Professionele Tapijtreiniging

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt voor de zakelijke markt. Wij komen graag in hotels, vakantieparken, zorginstellingen, kantoren en winkels.

Onze opdrachten variëren van éénmalig een ruimte reinigen tot complete onderhoudsprogramma´s van hotels, kantoorgebouwen en winkels.

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en medewerkers met de juiste kennis en ervaring om uw tapijt te onderhouden zodat u, uw collega´s en uw klanten hier zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Naast tapijtreiniging zijn wij ook gespecialiseerd in meubelreinigingvloerkleedreiniging en matrassenreiniging.

Bent u een particulier? Ook dan kunt u uw tapijt laten reinigen bij ons.

tapijtreiniging

Duurzaam, Kostenbesparend en Gezond

Met een schoon en onderhouden tapijt zorgt u niet alleen voor een goede indruk bij klanten en medewerkers.

Goed onderhouden tapijt is ook nog eens erg duurzaam, kostenbesparend en gezond. Goed tapijt onderhoud zorgt ervoor dat het tapijt minder snel slijt, dat het tapijt continu mooi blijft en het verbetert de luchtkwaliteit.

Daarnaast zorgt het voor een schonere werkplek met blijere, gezondere en productievere medewerkers.

Gratis Proefreiniging

Kies uw vuilste stuk tapijt uit. We maken een afspraak om dit voor u te reinigen. Is het resultaat naar wens? Dan maken we een afspraak om de rest van het tapijt te reinigen op een moment dat het u uitkomt.

Zo krijgt u eerlijk advies en zijn er geen verrassingen achteraf.

De gratis proefreiniging is beschikbaar vanaf 500m².

gratis proef tapijt reinigen

Inplannen wanneer het u uitkomt!

U runt een onderneming en wij weten wat dat is. Wij proberen altijd de werkzaamheden uit te voeren op de momenten dat dit zo min mogelijk overlast geeft.

Dit gaat altijd in overleg met u en gebeurt meestal in rustige periodes als er geen of weinig medewerkers en klanten zijn.

Ons doel is uw medewerkers en klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen, zodat de dagelijkse werkzaamheden niet onderbroken hoeven worden.

Aanbrengen Vuilafstotende Beschermlaag (Impregneren)

Na de reiniging kunnen we een vuilafstotende beschermlaag aanbrengen. Dit wordt ook wel impregneren genoemd.

Deze onzichtbare beschermlaag voorkomt snelle hervervuiling. Vlekken kunnen in de toekomst gemakkelijker verwijderd worden, omdat deze niet direct in de vezel trekken.

Daarnaast zorgt deze beschermlaag ervoor dat het tapijt minder snel slijt en dus langer meegaat.

Heeft u interesse in impregneren. Geef dit aan bij het aanvragen van de offerte en wij zorgen voor de rest.

tapijt impregneren

Onderhoudsprogramma Tapijtreiniging

Kies voor een meerjarig onderhoudsprogramma dan heeft u er geen omkijken meer naar. Daarnaast kunnen we u een betere prijs aanbieden omdat we efficiënter kunnen werken. Beter voor u, en beter voor de tapijt omdat deze er nu altijd mooi uitziet en de levensduur drastisch verhoogd wordt.

tapijtreingiging onderhoudsprogramma
professionele tapijtreiniging

Tapijtreiniging methodes

  • Dieptereiniging. Oftewel sproei-extractie tapijtreiniging. Dit is de grondigste manier om vast tapijt te reinigen en deze methode gebruiken wij 80% van de tijd. Eerst brengen we een reinigingsproduct aan op het tapijt, na een korte inwerkperiode wordt het tapijt met een speciaal mondstuk geïnjecteerd met water wat gelijktijdig wordt opgezogen en afgevoerd samen met het vuil wat in het tapijt zit. Deze methode wordt gebruikt voor groot onderhoud van tapijt.
  • Oppervlaktereiniging. Dit wordt ook wel bonnet tapijtreiniging genoemd. Bij deze methode wordt er een reinigingsproduct aangebracht. Na een korte inwerkperiode gaan we met een éénschijfsmachine met een katoenen pad over het tapijt. De pad neemt het vuil op. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt als tussenreiniging in een onderhoudsprogramma. Deze tapijtreinigingsmethode is minder grondig maar heeft een kortere droogtijd.

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. We sturen u dan zo snel mogelijk de offerte voor reiniging toe.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte