logo cinco cleaning

Cinco Protect & Care

Een jaar lang zorgeloos genieten van je schone meubel.

Het Cinco Protect & Care programma bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Na reiniging voorzien we het meubel van onze hoogwaardige ecologische vezelbeschermer. Deze vezelbeschermer bevat geen fluorocarbonen en is veilig voor mens, dier en milieu. De onzichtbare vezelbeschermer maakt je meubel vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk.
  2. Je ontvangt van ons een professionele vlekverwijderaar, zodat je altijd een goed product bij de hand hebt mocht er een ongelukje gebeuren.
  3. Krijgt je de vlek er onverhoopt niet uit? Dan kan je een jaar lang gratis gebruik maken van onze professionele Vlekkenservice. We komen dan bij je thuis om de vlek op professionele wijze te behandelen. 

Kortom, met Cinco Protect & Care hoef je je geen zorgen te maken voor blijvende vlekken in je stoffen bank, fauteuil of eetkamerstoel.

Ook wij zijn sceptisch geweest over de daadwerkelijk toegevoegde waarde van een vezelbeschermer die volledig beschermt en geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevat. De op de markt verkrijgbare producten voldeden niet 100% aan onze kwaliteitseisen. Door ontwikkeling in het lab en samenwerking met verschillende partners zijn we nu tot de ultieme vezelbeschermer gekomen. 100% ecologisch en een volledige bescherming.

Fair Use Policy:
Om ervoor te zorgen dat al onze klanten kunnen genieten van de voordelen van ons Protect & Care programma, hanteren we een Fair Use Policy. Dit houdt in dat we een redelijk gebruik van onze diensten verwachten en behouden ons het recht voor om in uitzonderlijke gevallen, waarbij er sprake is van buitensporig of oneigenlijk gebruik van onze Vlekkenservice, hier beperkingen aan te stellen. Ons doel is om een eerlijke en gelijkwaardige dienstverlening aan al onze klanten te bieden.

Grijze bank laten impregneren met een impregneerspray