logo cinco cleaning

Cinco Protect & Care

2 jaar zorgeloos genieten van uw schone meubel.

Ons Protect & Care programma bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Na reiniging voorzien we het meubel van onze hoogwaardige ecologische vezelbeschermer. Deze vezelbeschermer bevat geen fluorocarbonen en is veilig voor mens, dier en milieu. De onzichtbare vezelbeschermer maakt uw meubel vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk.
  2. U ontvangt van ons een professionele vlekverwijderaar zodat u altijd een goed product bij de hand heeft mocht er een ongelukje gebeuren.
  3. Krijgt u de vlek er onverhoopt niet uit? Dan kunt u 2 jaar lang gratis gebruik maken van onze professionele Vlekkenservice. We komen dan bij u thuis om de vlek op professionele wijze te behandelen. 

Kortom, met Cinco Protect & Care hoeft u zich 2 jaar lang geen zorgen te maken voor blijvende vlekken in uw bank, fauteuil of eetkamerstoel.

Ook wij zijn sceptisch geweest over de daadwerkelijk toegevoegde waarde van een vezelbeschermer die volledig beschermt en geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat. De op de markt verkrijgbare producten voldeden niet 100% aan onze kwaliteitseisen. Door ontwikkeling in het lab en samenwerking met verschillende partners zijn we nu tot de ultieme vezelbeschermer gekomen. 100% ecologisch en een volledige bescherming.

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray