Professionele Tapijtreiniging

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt voor de zakelijke markt. Wij komen graag in hotels, kantoren, restaurants en winkels.

Onze opdrachten variëren van éénmalig een ruimte reinigen tot complete onderhoudsprogramma´s van hotels en kantoorgebouwen en winkels.

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en medewerkers met de juiste kennis en ervaring om uw tapijt te onderhouden zodat u, uw collega´s en uw klanten hier zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Naast tapijtreiniging zijn wij ook gespecialiseerd in meubelreinigingvloerkleedreiniging en matrassenreiniging.

Bent u een particulier? Ook dan kunt u uw tapijt laten reinigen bij ons.

tapijtreiniging

Gratis Proefreiniging

Kies uw vuilste stuk tapijt uit. We maken een afspraak om dit voor u te reinigen. Is het resultaat naar wens? Dan maken we een afspraak om de rest van het tapijt te reinigen op een moment dat het u uitkomt. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. De gratis proefreiniging is beschikbaar voor opdrachten vanaf € 750,00 excl. BTW.

proefreiniging tapijt

Duurzaam, Kostenbesparend en Gezond

Met schoon tapijt zorgt u niet alleen voor een goede indruk bij klanten en medewerkers. Goed onderhouden tapijt is ook nog eens erg duurzaam, kostenbesparend en gezond. Waarom? Als uw tapijt goed onderhouden wordt, gaan het langer mee waardoor vervanging uitgesteld wordt. Daarnaast zorgt het voor een schonere en gezondere werkplek.

Inplannen wanneer het u uitkomt!

U runt een onderneming en wij weten wat dat is. Wij proberen altijd de werkzaamheden uit te voeren op de momenten dat dit zo min mogelijk overlast geeft. Dit gaat altijd in overleg en gebeurt meestal in rustige periodes als er geen of weinig medewerkers en klanten zijn. Ons doel is uw medewerkers en klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen, zodat de dagelijkse werkzaamheden niet onderbroken hoeven worden.

Aanbrengen Vuilafstotende Beschermlaag (Impregneren)

Als het tapijt schoon is kunnen we een beschermlaag aanbrengen. Deze voorkomt snelle hervervuiling en vlekken kunnen in de toekomst gemakkelijker verwijderd worden omdat deze niet direct in de stof trekken. Daarnaast zorgt deze beschermlaag ervoor dat het tapijt minder snel slijt en dus langer meegaat. Dit is optioneel.

tapijtreiniging restaurant

Onderhoudsprogramma Tapijtreiniging

Kies voor een meerjarig onderhoudsprogramma dan heeft u er geen omkijken meer naar. Daarnaast kunnen we u een betere prijs aanbieden omdat we efficiënter kunnen werken. Beter voor u, en beter voor de tapijt omdat deze er nu altijd mooi uitziet en de levensduur drastisch verhoogd wordt.

tapijtreiniging

Tapijtreiniging methodes

In de tapijtreiniging zijn er twee methodes te onderscheiden.

  • Dieptereiniging. Oftewel sproei-extractie tapijtreiniging. Dit is de grondigste manier om vast tapijt te reinigen en deze methode gebruiken wij 80% van de tijd. Eerst brengen we een reinigingsproduct aan op het tapijt, na een korte inwerkperiode wordt het tapijt met een speciaal mondstuk geïnjecteerd met water wat gelijktijdig wordt opgezogen en afgevoerd samen met het vuil wat in het tapijt zit. Deze methode wordt gebruikt voor groot onderhoud van tapijt.
  • Oppervlaktereiniging. Dit wordt ook wel bonnet tapijtreiniging genoemd. Bij deze methode wordt er een reinigingsproduct aangebracht. Na een korte inwerkperiode gaan we met een éénschijfsmachine met een katoenen pad over het tapijt. De pad neemt het vuil op. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt als tussenreiniging in een onderhoudsprogramma. Deze tapijtreinigingsmethode is minder grondig maar heeft een kortere droogtijd.
Sproei-extractie tapijtreiniging

Voor wie doen wij veel tapijtreiniging:

  • Hotels
  • Kantoorgebouwen
  • Restaurants
  • Winkels
  • Bioscopen

Gratis Advies Gesprek Aanvragen

Heeft u interesse? Vraag een gratis advies gesprek aan met één van onze specialisten.

Specialist Tapijtreiniging Zakelijk: Albert Blok