Vloerkleden Reinigen

0
+
Tevreden Klanten
0
+ jaar
Ervaring
0
dagen
Tevredenheidsgarantie

Kwaliteit komt met de jaren

Professionele reiniging van vloerkleden moet absoluut niet onderschat worden! Om continu kwaliteit te kunnen garanderen, wordt er tientallen jaren ervaring vereist.

Vervolgens gaat dit iedere dag samen met een hoge productie vloerkleedreiniging door gekwalificeerd personeel.

Op deze manier is ons bedrijf in staat om continu de nieuwste machines en technieken toe te passen op uw vloerkleed.

Vloerkleed laten reinigen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Vloerkleden Reinigen - Uniek 10 Stappenplan

 • Offerte Aanvraag: Onze vriendelijke klantenservice informeert u graag over onze werkwijze & planning en werkt vervolgens een passende offerte voor u uit.
 • Ophalen: Geen zorgen, u hoeft niet met uw vloerkleed te “sjouwen”. Wij komen uw vloerkleed persoonlijk halen op een samen nader te bepalen dag en tijdstip..
 • Voorinspectie: Omdat ieder vloerkleed andere eigenschappen bevat, zal een expert gaan bepalen welke reinigingsmethode het beste past bij uw vloerkleed.
 • Kloppen: Eén van de belangrijkse stappen in het proces! Hier hebben we dan ook een unieke klop-machine voor aangeschaft welke onmisbaar is.
 • Reiniging: Uw vloerkleed wordt met de grootste zorg, kennis en technieken gereinigd door onze experts. Cinco Cleaning beschikt over unieke machines voor dit proces.
 • Extra Vlekkenbehandeling: Wij streven naar een perfect schoon vloerkleed en kwaliteit staat op 1! In deze fase zullen eventuele hardnekkige vlekken een extra behandeling krijgen.
 • Spoelen: Grondig spoelen is belangrijk om alle zeeprestanten te verwijderen. Dit zorgt namelijk voor snelle hervervuiling! Wij hebben dan ook de beste “spoeler” in de branche!
 • Drogen: Uw vloerkleed wordt gecentrifugeerd en vervolgens onder optimale omstandigheden binnen 12 uur gedroogd in een droogkamer (speciale techniek).
 • Na-inspectie: De laatste check voor een perfect resultaat. Kleur, geur en kwaliteit worden hierbij onafhankelijk door 2 experts gecontroleerd & waar nodig hersteld.
 • Verpakken & Afleveren: We rollen uw vloerkleed op en “wikkelen” het netjes in. Wij plannen samen met u een afspraak in en onze chauffeur brengt het kleed naar de desbetreffende ruimte en rolt het voor u uit, zodat u direct kunt genieten van het frisse en schone eindresultaat.
kleed reinigen

Wat kan Cinco Zakelijk u bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook u wilt weten of u met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft u direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

 • Professionele wasserij die zo is ingericht om op het allerhoogste kwaliteitsniveau vloerkleden te wassen
 • Vakkundig personeel met jarenlange ervaring en als enige Nederlands Bedrijf Master Rug Cleaner gecertificeerd
 • Machines, kennis, technieken en samenwerking met diverse landen over de wereld (o.a. Turkije / Duitsland / USA)
 • Milieuvriendelijke producten die ook veilig zijn voor mens en uw vloerkleed
 • Unieke spoel- en droogtechniek
 • Samenwerking met productleverancier James.eu
 • KWALITEIT: meer dan 3.000 klanten die ons gemiddeld als cijfer een 9,5 geven!
 • Uw vloerkleed komt pas terug als wij 100% TEVREDEN zijn

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Flexibel

Flexibel, altijd bereikbaar en goeie kwaliteit afgeleverd!! Denkt mee met de klant. Annika Hammer

Ik ben zeer tevreden

Het tapijt is snel en goed schoongemaakt De afspraken werden keurig nagekomen De prijs was lager dan ik had verwacht PRIMA Hillebrand Den H

Attent, net en vriendelijk personeel.

Goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden over de gehele procedure George

by Jeroen Nienhuis on Cinco Cleaning B.V.
Reinigen tapijt

Super resultaat van het reinigen van mijn tapijt. Alles super snel geregeld. Communicatie was super! Dank!!!

by Marjolein Jansen van Doorn on Cinco Cleaning B.V.
Zeer tevreden.

Na de reiniging weer super mooi. Gewoon als nieuw.

Bedankt!!!!!!!!

Prachtig resultaat,

Ons handgeknoopt wollen vloerkleed is weer als nieuw. Zelfs de nagellak is eruit, We zijn heel tevreden over het gereinigde kleed, zeker ook over de communicatie met Cinco en de afhandeling.

👍

Prima in alle opzichten: deskundig, eerlijk in de prijs en klantvriendelijk. Een dikke 👍👍👍

Top service & vakmanschap

Onze hoekbank was met drie kleine kinderen aardig vies geworden, vlekken die er niet meer uit wouden. Via internet bij Cinco terecht gekomen en mede door alle reviews besloten een offerte aan te vragen. Communicatie verliep zeer snel en netjes. Alles werd goed duidelijk gemaakt vooraf wat we konden verwachten. De medewerker van Cinco heeft een aardige klus gehad aan onze bank en ging zeer netjes te werk. Grondig gewerkt zodat we hopelijk het mooiste resultaat zouden krijgen. Wij gingen er vanuit dat niet alle vlekken er nog uit zouden gaan, maar naar 24u ziet onze bank er weer als nieuw uit en zijn alle vlekken eruit. Bovenverwachting blij! Ik zou iedereen Cinco aanraden voor het schoonmaken van meubilair e.d.

Prijs/kwaliteit verhouding is super! Voor dit geld koop je geen nieuwe bank maar zit je wel weer op het oog op een nieuwe frisse bank :)!

by Joost van der Est on Cinco Cleaning B.V.
Uitstekend!

Vanmorgen is mijn vloerkleed teruggebracht en zonder enige overdrijving: weer als nieuw! Voortreffelijk werk Cinco! Dit resultaat had ik niet verwacht gezien de staat waarin ik het aanbood voor reiniging. Ook de logistiek erom heen, de communicatie per mail, dikke pluim!

by Expert on Cinco Cleaning B.V.
dikke 10

Wederom TOP geregeld.

Resultaat is dikke 10!

Dank jullie wel.

by Jaap en Joke on Cinco Cleaning B.V.
Prima werk

2 fauteuils die wat smoezelig waren geworden na 5 jaar laten reinigen.

De medewerker heeft alles duidelijk uitgelegd en netjes gewerkt.

De fauteuils zien er nu weer als nieuw uit.

by N.zwpolsman on Cinco Cleaning B.V.
Zeer tevreden.

Heel tevreden,behulpzaam goed resultaat.

by Henriette Tel-van de Wall on Cinco Cleaning B.V.
Erg tevreden

Onlangs bij jullie mijn vloerkleed laten reinigen! Erg blij met het resultaat. Goede afspraken werd gehaald en gebracht!

Vandaag onze bank laten reinigen, weer erg tevreden met het resultaat! Credits naar de oudere man die bij ons is geweest vandaag, fijne werkwijze erg klantvriendelijk!

Boven verwachting

Onze bank is boven verwachting schoon en fris uit de behandeling gekomen. Heel blij mee.

De tip om meteen de matrassen te laten doen was heel welkom. Een aanrader!

by Rudolf on Cinco Cleaning B.V.
Netjes

Aanmelden en informatie is overzichtelijk en duidelijk. Er werd netjes gewerkt en met een mooi resultaat. Enige vlek in het tapijt ging er helaas niet uit. Maar verder is er veel vuil uitgehaald, mooi resultaat!

by Henriette on Cinco Cleaning B.V.
Snel en netjes

Wij hebben nu al tweemaal Cinco gebruikt voor het reinigen van koffievlekken en beide keren met goed resultaat. De medewerker werkte snel en netjes en we zullen Cinco een volgende keer zeker weer inschakelen.

Schoon en fris

Maken van de afspraak verliep erg soepel. De stoffen bank ziet er weer super uit, schoon en fris en heeft weer kleur!

by Nico & Sjoukje Huisman on Cinco Cleaning B.V.
Tapijt reinigen

Wij zijn erg ingenomen met het professioneel reinigen van ons wollen vloerkleed. Goede service en het tapijt ziet er uit zoals wij deze een paar jaar eerder hebben aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden.

by M. Visser on Cinco Cleaning B.V.
Een echte aanrader

De medewerker kwam vriendelijk over, betrok mij bij de werkzaamheden door mij te vertellen wat hij ging doen en hoe hij het ging doen. Gaf tips wat ik wel en niet gebruiken kan bij kleine ongelukjes. Was serieus met zijn werk bezig en nam de tijd om tot een goed eindresultaat te komen.

by Jeroen on Cinco Cleaning B.V.
Prima service bij reinigen vloerbedekking

Goede service, vanaf moment dat we om info vroegen tot het maken van de afspraak. Ook op de dag van de afspraak prima verzorgd, met goede uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden en ook nadien uitleg over de tijd die we onze vloerbedekking moesten laten rusten alvorens er weer over konden lopen. Resultaat is fantastisch, heerlijk schoon/fris en ziet er weer super uit.

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Gratis Online Offerte of Advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per vierkante meter. Hoe klein of groot de vloerkleden ook zijn, dagelijks rijden onze chauffeurs in alle uithoeken van ons land, om snel en vakkundig iedereen van dienst te kunnen zijn.

Vooraf informeren wij u goed over onze “werkwijze en planning” en onze chauffeurs (specialisten) zullen altijd “met enthousiasme” uw vloerkleed afleveren. U weet bij ons waar u aan toe bent!

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.