende manieren om tapijt te reinigen. Veruit de grondigste methode is sproei-extractie tapijtreiniging. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct d.m.v. een vacuüm samen met het vuil weer opgezogen en afgevoerd.

Deze methode wordt aangeraden door de meeste grote tapijtfabrikanten voor het groot onderhoud van tapijt. In 95% van de gevallen zullen we ook deze tapijtreinigingsmethode toepassen.

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor tapijtreiniging aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw tapijt.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 bereikbaar op:

Gratis Online Offerte