Matrassen Reinigen

0
+
Tevreden Klanten
0
+ jaar
Ervaring
0
dagen
Tevredenheidsgarantie

Matrasreiniging voor Hotels, Vakantieparken en Zorg

De standaarden van gasten van hotels en vakantieparken worden steeds hoger wat betreft de hygiëne van het matras. Dit geldt ook voor de eisen die de huidige zorg stelt aan de hygiëne voor hun bewoners. Matrassen die niet behandeld worden bevatten miljoenen huisstofmijten, en dit heeft invloed op het slaapcomfort van de meeste mensen. Gasten vinden het daarom steeds belangrijker dat het matras waarop ze slapen regelmatig gereinigd en behandeld wordt.

Met een professionele dieptereiniging van het matras volgens het gepatenteerde POTEMA® reinigingsprocedure zorgt u ervoor dat gasten beter slapen en een betere algemene ervaring hebben.

 • Vrij van stoom en chemicaliën
 • Effectieve antibacteriële behandeling
 • Onschadelijk voor mensen en dieren en het milieu
 • Geschikt voor alle soorten matrassen
 • Na 20 minuten weer te gebruiken.
matras reinigen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Samenwerking POTEMA®

Cinco Cleaning heeft gekozen voor een professionele samenwerking met Potema. Het merk Potema heeft wereldwijd de hoogste reputatie voor de professionele dieptereiniging van matrassen. Hun gepatenteerde systeem is uniek en de kwaliteit & hygiëne wordt geborgd door middel van een matras hygiëne-zegel.

Matrasreinigingscertificaat

Na reiniging krijgt elk matras een officiële Matras Zegel. Als organisatie ontvangt u daarnaast een representatief Hygiëne Certificaat ondersteund door Cinco Cleaning en POTEMA® (1 jaar geldig). Deze kunt u laten zien aan uw klanten in de receptie als bewijs van professionele matrasreiniging.

Uw voordelen:

 • Intensieve dieptereiniging van het matras
 • Hygiëne Certificaat
 • Een reinigingszegel op elk gereinigd matras
 • Beter slaapcomfort voor uw gasten
 • Beter imago en betere waarderingen van gasten
certificaat matrasreiniging
matrasreiniging met matrasspray

POTEMA® Matras Clean Spray - Afrekenen met huisstofmijt

De Potema Matrasreinigingsspray bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het matras doordringen. Huidschilfers nemen de geur van de spray op en zo worden deze oneetbaar voor de huisstofmijten. De spray dood huisstofmijten niet rechtstreeks, maar zorgt ervoor dat ze geen voedsel meer hebben en dus sterven.

Na de reiniging brengen we de matrasreinigingsspray aan op het matras zodat uw matras beschermd is tegen huisstofmijt. Wij raden aan om het matras elke 3 maanden om te draaien en de spray opnieuw aan te brengen om de verspreiding van huisstofmijt tegen te gaan.

Hoe werkt POTEMA® Matrasreiniging?

De Potema matras reinigingsmachine genereert hoogfrequente trillingen.

De vuildeeltjes in de matras worden losgemaakt, verpulverd en verwijderd in een vacuüm dat precies is afgestemd op de matrassen. Tegelijkertijd minimaliseert intensieve UVC-straling bacteriën, virussen en sporen.

Het reinigingsproces is onschadelijk voor het materiaal, geschikt voor alle matrassen en veroorzaakt geen lawaai of stof. Het hele proces is volkomen onschadelijk voor mens en milieu. Na het reinigen is de matras helemaal schoon en kan de lucht weer vrij door de matras circuleren.

Wij kiezen bewust voor een droge reiniging en aparte vlekken-behandelplan. Alleen een natte reiniging voor vlekbehandeling is voor het oog een snelle oplossing. Echter zorgt door het toepassen, van alleen deze methode, dat het warme water wat geïnjecteerd wordt een fijne broedplek is voor huisstofmijt en andere bacteriën. Hierdoor wordt het matras alleen maar onhygiënischer! Wij willen u graag vrijblijvend informeren over onze methodiek.

Matrasreiniger

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk u bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook u wilt weten of u met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft u direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

 • Deskundig onderhoudsplan op maat in samenwerking met onze partner POTEMA®
 • Uitvoerende specialisten die weten wat ze doen
 • Wij werken wanneer het u uitkomt
 • 24-uurs service bij calamiteiten
 • Milieuvriendelijke producten die veilig zijn voor uw gasten en matrassen
 • Reiniging van matrassen volgens unieke POTEMA® werkwijze
 • Matrassen zijn binnen 2 uur weer beslaapbaar
 • Vast tarief per matras
 • Ieder matras krijgt een eigen hygiëne zegel
 • Hygiënecertificaat voor de organisatie
 • Advies en behandeling vlekken (natte reiniging)
 • KWALITEIT: meer dan 3.000 klanten die ons gemiddeld als cijfer een 9,5 geven
 • Wij gaan pas weg als u TEVREDEN bent!
gordijnen stomen

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Flexibel

Flexibel, altijd bereikbaar en goeie kwaliteit afgeleverd!! Denkt mee met de klant. Annika Hammer

Ik ben zeer tevreden

Het tapijt is snel en goed schoongemaakt De afspraken werden keurig nagekomen De prijs was lager dan ik had verwacht PRIMA Hillebrand Den H

Attent, net en vriendelijk personeel.

Goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden over de gehele procedure George

by Boeijen on Cinco Cleaning B.V.
Zijde tapijt laten reinigen

Het proces vwb klant contact verloopt erg prettig! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ons kleed kwam fris terug. Ik had alleen gehoopt dat de originele kleurtonen beter naar voren waren gekomen. Ik zie nagenoeg geen verschil met hiervoor.

by Angelique on Cinco Cleaning B.V.
Zeer tevreden klant

Ik ben echt heel tevreden over Cinco Cleaning. Hele goede service, erg vriendelijk personeel, snelle reacties en ze leveren een goed en eerlijk product. Tussentijds word je op de hoogte gehouden van de vorderingen en ze doen wat ze beloven maar maken het niet mooier dan ze kunnen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug!!

by Arienne on Cinco Cleaning B.V.
Absolute aanrader!

Zeer goede service en uitermate vriendelijk personeel.

Gedurende het gehele proces (vanaf het eerste contact tot de dag van terug brengen) wordt je op de hoogte gehouden, met goede uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Resultaat is fantastisch, heerlijk schoon, fris, kleur behouden en ziet er weer super uit.
Zeker een aanrader!

by P.Schaafsma on Cinco Cleaning B.V.
Zeer tevreden

Zeer attente bejegening met uitstekend resultaat reiniging tapijten.
Erg aanbevolen!

by Jacqueline Dingemans-van den Bosch on Cinco Cleaning B.V.
Schoon tapijt

Cinco heeft zeer goede service verleend. Duidelijke informatie naar de klant. Reële voorstelling van zaken .Het tapijt is er echt van opgeknapt. Schoon en fris. Wel kleine beschadigingen aan de hoeken van het kleed. Waarschijnlijk ophangpunten.Over het geheel genomen zijn wij tevreden.

by Toine Luft on Cinco Cleaning B.V.
vloerbedekking

alle slaapkamers super gereingd ,voldoen aan alle wensen ,en bovendien zeer klantvrienderlijk ,zeker en aanrader

by Gerard on Cinco Cleaning B.V.
Snelle klantvriendelijke service

Vriendelijke behulpzame en meedenkende firma , ik kan het iedereen aanraden ,ons vloerkleed is superschool.

Schoon kleed

Wij hebben ons vloerkleed door Cinco Cleaning laten reinigen. We zijn erg tevreden over de snelle en duidelijke communicatie. Het kleed is weer fris en ziet er netjes uit, alleen de hardnekkige vlekken zijn er niet volledig uit gegaan. Verder duurde het wat langer voordat we het vloerkleed weer teruggeleverd kregen.

