logo cinco cleaning

Annuleringsvoorwaarden voor Cinco Cleaning

  1. Gratis Annulering: Je kunt je schoonmaakdienst gratis annuleren tot 72 uur voor de geplande afspraak. We vragen je om dit te doen door contact op te nemen met onze klantenservice via info@cincocleaning.com of bel 088-2999299.

  2. Annulering binnen 72 uur: Als je binnen 72 uur voor de geplande afspraak annuleert, brengen we 50% van de kosten van de geboekte dienst in rekening. Deze kosten dekken de tijd die voor jou is gereserveerd en de verloren gegane mogelijkheden voor andere klanten.

  3. Annulering op de dag zelf: Als je op de dag van de geplande schoonmaakdienst annuleert, brengen we 100% van de kosten van de dienst in rekening.

  4. No-show: Als onze schoonmaakprofessionals aankomen op de geplande tijd en locatie en ze worden geweigerd of kunnen het pand niet betreden vanwege redenen buiten onze controle, wordt dit beschouwd als een ‘no-show’. In dit geval brengen we de volledige kosten van de dienst in rekening.

  5. Wijzigingen: Je kunt je afspraak wijzigen tot 48 uur voor de geplande tijd zonder extra kosten. Als je binnen 48 uur wijzigingen wilt aanbrengen, zijn we hiermee flexibel afhankelijk van de beschikbaarheid van onze professionals. We kunnen echter niet garanderen dat we in alle gevallen aan je verzoek kunnen voldoen en dit kan leiden tot annuleringskosten zoals hierboven vermeld.

  6. Overmacht: In het geval van overmacht, zoals natuurrampen, extreme weersomstandigheden, stakingen of andere onvoorspelbare gebeurtenissen die de dienstverlening onmogelijk maken, kan de dienst zonder extra kosten worden geannuleerd of verzet.

Cinco Cleaning behoudt zich het recht voor om deze annuleringsvoorwaarden te allen tijde te wijzigen. We raden je daarom aan om deze voorwaarden regelmatig te controleren.

Bedankt voor je begrip en je vertrouwen in Cinco Cleaning.