logo cinco cleaning

Onze reinigingsservice voor theaters

Ontvang in 3 simpele stappen een unieke & transparantie persoonlijke offerte & ontwerp!

Tapijtreiniging en Meubelreiniging in Theaters

Ook wij bezoeken met regelmaat het theater voor een ontspannen avondje uit. Over het algemeen worden we veelvuldig ingezet om het “vaste tapijt” en de “theaterstoelen” professioneel te reinigen.

Omdat onze tarieven gelden voor alle theaters in Nederland, kunnen we de diensten super scherp aanbieden met een hoge kwaliteit. Zie het als een collectieve inkoop, waar we de krachten bundelen met de gehele theaterbranche.

Voor de (artiesten) foyers & restaurants binnen het theater hebben we tevens extra diensten toegevoegd waar de theater gebruik van kunnen maken, hierbij moet u denken aan het professioneel reinigen van zitbanken, fauteuils, zitstoelen & gordijnen.

In samenwerking & ontwikkeling met James.eu hebben we de afgelopen jaren aan een unieke vezelbeschermer gewerkt en deze passen we sinds 2021 ook toe voor de theaterstoelen. Het bijzondere van deze vezelbeschermer is dat deze biologisch afbreekbaar is, maar een unieke werking heeft en de theaterstoelen daadwerkelijk beschermt. In de tijden dat chemische vezelbeschermers nog toegestaan waren, zijn er veel “natuurlijke tegenhangers” op de markt gekomen……bij geen van deze producten waren wij enthousiast en konden we geen garanties afgeven. Deze nieuwe ontwikkeling staan voor voor de volle 100% achter en we geven hier ook een garantie op van 2 jaar. Dus mocht er in die periode van 2 jaar een vlek komen op uw theaterstoel…..en u krijgt deze vlek (vlek ligt op oppervlakte van de stoel) niet eenvoudig weg (simpele spray en wit doekje)….dan komen wij kosteloos langs om de vlek alsnog professioneel te behandelen.

Specialist reinigt de theaterstoelen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Welke diensten?

Waarom Cinco Zakelijk?

Theaterstoelen door Cinco Cleaning laten reinigen

Cinco Zakelijk is een gezonde onderneming en we werken dagelijks met prachtige bedrijven samen waar we ontzettend trots op zijn. We blijven altijd kritisch en vernieuwend.

Onze visie is dan ook dat het aantrekkelijk moet zijn om structureel te gaan samenwerken.

Door onze op maat gemaakte programma’s, transparante samenwerking, goed getrainde specialisten en door werkzaamheden te clusteren, kunnen we efficiënter werken waardoor we op meerdere vlakken de voordelen eruit halen.

En dat is waar Cinco Cleaning & Cinco Zakelijk voor staan.

In 3 simpele stappen een op maat gemaakte aanbieding

Hebben wij uw interesse gewekt? In 3 simpele stappen werken we voor u een “op maat gemaakte” aanbieding & ontwerp uit!

 

  1. Kies uw Branche
  2. Kies uw Diensten
  3. Ontvang uw Persoonlijke Voorstel

 

Overzichtelijk & transparant voorstel met vaste tarieven! Wij belasten geen voorrijkosten en materiaalkosten door.

Aanvraaggegevens: