Door onze jarenlange ervaring in de tapijt- en meubelreiniging en het behandelen van hardnekkige vlekken op een veilige manier hebben we een vlekverwijderaar ontwikkeld om de meeste vlekken zonder problemen te verwijderen.

Cinvlek is jarenlang alleen beschikbaar geweest voor klanten van Cinco Cleaning. Na alle positieve feedback die we hebben ontvangen hebben we besloten het product nu ook beschikbaar te maken voor het grote publiek.

Het is de perfecte eerste hulp bij allerlei vlekken.

willem

Onze eigen specialisten gebruiken dit product voor het verwijderden van hardnekkige vlekken uit vloerkleden, meubels en vast tapijt bij onze klanten.

Cinvlek bevat uitsluitend veilige ingrediënten en is geschikt voor alle soorten vlekken.

Gaat dat glas wijn net om als het gezellig is?

Of heeft de hond of kat een ongelukje op het vloerkleed gehad?

Een ongelukje zit in een klein hoekje en als je geen goede vlekverwijderaar hebt om dit snel te behandelen is de kans groot dat de vlek permanent wordt.

Maak de vlek niet erger

Ga niet zoeken naar allerlei huis-, tuin- en keukenproducten om een poging te doen de vlek te verwijderen.

Ga niet op internet te zoeken over hoe die wijnvlek nou het best verwijderd kan worden. Hoe dat huisdierongelukje het beste behandeld kan worden.

Niet uren te zoeken, en het vervolgens alleen maar erger maken.

Grijp direct naar de bus Cinvlek Vlekverwijderaar! Zo weet je dat je een goed product pakt om de vlek te behandelen.

Een product wat eigenlijk niet mag ontbreken in je keukenkastje.

Gemakkelijk in gebruik

Het gebruik van Cinvlek is heel eenvoudig.

 • Spray de vlek licht in met Cinvlek
 • Laat het enkele seconden intrekken. Je ziet dat de koolzuur en andere ingrediënten de vlek los maken en omhoog werken.
 • Dep de losgekomen vlek vervolgens op met een schone witte katoenen doek.
 • Gebruik voor hardnekkige vlekken eventueel een borsteltje.

Gemakkelijker kan niet. Door de unieke ingrediënten wordt de vlek losgemaakt van de ondergrond en vervolgens naar de oppervlakte gedrukt zodat u het gemakkelijk met een doek kunt opdeppen.

Cinvlek is te gebruiken voor:

Cinvlek Vlekverwijderaar verwijdert moeiteloos alle soorten vlekken in tapijt, stoffen meubels en zelfs kleding.
Cinvlek is onder andere geschikt voor:
Vlekken van voedingsmiddelen, vlekken van dranken, koffievlekken, vetvlekken, rode wijnvlekken, chocoladevlekken en nog veel meer soorten vlekken.

Vlekken van Koffie of Wijn

Vlekken van koffie of wijn kunnen erg hardnekkig zijn als je niet de juiste producten hebt. In de meeste gevallen zijn ze eenvoudig te verwijderen met Cinvlek en een witte katoenen doek.

Huisdierongelukjes Urine

Huisdieren zijn leuk. Maar als ze een ongelukje hebben gehad kan het flink balen zijn. Met Cinvlek heb je een goed product in huis om de eerste hulp te verlenen zonder de vlek erger te maken of de vezel te beschadigen.

Etenswaren

Ook voor onszelf zit een ongelukje in een klein hoekje. Zeker als je kinderen hebt kan het vaak voorkomen dat er wat om gaat over de eetkamerstoelen of de bank. Hartstikke zonde natuurlijk als die vlekken permanent zijn. Niet met Cinvlek.

Vlekken van vuil

Heb je een monteur over de vloer gehad die met zijn vieze schoenen over jouw mooie tapijt heeft gelopen? Of kinderen of kleinkinderen op visite gehad en zie je nu vlekken. Cinvlek lost het op.

Cola, Bier, Ranja en andere dranken

Met drankjes kunnen er veel ongelukken gebeuren waardoor er een vlek ontstaat. Misschien is het net gezellig met een stel vrienden en gaat er wat om? Met Cinvlek in huis blijft de sfeer ook dan goed.

Bloedvlekken

Heb je een wondje en let je niet goed op waardoor er bloed op de bank of het tapijt is gekomen? Ook hier is Cinvlek je oplossing.

Cinvlek is onder andere te gebruiken op:

 • Vloerkleden
 • Vast Tapijt
 • Stoffen Bank
 • Stoffen Stoelen
 • Autobekleding
 • Boot/Caravan
 • Kleding
 • Bureaustoelen