by Marga en Jan Hadders on Cinco Cleaning B.V.
Weer mooi schoon

De firma Cinco reageerde snel op onze offerte-aanvraag voor het reinigen van ons 2 en 3 sits bankstel. Afspraak kon al op korte termijn. De medewerker van het bedrijf die de werkzaamheden uitvoerde, was heel vriendelijk, professioneel en voorkomend. Werkte netjes en legde telkens de werkwijze uit.
Gelukkig bleek ons bankstel niet heel erg vervuild. Voor zover we het nu kunnen beoordelen is het eindresultaat prima. Direct ook weer laten impregneren.
We kunnen Cinco echt aanraden.

by Conny van Dijk on Cinco Cleaning B.V.
Absoluut aanrader

Al meerdere keren ons vloerkleed naar volle tevredenheid laten reinigen door dit bedrijf

Aanrader

Weer een schoon en fris ontvangen dankzij Cinco.
Dit bedrijf, met snelle en duidelijke communicatie, is een aanrader.

by I Kool on Cinco Cleaning B.V.
Mooi schoon kleed

Onze oude kleed is weer heel schoon en mooi geworden!
Ik heb Cinco Cleaning ervaren als een heel fijn bedrijf en al contact via email, telefoon en aan deur is erg duidelijk en vriendelijk geweest! Dus dikke 10 van mij!!

by John Bornebroek on Cinco Cleaning B.V.
heerlijk schoon kleed

Binnen tien dagen een heerlijk, fris wollen Berber terug. Gehaald en gebracht voor een zeer acceptabele prijs. Het kleed is weer als nieuw!!!

by Jan G. Morsink on Cinco Cleaning B.V.
Prima ervaring

Wij hebben een Berber laten reinigen. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering zijn we zeer goed op de hoogte gehouden (via email) van het gehele proces en van hetgeen we konden verwachten.

De medewerkers waren op tijd en vriendelijk.

Het uiteindelijke resultaat was zeer bevredigend.

Ga zo door!

Tevreden klant

Ons wollen berbertapijt heeft een volle mok koffie over zich heen gehad. Cinco heeft kans gezien deze grote vlek redelijk te verwijderen. Klasse.

Verder zijn wij onder de indruk van de professionaliteit van dit bedrijf hoe zij de klant middels mailberichten over het verloop van het proces informeren.

by Evelyn on Cinco Cleaning B.V.
Super goed !!!

We hadden al hele goed ervaring met reinigen van ons vloerkleed. Nu vaste vloerbedekking laten reinigen inclusief traploper. Hele kundige jongeman Rémy heeft dit gedaan. Super prijs/kwaliteit. Alle complimenten voor Rémy . Ook prima vooraf contact via telefoon en e-mail. Topbedrijf. Aanrader.

by El dib on Cinco Cleaning B.V.
Vloer kleden reinigen

Goede service ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan ook eens te proberen!!

Erg tevreden

Er zaten vlekken in ons zelfgehaakte tapijt. Ik vond het best spannend om dit te laten schoonmaken, maar zelf kreeg ik de vlekken er niet uit.

Het tapijt is weer mooi schoon en de draden zitten nog goed vast. Heel fijn, goede service en ze komen de afspraken na!

by Emke Flikweert on Cinco Cleaning B.V.
Goed werk geleverd

Ik ben zeer tevreden over de schoonmaakbeurt van ons vloerkleed. Ziet er weer prima uit en ruikt ook schoon en fris. Prima service!

Zeer tevreden

Crème/ Witte Brinker wollen kleed laten reinigen, met vieze loopvlekken.

Keurige communicatie via de mail, eenmaal gehaald en kreeg foto's en eerlijk advies/ beeld van het verwachte reinigen van het kleed. Slijtage plekken (loop gedeelte) zou niet helemaal hersteld konden worden.

Toen het kleed gereinigd terug kwam, waren we uiteraard heel benieuwd.

Maar tot onze verbazing, zag het er tiptop uit. Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf qua communicatie en leveren van de werkzaamheden.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Gratis Online Offerte of Advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per matras. Wel stemmen we per klant altijd een minimale afname af (dit kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met het reinigen van tapijt, bureautoelen, trapbekleding en ander meubilair).

Vooraf informeren wij u goed over onze “werkwijze en planning” en onze specialisten zullen altijd “vakkundig en enthousiast” uw matrassen op locatie met professionele apparatuur reinigen. U weet bij ons waar u aan toe bent!

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.