De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Woont u in Meppel en wilt u uw bank laten reinigen? Cinco Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van:

  • Banken
  • Eetkamerstoelen
  • Bureaustoelen
  • Fauteuils

We beschikken over de beste technieken en nieuwste machines om uw meubels weer een tweede leven te geven.

De meubels worden geïnspecteerd en aan de hand hiervan wordt de meest optimale reinigingsmethode bepaald.

Voordat we beginnen met de daadwerkelijke reiniging doen we eerst een Gratis Proefreiniging zodat u direct weet wat het maximaal haalbare resultaat is.

Als dit niet aan uw verwachtingen voldoet, dan pakken we weer in en betaalt u niets. Voldoet het wel aan uw verwachting dan reinigen we de bank helemaal.

Wij berekenen geen voorrijkosten in heel Meppel en omgeving.

Naast meubelreiniging zijn we ook gespecialiseerd in:

Bank Reinigen Almelo
Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Waarom Cinco Meubelreiniging Meppel?

Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor meubelreiniging in heel Meppel. Lees wat onze klanten over ons zeggen op Klantenvertellen, Google of Facebook.

Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw stoffen meubels en ontvang direct 10% internetkorting.

Woont u in de omgeving van Meppel? Dan berekenen wij geen voorrijkosten.

Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.

Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en heeft gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.

Bent u niet tevreden? Maak dit binnen 30 dagen na de aflevering aan ons kenbaar. Wij zullen er alles aan doen dit voor u op te lossen. Lukt dat niet? Dan storten wij het betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Even goede vrienden.

Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

30 Dagen 100% Tevredenheidsgarantie.

“Als u binnen 30 dagen na oplevering om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met onze diensten dan zullen we er in alles aan doen dit voor u op te lossen. Dit kan betekenen dat we terugkomen om de hele bank nogmaals te reinigen, vlekkenbehandelingen, of nabehandelingen te verzorgen. Helemaal gratis. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag zonder vragen terug op uw rekening.

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Werkwijze voor het Reinigen van uw Bank

We willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Lees hier over onze werkwijze:

De eerste stap naar schone meubels is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 0522-788101.
offerte aanvragen

Als u akkoord gaat met de offerte, dan gaan we beginnen met de voorinspectie. Het kan zijn dat we om foto’s en aanvullende informatie vragen. Zo kan de specialist goed inschatten of de bank goed te reinigen is, en hoe deze het beste gereinigd kan worden.

Vervolgens maken we in overleg met u een afspraak voor de uitvoering.

Wij inspecteren uw meubels en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald. We voeren eerst een proefreiniging uit zodat u het resultaat kunt zien. Pas als het aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot de daadwerkelijke reiniging. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u niets.

bank reinigen

Afhankelijk van de voorinspectie, brengen wij een door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd product aan. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten: veilig voor mens, dier en milieu.

voorbehandeling

Uw meubel wordt diep gereinigd en gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen. Afhankelijk van de stof zullen wij uw meubel op de grondigste en veiligste manier reinigen.

stoel reinigen sproei extractie
Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben.
 
onderhoud stoel

Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven, zodat we deze eventueel direct op kunnen lossen.

Heeft u gekozen voor het pakket Reiniging & Protect of Protect & Care? Dan brengen we na het reinigen van uw bank,  een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Dit maakt het meubel vuil en water afstotend, zodat  en toekomstige vlekken niet direct in de vezel trekken. Hierdoor zijn vlekken gemakkelijker te verwijderen en geniet u nog langer van uw schone meubels.

bank impregneren
Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Bank laten reinigen volgens onze klanten.

Cinco Cleaning heeft de beste reviews en beoordelingen voor bank reinigen in Meppel.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of kijk op de website van klantenvertellen.nl.

