logo cinco cleaning

Tapijt Reinigen Haarlem

Tapijt Reinigen Haarlem

De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Zoekt u tapijt reinigen in Haarlem?

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het diep en grondig reinigen van vast tapijt en vloerkleden met een 100% garantie en gratis haal- en brengservice met eigen chauffeurs.

Wij reinigen voor zowel bedrijven als particulieren.

Vloerkleden worden gratis opgehaald en afgeleverd met onze eigen haal- en brengservice.

Voor het reinigen van vaste vloerbedekking op locatie berekenen wij geen voorrijkosten in Haarlem en omgeving.

Cinco Cleaning is naast vaste tapijtreiniging ook gespecialiseerd in:

Specialist reinigt het tapijt in een theater

Gratis Telefonisch Advies:

Waarom Cinco Tapijtreiniging Haarlem?

Meer dan 3000 klanten geven ons gemiddeld als cijfer een 9,5. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw tapijt en ontvang direct 10% internetkorting.

Woont u in de omgeving van Haarlem? Dan berekenen wij geen voorrijkosten.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de oplevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies:

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Als u binnen 30 dagen na oplevering om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met onze diensten dan zullen we er in alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we terugkomen om het tapijt nogmaals te reinigen, vlekkenbehandelingen, of nabehandelingen te verzorgen. Helemaal gratis. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag zonder vragen terug op uw rekening.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Werkwijze voor Tapijt Reinigen Haarlem

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze:

De eerste stap naar een schoon tapijt is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:

offerte aanvragen

Als u akkoord gaat met de offerte, maken we in overleg met u een afspraak voor de uitvoering.

Wij inspecteren het tapijt en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald. We voeren eerst een proefreiniging uit zodat u het resultaat kunt zien. Pas als het aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot de daadwerkelijke reiniging. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u niets.

Tapijt laten reinigen | voor- en nafoto

Afhankelijk van het materiaal van het tapijt en de mate van vervuiling word het ingeneveld met een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken eventueel wordt dit ingeboend met een microvezel pad.

voorbehandeling tapijt reinigen

Het tapijt wordt grondig gespoeld, onder druk wordt er warm water in het tapijt gespoten en dit wordt direct met vuil en reinigingsproduct weer opgezogen en afgevoerd. Een grondigere reiniging van vast tapijt is niet mogelijk en daarom wordt deze methode door de meeste grote tapijtfabrikanten aanbevolen voor het groot onderhoud van tapijt.

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie
Eventuele vlekken die nog niet zijn verwijderd worden apart nabehandeld. We hebben professionele producten en zullen altijd onze uiterste best doen om alle vlekken te verwijderen. Ondanks deze inspanning kan het soms voorkomen dat een vlek niet helemaal te verwijderen is. Dit gebeurt voornamelijk als de vezel verkleurd en/of aangetast is.
 
tapijt reinigen vlekbehandeling

Na afloop lopen we graag met u een rondje zodat u het resultaat direct kunt zien. Mocht u vragen hebben of aandachtspunten hebben dan kunt u dat direct aangeven zodat we het direct op kunnen lossen.

Heeft u gekozen voor het pakket Reiniging & Protect of Protect & Care? Dan brengen we na het reinigen van uw tapijt,  een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Dit maakt het tapijt vuil en water afstotend, zodat  en toekomstige vlekken niet direct in de vezel trekken. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen en geniet u nog langer van uw schone tapijt. Het product is volledig ecologisch dus veilig voor mens, dier en het mileu.

