Matrassen Reinigen

0
+
Tevreden Klanten
0
+ jaar
Ervaring
0
dagen
Tevredenheidsgarantie

Matrasreiniging voor Hotels, Vakantieparken en Zorg

De standaarden van gasten van hotels en vakantieparken worden steeds hoger wat betreft de hygiëne van het matras. Dit geldt ook voor de eisen die de huidige zorg stelt aan de hygiëne voor hun bewoners. Matrassen die niet behandeld worden bevatten miljoenen huisstofmijten, en dit heeft invloed op het slaapcomfort van de meeste mensen. Gasten vinden het daarom steeds belangrijker dat het matras waarop ze slapen regelmatig gereinigd en behandeld wordt.

Met een professionele dieptereiniging van het matras volgens het gepatenteerde POTEMA® reinigingsprocedure zorgt u ervoor dat gasten beter slapen en een betere algemene ervaring hebben.

 • Vrij van stoom en chemicaliën
 • Effectieve antibacteriële behandeling
 • Onschadelijk voor mensen en dieren en het milieu
 • Geschikt voor alle soorten matrassen
 • Na 20 minuten weer te gebruiken.
matras reinigen

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Samenwerking POTEMA®

Cinco Cleaning heeft gekozen voor een professionele samenwerking met Potema. Het merk Potema heeft wereldwijd de hoogste reputatie voor de professionele dieptereiniging van matrassen. Hun gepatenteerde systeem is uniek en de kwaliteit & hygiëne wordt geborgd door middel van een matras hygiëne-zegel.

Matrasreinigingscertificaat

Na reiniging krijgt elk matras een officiële Matras Zegel. Als organisatie ontvangt u daarnaast een representatief Hygiëne Certificaat ondersteund door Cinco Cleaning en POTEMA® (1 jaar geldig). Deze kunt u laten zien aan uw klanten in de receptie als bewijs van professionele matrasreiniging.

Uw voordelen:

 • Intensieve dieptereiniging van het matras
 • Hygiëne Certificaat
 • Een reinigingszegel op elk gereinigd matras
 • Beter slaapcomfort voor uw gasten
 • Beter imago en betere waarderingen van gasten
certificaat matrasreiniging
matrasreiniging met matrasspray

POTEMA® Matras Clean Spray - Afrekenen met huisstofmijt

De Potema Matrasreinigingsspray bevat natuurlijke essentiële oliën die tot binnen in het matras doordringen. Huidschilfers nemen de geur van de spray op en zo worden deze oneetbaar voor de huisstofmijten. De spray dood huisstofmijten niet rechtstreeks, maar zorgt ervoor dat ze geen voedsel meer hebben en dus sterven.

Na de reiniging brengen we de matrasreinigingsspray aan op het matras zodat uw matras beschermd is tegen huisstofmijt. Wij raden aan om het matras elke 3 maanden om te draaien en de spray opnieuw aan te brengen om de verspreiding van huisstofmijt tegen te gaan.

Hoe werkt POTEMA® Matrasreiniging?

De Potema matras reinigingsmachine genereert hoogfrequente trillingen.

De vuildeeltjes in de matras worden losgemaakt, verpulverd en verwijderd in een vacuüm dat precies is afgestemd op de matrassen. Tegelijkertijd minimaliseert intensieve UVC-straling bacteriën, virussen en sporen.

Het reinigingsproces is onschadelijk voor het materiaal, geschikt voor alle matrassen en veroorzaakt geen lawaai of stof. Het hele proces is volkomen onschadelijk voor mens en milieu. Na het reinigen is de matras helemaal schoon en kan de lucht weer vrij door de matras circuleren.

Wij kiezen bewust voor een droge reiniging en aparte vlekken-behandelplan. Alleen een natte reiniging voor vlekbehandeling is voor het oog een snelle oplossing. Echter zorgt door het toepassen, van alleen deze methode, dat het warme water wat geïnjecteerd wordt een fijne broedplek is voor huisstofmijt en andere bacteriën. Hierdoor wordt het matras alleen maar onhygiënischer! Wij willen u graag vrijblijvend informeren over onze methodiek.

Matrasreiniger

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Wat kan Cinco Zakelijk u bieden?

