logo cinco cleaning

Bank Reinigen Ede

Gespecialiseerd in het reinigen van stoffen meubels aan huis

De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Woon je in Ede en wil je je bank professioneel laten reinigen?

Wij zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van banken, eetkamerstoelen, bureaustoelen en fauteuils. Dankzij onze geavanceerde technieken en nieuwste machines geven we je meubels een tweede leven.

Onze Werkwijze:

  1. Inspectie: We bekijken je meubels en bepalen de beste reinigingsmethode.
  2. Gratis Proefreiniging: We laten zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Niet tevreden? Geen kosten.
  3. Volledige Reiniging: Tevreden? Dan reinigen we je bank volledig.

Naast meubelreiniging zijn we ook gespecialiseerd in:

Bank Reinigen
Wij rekenen geen voorrijkosten in Ede en omgeving.
Marieke – Ede

Topservice van Cinco Cleaning!

“Met een drukke baan en moeder van twee jonge kinderen had ik geen tijd om mijn bank schoon te krijgen. Cinco Cleaning was de perfecte oplossing. De vriendelijke medewerker kwam op afspraak en zorgde ervoor dat mijn bank er weer als nieuw uitzag. De biologische reinigingsmiddelen geven me gemoedsrust voor mijn kinderen en huisdieren. De service was snel, professioneel en boven verwachting. Ik raad Cinco Cleaning aan iedereen aan die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.”

Waarom Cinco Meubelreiniging Ede?

Wij combineren expertise, klantgerichtheid en milieuvriendelijkheid om jouw meubels perfect schoon te maken. Kies net als duizenden tevreden klanten voor Cinco Cleaning en ervaar het verschil.

Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor meubelreiniging in heel Nederland. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

We bieden een gratis proefreiniging aan. Zie het resultaat voordat je betaalt. Niet tevreden? Geen kosten.

In Ede en omgeving rekenen wij geen voorrijkosten. Geen verborgen kosten, alleen transparantie.

Wij gebruiken biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die veilig zijn voor kinderen en huisdieren.

Sinds 1989 hebben wij samengewerkt met James, een specialist in reinigingsproducten. Profiteer van onze jarenlange ervaring en deskundigheid.

Niet tevreden? Laat het ons binnen 30 dagen weten en we lossen het op. Anders krijg je je geld terug.

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Wij  begrijpen hoe belangrijk een schoon en fris huis is voor jou en je gezin. Daarom bieden we een 30 dagen 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden met onze meubelreiniging? We komen gratis terug om het opnieuw te doen. Vlekken of nabehandelingen? Geen probleem, we regelen het. Lukt het ons niet om je tevreden te stellen, dan krijg je zonder vragen je geld terug. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Onze Milieuvriendelijke Aanpak

Bij Cinco Cleaning streven we ernaar om niet alleen jouw meubels schoon te maken, maar ook de planeet te beschermen. 

Duurzame Reinigingsmethoden

We gebruiken biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die veilig zijn voor kinderen, huisdieren en het milieu. Onze producten bevatten geen schadelijke chemicaliën, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een schoon huis.

Energiezuinige Praktijken

Onze processen zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn. We wekken energie op met zonnepanelen en streven naar een CO2-neutrale werking. Dit betekent dat we actief werken aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Partners in Duurzaamheid

We werken samen met leveranciers die onze toewijding aan duurzaamheid delen. Dit zorgt ervoor dat we altijd de meest milieuvriendelijke oplossingen gebruiken voor jouw reinigingsbehoeften.

Werkwijze Bank Reinigen Ede

We maken het proces voor schone meubels zo eenvoudig mogelijk. Lees hier hoe het werkt:

Vraag eenvoudig een Gratis Online Offerte aan via onze website. Liever persoonlijk contact? Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur op:

offerte aanvragen

Na akkoord op de offerte doen we een voorinspectie en vragen we eventueel om foto’s. We plannen een afspraak en voeren een proefreiniging uit. Tevreden? Dan reinigen we de bank volledig. Niet tevreden? Geen kosten.

Grijze bank laten reinigen; een voor- en een nafoto

We gebruiken biologisch afbreekbare producten, goedgekeurd door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Veilig voor mens, dier en milieu.

Bank krijgt een voorbehandeling en wordt bespoten

Je meubel wordt diep gereinigd en gespoeld om alle reinigingsmiddelen te verwijderen. Dit voorkomt snelle hervervuiling en zorgt voor een grondige reiniging.

Luxe stoel wordt met sproei-extractie schoongemaakt
Hardnekkige vlekken krijgen extra aandacht. Hoewel we niet kunnen garanderen dat alle vlekken verdwijnen, zetten we al onze expertise en middelen in om de beste resultaten te behalen.
Vlek met een sproei-extractie verwijderen

We controleren samen het resultaat. Eventuele aandachtspunten lossen we direct op.