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray

Gratis Telefonisch Advies:

Tapijt reinigen beoordelingen

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Esther P.
Esther P.
Ons berber-tapijt is weer helemaal schoon geworden
Yolanda Aznar K.
Yolanda Aznar K.
Vriendelijke service! En het tapijt weer als nieuw gekregen!
Ed van Z.
Ed van Z.
Prima tapijtreiniging. Van advies, ophalen en terugbrengen, het zijn vooral de enthousiaste medewerkers die van Cinco een goed bedrijf maken. Top!
Jose S.
Jose S.
Ben heel tevreden over het resultaat van het reinigen van twee Ziegler tapijten. De tapijten zijn (zonder extra kosten of gedoe) twee keer behandeld en zien er weer fris uit. Ook tevreden over halen, brengen en betaling e.a. Steeds goed op de hoogte gehouden.
Monica V.
Monica V.
Het tapijt ziet er weer een stuk beter uit. Zeker niet te duur!
C E
C E
Het tapijt is netjes en met zorg opgehaald en teruggebracht. Goed om te zien dat het nauwkeurig gereinigd en behandeld is. Mijn complimenten voor de kwaliteit van de reiniging.
Peter O.
Peter O.
2 gebruikten vloerkleden gekocht op een veiling. Zodra ik deze uitrolde begon mijn luchtreiniger te blazen. Ik heb deze via Cinco laten reinigen. Kleden werden op tijd opgehaald. Na inspectie van de kleden kreeg ik een rapport over de staat van de tapijten met foto's en de ( on ) mogelijkheden om de kleden te reinigen. Dat heb ik enorm gewaardeerd. Na zeg 1 1/2 week heb ik de kleden terug gekregen. Geen geur meer en schoon. De luchtreiniger blaast niet meer. Ik ben uitermate tevreden.
Sid van der L.
Sid van der L.
zeer tevreden over het reinigen van mijn tapijt op afspraak gewerkt en goede contacten gehad met dames die met mij eerst geadviseerd hadden en daarna de vooruitgang besproken hebben even als de ophaal en terug bezorg datums zeer goede service
George K.
George K.
Voor de tweede keer in jaren twee tapijten gereinigd was echt nodig met twee honden en de nodige ongelukjes,van het ophalen tot het terugbezorgen niets dan lof ,zijn zeer tevreden.
Kayla C.
Kayla C.
Heel goede ervaring met de tapijtreiniging van Cinco.Onze kat had een ongelukje gehad op het vloerkleed en met het huisdierpakket is ons kleed weer geheel schoon en geurvrij.De offerte was snel binnen en het verdere proces is heel gebruiksvriendelijk en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van het proces.
Maud A.
Maud A.
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Cinco tapijtreiniging, en zeer tevreden! Er zaten donkere vlekken in ons lichte tapijt, en deze zijn geheel verwijderd. Het oogt weer als nieuw!
Dyon D.
Dyon D.
Wij hebben ons berber tapijt laten reinigen met haal- en brengservice. Tevreden over de communicatie, de service en het resultaat!
Albert Van den B.
Albert Van den B.
het, wel oude en door de jonge honden misbruikte, tapijt, komt wonderschoon terug.Het voelt veel wolliger aan en is brandschoon. De kleuren zijn opgefleurd. En dat vrij snel en voor een aanvaardbare prijs. Hadden we eerder moeten doen !!
Jessica Van De Wall P.
Jessica Van De Wall P.
Mijn tapijt is zojuist gebracht en het is weer als nieuw!!! Dit had ik nooit verwacht! Echt super tevreden!
Tranquilla van den Bosch - de M.
Tranquilla van den Bosch - de M.
Erg blij met Cinco. Goede service en communicatie. Afspraken worden zorgvuldig nagekomen en eindresultaat is een schoon en zacht bijna nieuw tapijt.
Raymond L.
Raymond L.
Onlangs hebben wij 3 Perzische tapijten door Cinco Cleaning laten reinigen. Wat een prettige en snelle communicatie (meest per mail). Afspraken worden nagekomen en het belangrijkste, kleden zijn prachtig schoon en fris geworden. Zeker een aanrader!
Pieter L.
Pieter L.
Bedrijf communiceert goed, komt afspraken na en tapijt is weer schoon.
Jan Pieter B.
Jan Pieter B.
Betrof een zijden tapijt. Goede informatie en zo goed mogelijk gereinigd.
Gerbrig W.
Gerbrig W.
Klantvriendelijk, snelle service. Ik ben blij met het resultaat, een mooi schoon tapijt, die weer als nieuw eruit ziet.
Ed S.
Ed S.
Keurige procedure en perfecte reiniging! Mijn Perzisch tapijt ziet er weer prachtig uit!
Erik P.
Erik P.
Erg tevreden over de service! In eerste instantie kwam het tapijt niet helemaal zo schoon terug als ik gehoopt had en na contact met de klantenservice werd het tapijt kostenloos nog eens opgehaald, gereinigd en weer terug gebracht. Zonder gedoe. Heel fijn!
Annemiek K.
Annemiek K.
Erg professioneel bedrijf. Zeer goede informatie die je per mail ontvangt over meerdere details over het schoonmaken van je tapijt. Erg correcte en fijne communicatie!Wij zijn enorm blij dat we dit hebben laten doen en wij hebben meteen een professioneel ondertapijt bij hen besteld voor een zeer schappelijke prijs. Kortom, dit bedrijf is een aanrader!
Vaste vloerbedekking is gereinigd door Mark. Denkt mee en er zijn prima afspraken met dit bedrijf te maken. Top
De vaste vloerbedekking is weer als nieuw! De communicatie was optimaal. Veel lof en vertrouwen over dit bedrijf!
Fantastisch schoon tapijt! Lijkt als nieuw terwijl het een oud Perzisch tapijt is. Heeft weer frisse kleuren. Boven verwachting resultaat. Heel goede service , ophalen/terugbrengen. Sympathieke chauffeur.
Kortom aanrader dit bedrijf
Als nieuw 🥳
Ons berber tapijt is even op vakantie geweest & heeft de Haman bezocht voor o.a. een goede scrub en wasbeurt.

Ziet er weer prachtig uit & kan hopelijk weer een paar jaar mee. Zelfs de cats herkennen het niet meer, zo zacht en het ruikt natuurlijk anders.

Ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb en het gemak van ophalen en retourneren van het tapijt op afspraak is ideaal.

Hoop het lange tijd mooi te kunnen houden & mocht het weer tijd zijn voor de Spa dan weet ik jullie te vinden!!

Hartelijke groet,
Brigitte
Goed service, Top werk 👍mijn Perzische tapijten zijn schoon en vlekkeloos terug😊👍👍
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Snel een afspraak.
Ben heel tevreden.
Trap met overloop met vloerbedekking.
Ook enkele malen kleden laten reinigen.
Cinco, topper bedrijf, mensen van afspraak, correct, zorgvuldig, eerlijke prijs
Zij hebben bij ons het bankstel van 6 jaar oud schoon gemaakt en is als het ware nieuw, hun advies 1x in de twee jaar afhankelijk van levensstijl, bij ons wordt het echt gebruikt met gezin van 8 personen, 2 honden en dan nog de rest van de huisdieren die de kinderen even willen binnen hebben.
Kort rekensommetje bankstel 6 jaar kostprijs €3000,00 is €500,00 per jaar en dan moet je een nieuwe cinco schoonmaken € ??? Per keer zelf opvragen, tel uit je winst gaat jaren langer mee,
Nogmaals super hartelijk dank

P.S. Cinco ik heb ook nog een beklede trap die ik graag schoon wil hebben, wil u mij hiervoor prijs geven, het zijn alleen de treden 14 stuks

Hartelijke groet Gert Hein van Lagen Voorthuizen

Heb zelf geen Facebook en doe dit via mijn dochter
De vloerbedekking van onze trappen laten reinigen. Ze zien er weer uit als nieuw!!! Fijn contact gehad via de mail, klantvriendelijke persoon die het werk uitvoerde én het werk werd ook zéér netjes gedaan. Een échte aanrader dus!!

Gratis Telefonisch Advies:

Tapijtreiniging methode

Er zijn verschillende manieren om tapijt te reinigen. Veruit de grondigste methode is sproei-extractie tapijtreiniging. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct d.m.v. een vacuüm samen met het vuil weer opgezogen en afgevoerd.

Deze methode wordt aangeraden door de meeste grote tapijtfabrikanten voor het groot onderhoud van tapijt. In 95% van de gevallen zullen we ook deze tapijtreinigingsmethode toepassen.

Grijze tapijt wordt gereinigd met sproei-extractie

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor tapijtreiniging aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw tapijt.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 bereikbaar op:

Gratis Online Offerte