logo cinco cleaning

Jouw matras vakkundig laten reinigen

Tevreden Klanten
0 +
Ervaring
0 + jaar
Tevredenheidsgarantie
0 dagen

Matrasreiniging voor hotels, vakantieparken en zorg

De standaarden van gasten van hotels en vakantieparken worden steeds hoger wat betreft de hygiëne van het matras. Dit geldt ook voor de eisen die de huidige zorg stelt aan de hygiëne voor hun bewoners. Matrassen die niet behandeld worden bevatten miljoenen huisstofmijten, en dit heeft invloed op het slaapcomfort van de meeste mensen. Gasten vinden het daarom steeds belangrijker dat het matras waarop ze slapen regelmatig gereinigd en behandeld wordt.

Met een professionele dieptereiniging van het matras volgens het gepatenteerde POTEMA® reinigingsprocedure zorg je ervoor dat gasten beter slapen en een betere algemene ervaring hebben.

  • Vrij van stoom en chemicaliën
  • Effectieve antibacteriële behandeling
  • Onschadelijk voor mensen en dieren en het milieu
  • Geschikt voor alle soorten matrassen
  • Na 20 minuten weer te gebruiken.
matras laten reinigen met een matrascleaner

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Matrasreiniging certificaat

Na reiniging krijgt elk matras een officiële Matras Zegel. Als organisatie ontvang je daarnaast een representatief Hygiëne Certificaat ondersteund door Cinco Cleaning en POTEMA® (1 jaar geldig). Deze kun je laten zien aan jouw klanten in de receptie als bewijs van professionele matrasreiniging.

Jouw voordelen:

  • Intensieve dieptereiniging van het matras
  • Hygiëne Certificaat
  • Een reinigingszegel op elk gereinigd matras
  • Beter slaapcomfort voor de gasten
  • Beter imago en betere waarderingen van gasten
matras reinigen certificaat
matras laten reinigen

POTEMA® Matras Clean Spray - afrekenen met huisstofmijt

De Potema Matrasreinigingsspray bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het matras doordringen. Huidschilfers nemen de geur van de spray op en zo worden deze oneetbaar voor de huisstofmijten. De spray dood huisstofmijten niet rechtstreeks, maar zorgt ervoor dat ze geen voedsel meer hebben en dus sterven.

Na de reiniging brengen we de matrasreinigingsspray aan op het matras zodat jouw matras beschermd is tegen huisstofmijt. Wij raden aan om het matras elke drie maanden om te draaien en de spray opnieuw aan te brengen om de verspreiding van huisstofmijt tegen te gaan.

Hoe werkt POTEMA® matrasreiniging?

De Potema matras reinigingsmachine genereert hoogfrequente trillingen. De vuildeeltjes in de matras worden losgemaakt, verpulverd en verwijderd in een vacuüm dat precies is afgestemd op de matrassen. Tegelijkertijd minimaliseert intensieve UVC-straling bacteriën, virussen en sporen.

Het reinigingsproces is onschadelijk voor het materiaal, geschikt voor alle matrassen en veroorzaakt geen lawaai of stof. Het hele proces is volkomen onschadelijk voor mens en milieu. Na het reinigen is de matras helemaal schoon en kan de lucht weer vrij door de matras circuleren.

Wij kiezen bewust voor een droge reiniging en aparte vlekken-behandelplan. Alleen een natte reiniging voor vlekbehandeling is voor het oog een snelle oplossing. Echter zorgt door het toepassen, van alleen deze methode, dat het warme water wat geïnjecteerd wordt een fijne broedplek is voor huisstofmijt en andere bacteriën. Hierdoor wordt het matras alleen maar onhygiënischer! Wij willen je graag vrijblijvend informeren over onze methodiek.

Personeel reinigt matras met de matrascleaner

Gratis telefonisch advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk jou bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook jij wilt weten of je met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft je direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

Schoon, wit matras na een matrasreiniging

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 924 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Gratis online offerte of advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per matras. Wel stemmen we per klant altijd een minimale afname af (dit kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met het reinigen van tapijt, bureaustoelen, trapbekleding en ander meubilair).

Vooraf informeren wij je goed over onze “werkwijze en planning” en onze specialisten zullen altijd “vakkundig en enthousiast” jouw matrassen op locatie met professionele apparatuur reinigen. Je weet bij ons waar u aan toe bent!

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis online offerte