logo cinco cleaning

Tapijt Reinigen Enschede

Ontdek de Grondigste Tapijtreiniging in Enschede met Cinco Cleaning.

Ben je op zoek naar een grondige en betrouwbare tapijtreiniging in Enschede?

Bij Cinco Cleaning begrijpen we hoe belangrijk een schoon en gezond huis is. Of je nu vast tapijt of een vloerkleed wilt laten reinigen, wij zorgen ervoor dat je huis er weer stralend uitziet.

Met onze gratis haal- en brengservice en geen voorrijkosten binnen Enschede, maken we het je makkelijk om te genieten van een fris en schoon huis.

Naast vaste tapijtreiniging bieden wij ook gespecialiseerde reinigingsdiensten voor:

Kies voor Cinco Cleaning en ervaar de combinatie van kwaliteit en gemak.

Specialist reinigt het tapijt in een theater

Waarom Cinco Tapijtreiniging Enschede?

Met meer dan 5.000 5-sterren reviews en een gemiddelde score van 9,5 op Klantenvertellen, Google en Facebook, kun je vertrouwen op onze kwaliteit en service. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag nu een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van je tapijt en ontvang direct 10% korting. Zo is een schoon tapijt niet alleen makkelijk, maar ook voordelig.

Woon je in de omgeving van Enschede? Wij rekenen geen voorrijkosten, zodat je zonder extra kosten van onze service kunt genieten.

Onze reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en volledig veilig voor je kleintjes en huisdieren. Je huis blijft schoon én gezond.

Sinds 1989 zijn wij dé specialist in tapijtreiniging. In samenwerking met James, de toonaangevende expert in reinigingsproducten, bieden wij altijd de beste oplossingen en advies op maat.

Niet tevreden? Laat het ons binnen 30 dagen weten en we doen er alles aan om het op te lossen. Lukt dat niet, dan krijg je je geld terug. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Bij Cinco Cleaning staan we volledig achter onze diensten. Als je binnen 30 dagen na oplevering om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, doen we er alles aan om dit voor je op te lossen. Dit betekent dat we gratis terugkomen voor een extra reiniging, vlekbehandeling of nabehandeling. Als we het probleem niet kunnen oplossen, krijg je zonder vragen je geld terug

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Eenvoudige en efficiënte tapijtreiniging in Enschede: Onze werkwijze

Bij Cinco Cleaning maken we het je zo gemakkelijk mogelijk. Ontdek hieronder hoe we te werk gaan om jouw tapijt weer als nieuw te maken:

De eerste stap naar een schoon tapijt is het aanvragen van een offerte. Via onze website kun je eenvoudig en snel een Gratis Online Offerte aanvragen. Liever persoonlijk contact? We zijn van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op:

offerte aanvragen

Na akkoord op de offerte plannen we een afspraak in. We inspecteren je tapijt en bepalen de beste reinigingsmethode. We voeren een proefreiniging uit, zodat je direct het resultaat kunt zien. Pas als je tevreden bent, gaan we over tot de volledige reiniging. Niet tevreden? Dan betaal je niets.

Tapijt laten reinigen | voor- en nafoto

Afhankelijk van het materiaal en de vervuiling wordt je tapijt ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om het vuil los te weken. Eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.

voorbehandeling tapijt reinigen

We spoelen het tapijt grondig door onder druk warm water in het tapijt te spuiten, dat direct met het vuil en reinigingsproduct wordt opgezogen. Deze methode wordt door de meeste grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor groot onderhoud.

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie
Hardnekkige vlekken worden apart nabehandeld met professionele producten. Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen sommige vlekken niet volledig verwijderd worden als de vezel verkleurd of aangetast is.
tapijt reinigen vlekbehandeling

Na afloop lopen we samen met jou een rondje om het resultaat te bekijken. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons direct weten, zodat we het meteen kunnen oplossen.

Kies je voor ons Reiniging & Protect pakket? Dan brengen we na de reiniging een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan. Dit maakt je tapijt vuil- en waterafstotend, waardoor toekomstige vlekken minder snel intrekken en makkelijker te verwijderen zijn. Onze producten zijn volledig ecologisch en veilig voor mens, dier en milieu.

Kies voor Cinco Cleaning en geniet van een schoon en stralend tapijt zonder gedoe!

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray

Beoordelingen van onze tapijtreiniging

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen of bezoek Klantenvertellen.nl voor meer recensies.

Marianne R.
Marianne R.
Nadat onze hond op verschillende plaatsen op ons vloerkleed gal had moeten spugen, hebben wij door Cinco Cleaning het tapijt op laten halen om te reinigen. Eerlijk gezegd waren we bang dat de plekken toch enigszins zichtbaar zouden blijven maar ze zijn er compleet uitgegaan. Erg tevreden over het totale plaatje; handig dat het vloerkleed thuis werd opgehaald en na reiniging weer werd bezorgd.
Toos R.
Toos R.
Zeer tevreden met dit bedrijf. Eerst een test gedaan, die de werknemer niet goed genoeg vond. Hij wilde hier niets voor hebben, zelfs geen voorrijkosten.Besloten mijn tapijt toch te laten reinigen en hier zeer tevreden mee.
Paul S.
Paul S.
Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Cinco. Losse tapijten en zojuist ons vaste tapijt laten reinigen. Zeer tevreden zoals altijd. Snelle persoonlijke service vooraf en de medewerker was heel aardig en kundig. Binnen no time weer een fris tapijt. Thanks!!
Marieke den O.
Marieke den O.
Door o.a. ongelukjes van mijn hond had ik enorme donkere vlekken in mijn wollen tapijt wat ik er zelf niet uit kon krijgen, door Cinco Cleaning is het weer spic en span geworden, ben er ontzettend blij mee. Dank jullie wel!Ik kan het iedereen aanraden!
Jeanne L.
Jeanne L.
Tapijt netjes op de afgesproken tijd opgehaald, er is emailcontact in de tussentijd terwijl het tapijt wordt gereinigd, over hoe het er voor staat en hoe lang het gaat duren, je kunt ook een datum kiezen wanneer het weer aan huis wordt afgeleverd. Ik ben goed tevreden over hun werkwijze, en ik kan ze echt aanbevelen....Jeanne Linders....

Hoe reinigen wij jouw tapijt?

Er zijn verschillende manieren om tapijt te reinigen, maar de meest grondige en effectieve methode is sproei-extractie. Hierbij wordt warm water onder hoge druk in het tapijt gespoten en direct samen met het vuil opgezogen en afgevoerd.

Deze methode wordt aanbevolen door de meeste grote tapijtfabrikanten voor groot onderhoud en zorgt ervoor dat jouw tapijt er weer als nieuw uitziet. In 95% van de gevallen gebruiken we deze tapijtreinigingsmethode om ervoor te zorgen dat je tapijt optimaal schoon wordt.

Dus, als je kiest voor Cinco Cleaning, kun je erop vertrouwen dat we de best mogelijke reinigingstechniek gebruiken voor jouw tapijt!

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie

Zet de eerste stap naar een schoon tapijt.

Wil je genieten van een fris en schoon tapijt zonder gedoe?

Vraag hieronder eenvoudig en snel een offerte aan en ontvang een e-mail met de details voor de reiniging van je tapijt.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar op: