Bank Reinigen Breda

De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Woont u in Breda en wilt u uw bank laten reinigen? Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van:

  • Banken
  • Eetkamerstoelen
  • Bureaustoelen
  • Fauteuils

We beschikken over de beste technieken en nieuwste machines om uw meubels weer een tweede leven te geven.

De meubels worden geïnspecteerd en aan de hand hiervan wordt de meest optimale reinigingsmethode bepaald.

Voordat we beginnen met de daadwerkelijke reiniging doen we eerst een Gratis Proefreiniging zodat u direct weet wat het maximaal haalbare resultaat is voor uw meubel.

Voldoet de proefreiniging niet helemaal aan uw verwachting? Dan pakken we weer in en betaalt u niets.

Voldoet of overtreft het uw verwachtingen? Alleen dan voeren we de opdracht uit.

U loopt dus geen enkel risico.

Wij berekenen geen voorrijkosten in heel Breda en omgeving.

Naast meubelreiniging zijn we ook gespecialiseerd in:

Bank Reinigen

Waarom Cinco Meubelreiniging Breda?

Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor meubelreiniging in heel Nederland. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw stoffen meubels en ontvang direct 10% internetkorting.

Woont u in de omgeving van Breda? Dan berekenen wij geen voorrijkosten.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies:

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Als u binnen 30 dagen na oplevering om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met onze diensten dan zullen we er in alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we terugkomen om de hele bank nogmaals te reinigen, vlekkenbehandelingen, of nabehandelingen te verzorgen. Helemaal gratis. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag zonder vragen terug op uw rekening.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Werkwijze voor Bank Reinigen Breda

We willen het proces naar schone meubels zo gemakkelijk mogelijk maken voor u.

Lees hier over onze werkwijze:

De eerste stap naar schone meubels is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op:

offerte aanvragen

Als u akkoord gaat met de offerte, dan gaan we beginnen met de voorinspectie. Het kan zijn dat we om foto’s en aanvullende informatie vragen. Zo kan de specialist goed inschatten of de bank goed te reinigen is, en hoe deze het beste gereinigd kan worden.

Vervolgens maken we in overleg met u een afspraak voor de uitvoering.

Wij inspecteren uw meubels en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald. We voeren eerst een proefreiniging uit zodat u het resultaat kunt zien. Pas als het aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot de daadwerkelijke reiniging. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u niets.

Grijze bank laten reinigen; een voor- en een nafoto

Afhankelijk van de voorinspectie, brengen wij een door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd product aan. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten: veilig voor mens, dier en milieu.

Bank krijgt een voorbehandeling en wordt bespoten

Uw meubel wordt diep gereinigd en gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen. Afhankelijk van de stof zullen wij uw meubel op de grondigste en veiligste manier reinigen.

Luxe stoel wordt met sproei-extractie schoongemaakt
Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben.
 
Vlek met een sproei-extractie verwijderen

Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven, zodat we deze eventueel direct op kunnen lossen.

Meubelreiniging; een na-inspectie

Heeft u gekozen voor het pakket Reiniging & Protect of Protect & Care? Dan brengen we na het reinigen van uw bank,  een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Dit maakt het meubel vuil en water afstotend, zodat toekomstige vlekken niet direct in de vezel trekken. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen en geniet u nog langer van uw schone meubels.

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray

Gratis Telefonisch Advies:

Bank laten reinigen volgens onze klanten.