Stoelen en bank weer als nieuw. Geweldig gedaan.
Echt super! Erg blij met de schone bank en kleed!!!
Top gedaan en goed prijs in verhouding met reiniging
Mijn bank is weer als nieuw.
Prima service duidelijke prijsopgave van te voren.
Werknemer was vriendelijk en werkte keurig.
Een aanrader.
Ontzettend tevreden! Resultaat van mijn 20 jaar oude alcantara bankstelreiniging is echt bovenverwachting goed. Werld van verschil! Jullie medewerker Norbert zeer vriendelijk en netjes. Heeft het geweldig gedaan. Heb al een vervolgafspraak gemaakt voor tapijt reiniging.
tieteke B.
tieteke B.
Heel blij met het resultaatSchone bank weer en geïmpregneerdVoor een goede prijs
Ik ben erg blij met Clinco. Afspraken keurig op,tijd. Het vloerkleed is prachtig geworden, en was ook al snel weer terug. De chauffeur zeer behulpzaam met op het kleed weer op z’n plek leggen en stoelen erop. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden. Top!
Michel B.
Michel B.
Na een snelle en correcte mail wisseling heeft Cinco Cleaning bij ons diverse banken gereinigd. Een heel correcte mijnheer, netjes op tijd, heeftons echt verbaasd met hoe ontzettend mooi en schoon de banken werden. Vooraf werd er duidelijk uitleg gegeven over de te volgen stappen.Echt een aanrader voor mensen die zuinig willen zijn op hun spullen!!
Myriam V.
Myriam V.
Klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf van het eerste contact tot de afronding hoog in het vaandel. De bejegening is uiterst vriendelijk en professioneel. En het belangrijkste: onze bank is vakkundig en grondig schoon gemaakt.Dit was de tweede keer dat ik van dit bedrijf gebruik heb gemaakt en een volgende keer zal ik dit zeker opnieuw doen.
Willem M.
Willem M.
Ik ben enorm onder de indruk van Cinco Cleaning. Onze bank moest gereinigd worden. Onze reiniger, Remy Nydam, was zeer kundig. Hij belde voor hij langs kwam en gaf een goede en duidelijke uitleg. Daarnaast was hij zeer vriendelijk en nam hij ons mee in het proces van reinigen. Als ik nog een meubel of iets anders zou reinigen dan zeker weer bij Cinco Cleaning. Geen verassingen over de kosten, niks extra's achteraf. Nogmaals zeer en zeer content
Super goed geholpen! Erg blij met onze schone meubels. Correcte werknemers.
Perfect gereinigde bank! �
Vandaag Ramon over de vloer gehad om onze bank te reinigen.. en echt ongelofelijk verrast door het resultaat.. hij kan de showroom in zo mooi.. echt als nieuw! Ramon werkt snel, efficiënt, netjes echt Super bedankt!
Vandaag meubelen laten reinigen en impregneren door Cinco. Was er zelf niet bij maar met het oog het eindresultaat en de enthousiaste reactie van het thuisfront over de service en klantvriendelijkheid van Jeroen een absolute aanrader!

Update 1-10-2020
Opnieuw onze bank laten reinigen en ik was opnieuw verbaasd bij thuiskomst. Als nieuw weer! En ook deze keer zeer te spreken over de professionaliteit (vraag ook bij binnenkomst van Remco of het dragen van een mondkapje op prijs werd gesteld) en klantvriendelijkheid.
Cinco, topper bedrijf, mensen van afspraak, correct, zorgvuldig, eerlijke prijs
Zij hebben bij ons het bankstel van 6 jaar oud schoon gemaakt en is als het ware nieuw, hun advies 1x in de twee jaar afhankelijk van levensstijl, bij ons wordt het echt gebruikt met gezin van 8 personen, 2 honden en dan nog de rest van de huisdieren die de kinderen even willen binnen hebben.
Kort rekensommetje bankstel 6 jaar kostprijs €3000,00 is €500,00 per jaar en dan moet je een nieuwe cinco schoonmaken € ??? Per keer zelf opvragen, tel uit je winst gaat jaren langer mee,
Nogmaals super hartelijk dank

P.S. Cinco ik heb ook nog een beklede trap die ik graag schoon wil hebben, wil u mij hiervoor prijs geven, het zijn alleen de treden 14 stuks

Hartelijke groet Gert Hein van Lagen Voorthuizen

Heb zelf geen Facebook en doe dit via mijn dochter
Uiteindelijk is de bank niet schoongemaakt maar de service was uitstekend. Na een proefreiniging was het duidelijk dat het stof was aangekleurd en niet beter van de behandelink zou worden. De advies van cinco was niet door te gaan en er was geen spraak van voorrijkosten. Dat was een mooi veraasing. AANGERADEN!
Onze wollen bank ziet er weer prachtig uit!
Ons bankstel was ontzettend vuil we hadden niet gedacht dat het zo mooi zou worden!!!
PRIMA WERK GELEVERD
Licht gele bank zat vol vlekken door drie kleine kinderen. Maar door de goeie reiniging door Ramon ziet de bank er weer als nieuw uit. Heel erg tevreden over de goeie service. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden!
Volgende beoordelingen
Gratis Telefonisch Advies 0522-788101

Meubelreinigingsbedrijf in Meppel met Kennis én Ervaring.

Cinco Cleaning reinigt sinds 1989 stoffen meubels in heel Meppel en omgeving.

Daarnaast hebben we gekozen voor een professionele samenwerking met James. James is al bijna 100 jaar de specialist op het gebied van ontwikkeling van reinigingsproducten. Zij innoveren en testen in hun eigen laboratorium en geven Cinco en onze klanten vakkundig advies op maat. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking. Wat betekent dit voor u?

  • Altijd opgeleide en ervaren specialisten die uw bank reinigen.
  • Garantie op maximaal reinigingsresultaat.
logo
logo james

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte voor meubelreiniging aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw bank. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 0522-788101 (ma. – za. 8:30 – 17:00).

Gratis Online Offerte