Wij hechten veel waarde aan een prettige en vertrouwde werkrelatie met onze klanten. Ook u wilt weten of u met een professionele organisatie werkt die haar afspraken nakomt. Onze tip! Check altijd even op de website of er recente (meerdere) klantervaringen op staan. Deze informatie geeft u direct een goed beeld van de service & kwaliteit van het bedrijf!

 • Deskundig onderhoudsplan op maat in samenwerking met onze partner POTEMA®
 • Uitvoerende specialisten die weten wat ze doen
 • Wij werken wanneer het u uitkomt
 • 24-uurs service bij calamiteiten
 • Milieuvriendelijke producten die veilig zijn voor uw gasten en matrassen
 • Reiniging van matrassen volgens unieke POTEMA® werkwijze
 • Matrassen zijn binnen 2 uur weer beslaapbaar
 • Vast tarief per matras
 • Ieder matras krijgt een eigen hygiëne zegel
 • Hygiënecertificaat voor de organisatie
 • Advies en behandeling vlekken (natte reiniging)
 • KWALITEIT: meer dan 3.000 klanten die ons gemiddeld als cijfer een 9,5 geven
 • Wij gaan pas weg als u TEVREDEN bent!
gordijnen stomen

Wat zeggen onze klanten?

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Flexibel

Flexibel, altijd bereikbaar en goeie kwaliteit afgeleverd!! Denkt mee met de klant. Annika Hammer

Ik ben zeer tevreden

Het tapijt is snel en goed schoongemaakt De afspraken werden keurig nagekomen De prijs was lager dan ik had verwacht PRIMA Hillebrand Den H

Attent, net en vriendelijk personeel.

Goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden over de gehele procedure George

by Tonny Gerritsen on Cinco Cleaning B.V.
Zeer tevreden, zowel over resultaat als service

In ons vloerkleed zat een grote, vreselijk lelijke koffievlek. Wij werden van tevoren gewaarschuwd dat de vlek na het reinigen mogelijk nog enigszins zichtbaar zou blijven. Echter, het resultaat was verbluffend.
Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service.

by Jacyntha on Cinco Cleaning B.V.
Jacyntha

Grote paniek nadat de kat meerdere keren op onze gloednieuwe bank had geplas, maar gelukkig was cinco snel beschikbaar om hem te reinigen. Het resultaat is fantastisch! Dankjewel voor de goede service.

by Cuperus on Cinco Cleaning B.V.
Super!

Keurige communicatie, mooie offerte gehad. Werkzaamheden tot de volle 100% uitgevoerd. Prachtig resultaat, onze 5 zits hoekbank is weer als nieuw!

by Margriet on Cinco Cleaning B.V.

Cinco Cleaning kan ik iedereen aanbevelen!

Zeer prettig in de communicatie!

Resultaat top!!

by E. Hamer on Cinco Cleaning B.V.
Bankstel

Vandaag onze bank laten reinigen, deze was erg vies na jaren trouwe dienst.

Het resultaat is ver boven mijn verwachting, de zeer kundige medewerker heeft zijn werk perfect gedaan en alles goed uitgelegd.

Ook de communicatie met het bedrijf en de medewerker bij ons thuis was erg fijn, echt een aanrader.

Iedereen van Cinco, bedankt voor de fijne samenwerking.

Alweer heel tevreden over dit bedrijf! Goede communicatie, heldere informatie. Het Perzisch kleed verheugd zich al op de volgende keer!

by Jeroen Nienhuis on Cinco Cleaning B.V.
Reinigen tapijt

Super resultaat van het reinigen van mijn tapijt. Alles super snel geregeld. Communicatie was super! Dank!!!

by Marjolein Jansen van Doorn on Cinco Cleaning B.V.
Zeer tevreden.

Na de reiniging weer super mooi. Gewoon als nieuw.

Bedankt!!!!!!!!

Prachtig resultaat,

Ons handgeknoopt wollen vloerkleed is weer als nieuw. Zelfs de nagellak is eruit, We zijn heel tevreden over het gereinigde kleed, zeker ook over de communicatie met Cinco en de afhandeling.

👍

Prima in alle opzichten: deskundig, eerlijk in de prijs en klantvriendelijk. Een dikke 👍👍👍

Top service & vakmanschap

Onze hoekbank was met drie kleine kinderen aardig vies geworden, vlekken die er niet meer uit wouden. Via internet bij Cinco terecht gekomen en mede door alle reviews besloten een offerte aan te vragen. Communicatie verliep zeer snel en netjes. Alles werd goed duidelijk gemaakt vooraf wat we konden verwachten. De medewerker van Cinco heeft een aardige klus gehad aan onze bank en ging zeer netjes te werk. Grondig gewerkt zodat we hopelijk het mooiste resultaat zouden krijgen. Wij gingen er vanuit dat niet alle vlekken er nog uit zouden gaan, maar naar 24u ziet onze bank er weer als nieuw uit en zijn alle vlekken eruit. Bovenverwachting blij! Ik zou iedereen Cinco aanraden voor het schoonmaken van meubilair e.d.

Prijs/kwaliteit verhouding is super! Voor dit geld koop je geen nieuwe bank maar zit je wel weer op het oog op een nieuwe frisse bank :)!

by Joost van der Est on Cinco Cleaning B.V.
Uitstekend!

Vanmorgen is mijn vloerkleed teruggebracht en zonder enige overdrijving: weer als nieuw! Voortreffelijk werk Cinco! Dit resultaat had ik niet verwacht gezien de staat waarin ik het aanbood voor reiniging. Ook de logistiek erom heen, de communicatie per mail, dikke pluim!

by Expert on Cinco Cleaning B.V.
dikke 10

Wederom TOP geregeld.

Resultaat is dikke 10!

Dank jullie wel.

by Jaap en Joke on Cinco Cleaning B.V.
Prima werk

2 fauteuils die wat smoezelig waren geworden na 5 jaar laten reinigen.

De medewerker heeft alles duidelijk uitgelegd en netjes gewerkt.

De fauteuils zien er nu weer als nieuw uit.

by N.zwpolsman on Cinco Cleaning B.V.
Zeer tevreden.

Heel tevreden,behulpzaam goed resultaat.

by Henriette Tel-van de Wall on Cinco Cleaning B.V.
Erg tevreden

Onlangs bij jullie mijn vloerkleed laten reinigen! Erg blij met het resultaat. Goede afspraken werd gehaald en gebracht!

Vandaag onze bank laten reinigen, weer erg tevreden met het resultaat! Credits naar de oudere man die bij ons is geweest vandaag, fijne werkwijze erg klantvriendelijk!

Boven verwachting

Onze bank is boven verwachting schoon en fris uit de behandeling gekomen. Heel blij mee.

De tip om meteen de matrassen te laten doen was heel welkom. Een aanrader!

by Rudolf on Cinco Cleaning B.V.
Netjes

Aanmelden en informatie is overzichtelijk en duidelijk. Er werd netjes gewerkt en met een mooi resultaat. Enige vlek in het tapijt ging er helaas niet uit. Maar verder is er veel vuil uitgehaald, mooi resultaat!

by Henriette on Cinco Cleaning B.V.
Snel en netjes

Wij hebben nu al tweemaal Cinco gebruikt voor het reinigen van koffievlekken en beide keren met goed resultaat. De medewerker werkte snel en netjes en we zullen Cinco een volgende keer zeker weer inschakelen.

Schoon en fris

Maken van de afspraak verliep erg soepel. De stoffen bank ziet er weer super uit, schoon en fris en heeft weer kleur!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Gratis Telefonisch Advies 088-2999299

Gratis Online Offerte of Advies

Omdat we zelf ook niet van onverwachte kosten houden, zijn de voorrijkosten en materiaalkosten altijd inbegrepen in onze prijzen per matras. Wel stemmen we per klant altijd een minimale afname af (dit kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met het reinigen van tapijt, bureautoelen, trapbekleding en ander meubilair).

Vooraf informeren wij u goed over onze “werkwijze en planning” en onze specialisten zullen altijd “vakkundig en enthousiast” uw matrassen op locatie met professionele apparatuur reinigen. U weet bij ons waar u aan toe bent!

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-2999299 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte

Uw gegevens zijn veilig, lees meer over hoe wij uw gegevens beschermen.