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor bank reinigen in Breda.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Joke W.
Joke W.
Zeer klantvriendelijk bedrijf en mijn bank is weer als nieuw! Erg tevreden en zeker aan te raden!
Marga de L.
Marga de L.
Informatie op de website is heel duidelijk en uitgebreid. Offerte kwam snel en mijn bank is nu weer heerlijk fris en schoon. Heel blij mee.
Ik was er van overtuigd dat de vlekken onmogelijk uit de stof van het bankstel zouden gaan. Om die reden lang gewacht. Op een gegeven moment gedacht; "een beetje schoonmaken, dan kan hij nog even mee", voordat het bankstel vervangen wordt. Wat denk je?: het bankstel is weer als nieuw. Aangezien we op onze planeet moeten letten, gaan we het nog wel een paar jaar gebruiken. Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Ook de medewerkers van Cinco zijn aardig en professioneel. TEVREDEN!
Rudy S.
Rudy S.
Goede service vriendelijk personeel.Bank ziet er weer als nieuw uit.Het lijkt een heel bedrag wat je moet betalen maar koop maar eens een nieuwe bank van dezelfde kwaliteit voor dat geld.Bedankt voor de goede service
Professionele aanpak van de reiniging (bank).
Zeer deskundige en vriendelijk uitvoering.
Kortom een aanbeveling meer dan waard!
Martijn P.
Martijn P.
WIj hadden een lelijke vlek op onze bank na lekkage vanuit het plafond. Een offerte aangevraagd en daarna een afspraak gemaakt met Cinco Cleaning. Reiniging conform afspraak, keurig op tijd, je wordt duideliji geinformeerd over hetgeen wat gaat gebeuren. Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen. Bij deze nogmaals bedankt!
Marianne B.
Marianne B.
Zeer tevreden over de reiniging van onze bank, het vriendelijke personeel, de goede communicatie en de schappelijke prijs.
Eetkamer stoelen laten reinigen,hadden we dat maar eerder laten doen.ze zijn weer als nieuw.we zijn er blij mee.
Robbert P.
Robbert P.
Ontzettend blij dat ik hen heb gevonden! Communicatie is helder, personeel vriendelijk en het is alsof mijn kleed en bureaustoelen weer als nieuw zijn. Ik raad Cinco Cleaning daarom ook aan.iedereen aan.
Jenna J.
Jenna J.
Great company, great staff. Remco was the man sent to clean my sofas. He was punctual, very pleasant and super polite. He went above and beyond to provide very informative and professional advice on sofa cleaning, info that I had no knowledge on. He took his time to ensure my sofa looked brand new, almost like a showroom sofa. He’s an absolute professional and I was very happy to have his services. The next time I need one I’ll definitely ask for him. I have no doubt that he is instrumental to the success of your business, brand, team and the cleaning industry in general as he continues to set the bar high for himself and those around him. I’m certain he has influenced other clients in more ways than one & has built positive client relationships. This is also a reflection on Cinco as a company, to have the ability to hire such professionals.A truly well- deserved THANK YOU for his and your services which I will highly recommend to anyone with a pulse!
Stoelen en bank weer als nieuw. Geweldig gedaan.
Echt super! Erg blij met de schone bank en kleed!!!
Top gedaan en goed prijs in verhouding met reiniging
Mijn bank is weer als nieuw.
Prima service duidelijke prijsopgave van te voren.
Werknemer was vriendelijk en werkte keurig.
Een aanrader.
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
tieteke B.
tieteke B.
Heel blij met het resultaatSchone bank weer en geïmpregneerdVoor een goede prijs
Ik ben erg blij met Clinco. Afspraken keurig op,tijd. Het vloerkleed is prachtig geworden, en was ook al snel weer terug. De chauffeur zeer behulpzaam met op het kleed weer op z’n plek leggen en stoelen erop. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden. Top!
Myriam V.
Myriam V.
Klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf van het eerste contact tot de afronding hoog in het vaandel. De bejegening is uiterst vriendelijk en professioneel. En het belangrijkste: onze bank is vakkundig en grondig schoon gemaakt.Dit was de tweede keer dat ik van dit bedrijf gebruik heb gemaakt en een volgende keer zal ik dit zeker opnieuw doen.
Willem M.
Willem M.
Ik ben enorm onder de indruk van Cinco Cleaning. Onze bank moest gereinigd worden. Onze reiniger, Remy Nydam, was zeer kundig. Hij belde voor hij langs kwam en gaf een goede en duidelijke uitleg. Daarnaast was hij zeer vriendelijk en nam hij ons mee in het proces van reinigen. Als ik nog een meubel of iets anders zou reinigen dan zeker weer bij Cinco Cleaning. Geen verassingen over de kosten, niks extra's achteraf. Nogmaals zeer en zeer content
Super goed geholpen! Erg blij met onze schone meubels. Correcte werknemers.
Perfect gereinigde bank! �
Vandaag Ramon over de vloer gehad om onze bank te reinigen.. en echt ongelofelijk verrast door het resultaat.. hij kan de showroom in zo mooi.. echt als nieuw! Ramon werkt snel, efficiënt, netjes echt Super bedankt!
Vandaag meubelen laten reinigen en impregneren door Cinco. Was er zelf niet bij maar met het oog het eindresultaat en de enthousiaste reactie van het thuisfront over de service en klantvriendelijkheid van Jeroen een absolute aanrader!

Update 1-10-2020
Opnieuw onze bank laten reinigen en ik was opnieuw verbaasd bij thuiskomst. Als nieuw weer! En ook deze keer zeer te spreken over de professionaliteit (vraag ook bij binnenkomst van Remco of het dragen van een mondkapje op prijs werd gesteld) en klantvriendelijkheid.
Cinco, topper bedrijf, mensen van afspraak, correct, zorgvuldig, eerlijke prijs
Zij hebben bij ons het bankstel van 6 jaar oud schoon gemaakt en is als het ware nieuw, hun advies 1x in de twee jaar afhankelijk van levensstijl, bij ons wordt het echt gebruikt met gezin van 8 personen, 2 honden en dan nog de rest van de huisdieren die de kinderen even willen binnen hebben.
Kort rekensommetje bankstel 6 jaar kostprijs €3000,00 is €500,00 per jaar en dan moet je een nieuwe cinco schoonmaken € ??? Per keer zelf opvragen, tel uit je winst gaat jaren langer mee,
Nogmaals super hartelijk dank

P.S. Cinco ik heb ook nog een beklede trap die ik graag schoon wil hebben, wil u mij hiervoor prijs geven, het zijn alleen de treden 14 stuks

Hartelijke groet Gert Hein van Lagen Voorthuizen

Heb zelf geen Facebook en doe dit via mijn dochter
Uiteindelijk is de bank niet schoongemaakt maar de service was uitstekend. Na een proefreiniging was het duidelijk dat het stof was aangekleurd en niet beter van de behandelink zou worden. De advies van cinco was niet door te gaan en er was geen spraak van voorrijkosten. Dat was een mooi veraasing. AANGERADEN!
Onze wollen bank ziet er weer prachtig uit!
Ons bankstel was ontzettend vuil we hadden niet gedacht dat het zo mooi zou worden!!!
PRIMA WERK GELEVERD
Licht gele bank zat vol vlekken door drie kleine kinderen. Maar door de goeie reiniging door Ramon ziet de bank er weer als nieuw uit. Heel erg tevreden over de goeie service. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
Volgende beoordelingen

Gratis Telefonisch Advies:

Meubelreinigingsbedrijf met Kennis én Ervaring.

Cinco Cleaning reinigt sinds 1989 stoffen meubels in heel Breda en omgeving.

Daarnaast hebben we gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking. Wat betekent dit voor u?

  • Altijd opgeleide en ervaren specialisten die uw bank reinigen.
  • Garantie op maximaal reinigingsresultaat.
Lichtblauwe met witte logo van Cinco Cleaning
logo james

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor meubelreiniging aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw bank.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 bereikbaar op:

Gratis Online Offerte