logo cinco cleaning

Cinco Protect & Care

Een jaar lang zorgeloos genieten van een schoon tapijt.

Het Cinco Protect & Care programma, speciaal voor jou, bestaat uit drie onderdelen:

  1. Na de reiniging voorzien we jouw tapijt van onze hoogwaardige ecologische vezelbeschermer. Deze vezelbeschermer bevat geen fluorocarbonen en is veilig voor mens, dier en milieu. De onzichtbare beschermlaag maakt je tapijt vlekbestendig en dus heel gebruiksvriendelijk.
  2. Je ontvangt van ons een professionele vlekverwijderaar met vlekkendoekje, zodat je altijd een goed product bij de hand hebt mocht er een ongelukje gebeuren.
  3. Lukt het je niet om een vlek te verwijderen? Geen zorgen, je kunt gedurende 1 jaar gratis gebruik maken van onze professionele Vlekkenservice. We komen dan bij je thuis om de vlek op professionele wijze te behandelen.

Kortom, met Cinco Protect & Care hoef je je een heel jaar lang geen zorgen te maken over blijvende vlekken in je tapijt.

We begrijpen dat je misschien sceptisch bent over de daadwerkelijke waarde van een vezelbeschermer die volledige bescherming biedt zonder schadelijke stoffen of chemicaliën. Ook wij waren kritisch, aangezien de op de markt verkrijgbare producten niet 100% aan onze kwaliteitseisen voldeden. Maar door ontwikkelingen in het laboratorium en samenwerking met verschillende partners, zijn we nu tot de ultieme vezelbeschermer gekomen: 100% ecologisch en met volledige bescherming.

Fair Use Policy:
Om ervoor te zorgen dat al onze klanten kunnen genieten van de voordelen van ons Protect & Care programma, hanteren we een Fair Use Policy. Dit houdt in dat we een redelijk gebruik van onze diensten verwachten en behouden ons het recht voor om in uitzonderlijke gevallen, waarbij er sprake is van buitensporig of oneigenlijk gebruik van onze Vlekkenservice, hier beperkingen aan te stellen. Ons doel is om een eerlijke en gelijkwaardige dienstverlening aan al onze klanten te bieden.