Meubelreiniging; een na-inspectie

Bij het Reiniging & Protect pakket brengen we na de reiniging een ecologische vuilafstotende laag aan. Dit maakt je meubel vuil- en waterafstotend en makkelijker schoon te houden.

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray

Wat zeggen onze klanten?

Wij geloven dat klanttevredenheid de beste graadmeter is voor onze service. Duizenden tevreden klanten kunnen het niet mis hebben! Hun eerlijke feedback en positieve ervaringen geven je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Lees hieronder wat onze klanten te zeggen hebben en ontdek waarom zij voor Cinco Cleaning kiezen.

Claudia van Meurs - J.
Claudia van Meurs - J.
Cinco heeft net onze bank gereinigd, echt fantastisch werk. Super blij met het resultaat.
Rob F.
Rob F.
komen op tijd, werken conform afspraken en de meubels zien er weer prima uit. Personeel erg vriendelijk en informatief.
Ik was er van overtuigd dat de vlekken onmogelijk uit de stof van het bankstel zouden gaan. Om die reden lang gewacht. Op een gegeven moment gedacht; "een beetje schoonmaken, dan kan hij nog even mee", voordat het bankstel vervangen wordt. Wat denk je?: het bankstel is weer als nieuw. Aangezien we op onze planeet moeten letten, gaan we het nog wel een paar jaar gebruiken. Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Ook de medewerkers van Cinco zijn aardig en professioneel. TEVREDEN!
Professionele aanpak van de reiniging (bank).
Zeer deskundige en vriendelijk uitvoering.
Kortom een aanbeveling meer dan waard!
Eetkamer stoelen laten reinigen,hadden we dat maar eerder laten doen.ze zijn weer als nieuw.we zijn er blij mee.
Stoelen en bank weer als nieuw. Geweldig gedaan.
Echt super! Erg blij met de schone bank en kleed!!!
Top gedaan en goed prijs in verhouding met reiniging
Mijn bank is weer als nieuw.
Prima service duidelijke prijsopgave van te voren.
Werknemer was vriendelijk en werkte keurig.
Een aanrader.
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
Super goed geholpen! Erg blij met onze schone meubels. Correcte werknemers.
Perfect gereinigde bank! �
Vandaag Ramon over de vloer gehad om onze bank te reinigen.. en echt ongelofelijk verrast door het resultaat.. hij kan de showroom in zo mooi.. echt als nieuw! Ramon werkt snel, efficiënt, netjes echt Super bedankt!
Vandaag meubelen laten reinigen en impregneren door Cinco. Was er zelf niet bij maar met het oog het eindresultaat en de enthousiaste reactie van het thuisfront over de service en klantvriendelijkheid van Jeroen een absolute aanrader!

Update 1-10-2020
Opnieuw onze bank laten reinigen en ik was opnieuw verbaasd bij thuiskomst. Als nieuw weer! En ook deze keer zeer te spreken over de professionaliteit (vraag ook bij binnenkomst van Remco of het dragen van een mondkapje op prijs werd gesteld) en klantvriendelijkheid.
Uiteindelijk is de bank niet schoongemaakt maar de service was uitstekend. Na een proefreiniging was het duidelijk dat het stof was aangekleurd en niet beter van de behandelink zou worden. De advies van cinco was niet door te gaan en er was geen spraak van voorrijkosten. Dat was een mooi veraasing. AANGERADEN!
Onze wollen bank ziet er weer prachtig uit!
Ons bankstel was ontzettend vuil we hadden niet gedacht dat het zo mooi zou worden!!!
PRIMA WERK GELEVERD
Volgende beoordelingen

Onze Zorg voor Gezondheid en Welzijn

Wij begrijpen hoe belangrijk een gezonde leefomgeving voor jou en je gezin is. Daarom zorgen we ervoor dat onze reinigingsmethoden bijdragen aan een schoner en gezonder huis.

Verwijdering van Allergenen

Onze dieptereiniging verwijdert niet alleen vuil en vlekken, maar ook allergenen zoals stofmijten en pollen. Dit zorgt voor een frisse en gezonde luchtkwaliteit in je huis, wat vooral belangrijk is voor gezinnen met jonge kinderen.

Veilig voor Gezinnen

Onze reinigingsmiddelen zijn hypoallergeen en veilig voor kinderen en huisdieren. We gebruiken geen agressieve chemicaliën, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen in je huis.

Verbeterde Levenskwaliteit

Een schoon huis draagt bij aan je algehele welzijn. Door te kiezen voor Cinco Cleaning, kies je voor een gezondere leefomgeving waarin je gezin kan gedijen.

Zet de eerste stap naar schone meubels.

Wil je genieten van een frisse en schone bank zonder gedoe?

Wij bieden vaste prijzen inclusief BTW en rekenen geen voorrijkosten in heel Ede en omgeving.

Vraag hieronder eenvoudig en snel een offerte aan en ontvang een e-mail met de details voor de reiniging van je meubels.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar op: